Enkele Knuffelkonijn Luxe Babyschommel

Enkele Knuffelkonijn Luxe Babyschommel

Downloadlink

Interacties: In schommel zetten, Aanzetten (langzaam), Aanzetten (snel), Snelheid aanpassen, Kijken, Vasthouden.
Kan gebruikt worden door: baby’s en peuters.

Omschrijving: Laat je schattige baby of peuter kraaien van geluk met deze leuke babyschommel! Door de variabele instellingen kun je het ding perfect afstellen voor jouw kleine. Let op: door de meest extreme instelling kunnen kinderen misselijk worden en daar zit niemand op te wachten.


Enkele Knuffelkonijn Luxe Babyschommel Review

De Enkele Knuffelkonijn Luxe Babyschommel is geschikt voor zowel baby’s als peuters en de uitkomst voor drukke ouders. De babyschommel heeft twee verschillende standen: langzaam en snel. Tijdens het schommelen worden al hun behoeften langzaam vervuld. Zet de stand van de babyschommel niet te lang op snel, anders loop je kans dat het kind misselijk wordt.

Met de Enkele Knuffelkonijn Luxe Babyschommel kan je de ouders wat rust geven en de kinderen tevreden houden door het rustgevende deuntje en het schommelen zodat ze uiteindelijk in slaap zullen vallen. Ouders die naar hun kinderen kijken die in de schommelstoel zitten, zullen daarnaast ook een sociale oppepper kijken. Wie smelt er namelijk nou niet na het zien van de blije en rustgevende gezichtjes van kleine baby’s en peuters?