Driedubbele Jackpot Fruitmachine

Driedubbele Jackpot Fruitmachine

Downloadlink

Prijs: § 1.000
Behoeften: plezier (+9)
Kan gebruikt worden door: jong-volwassenen, volwassenen en ouderen.
 
Interacties: Op gokkast spelen, kast hacken, saboteren.
 
Omschrijving: Kom maar op en leeg je zakken in de enige echte eenarmige bandiet: de Driedubbele Jackpot Gokkast! Deze kast is zo heet dat ie cool is en zo cool dat de vlammen er vanaf lijken te schieten. Als je schatje een nieuw paar schoenen nodig heeft moet je vooral… VEEL INZETTEN en wachten tot die dikke jackpot valt!


Driedubbele Jackpot Fruitmachine Review 
De Driedubbele Jackpot Fruitmachine kan ook gewoon op woonkavels worden geplaatst zodat je Sims zich zelfs in hun eigen woonkamer in een casino wanen. De fruitmachine komt in vier verschillende stijlen die er allemaal lekker vrolijk uitzien. Het idee achter de Driedubbele Jackpot Fruitmachine is simpel: Sims werpen geld in de machine, trekken aan de hendel en hopen dat ze drie gelijke symbooltjes krijgen voor de jackpot.

 
 


Je kan zelf bepalen hoeveel je Sims inzetten: 50, 100 of 300 Simoleons. Als je een geluksmuntje uit de wensput hebt, dan telt dat zelfs voor een inzet van 1500 Simoleons. Met elke inzet krijgt je Sim tien pogingen, zodat je niet telkens op de fruitmachine hoeft te klikken om opnieuw in te zetten. Linksbovenin kan je zien hoe je Sim het doet. Daar kan je onder meer de inzet en het beschikbare geld (hoeveel je Sim heeft verdiend met dat potje) van je Sim zien.
 
  
De ene Sim zal wat meer geluk hebben dan de ander. Misschien wint de ene constant mooie prijzen terwijl de andere Sim alleen maar wat gefrustreerd raakt zodat hij uiteindelijk zelfs een trap uitdeelt aan de fruitmachine.
 
 


 
Als een Sim de jackpot wint, dan gaat het lampje bovenop de Driedubbele Jackpot Fruitmachine branden en gaat de Sim uit zijn of haar dak. Afhankelijk van de inzet is de jackpot 1000, 3000 of 5000 Simoleons. Als je Sims redelijk wat geluk hebben, dan kunnen ze dus met de Driedubbele Jackpot Fruitmachine snel erg rijk worden. De Sims in ons huishouden waren bijvoorbeeld al vrij snel in totaal meer dan § 20.000 rijker.
 
  
Sims kunnen ook verschillende gemoedstoestanden krijgen door de Driedubbele Jackpot Fruitmachine. Zo zijn er bijvoorbeeld zuinige gokkast (-20 voor 4 uren) en de gulle gokkast (+20 voor 4 uren). Als Sims vaak achter elkaar verliezen, dan krijgen ze eerst de ‘aan het verliezen’ gemoedstoestand (-10 voor 4 uren) die uiteindelijk kan leiden tot de gemoedstoestand ‘verliesgolf (-20 voor 4 uren). Winnen je Sims daarentegen veel, dan krijgen ze de gemoedstoestand ‘aan het winnen’ (+10 voor 4 uren) gevolgd door de ‘winstgolf’ (+20 voor 4 uren). Jammer genoeg krijgen Sims al snel de negatieve gemoedstoestanden terwijl ze vaak in totaal nog steeds meer geld winnen dan verliezen. Gelukkig wordt dit meestal wat minder naarmate de gokvaardigheid van je Sim wat hoger is. Als andere Sims meekijken tijdens het gokken, dan kunnen ze ook de gemoedstoestanden afgeleid of geïrriteerd krijgen of juist de gemoedstoestand ‘egoboost’ als het goed gaat en ze zich gevleid voelen.
 
  
Het is niet alleen erg leuk om je Sims bezig te zien met de Driedubbele Jackpot Fruitmachine, maar het helpt ook nog eens met het opbouwen van de splinternieuwe vaardigheid gokken. In het vaardigheidsverslag kan je ook zien hoe vaak je Sims winnen en hoeveel ze in totaal gewonnen of verloren hebben. Naarmate ze beter worden in gokken zullen Sims meestal ook vaker en grotere prijzen winnen. Naar ons idee is dit echter meer te merken bij de Bluffer Blackjacktafel dan bij de Driedubbele Jackpot Fruitmachine. Dus beginnende gokkers kunnen misschien beter bij de fruitmachine spelen of voor spek en bonen bij de blackjacktafel.
 
 

 
Sims met veel vaardigheidspunten voor inzicht of handigheid of Sims met de karaktereigenschap computernerd of vals kunnen daarnaast de Driedubbele Jackpot Fruitmachine hacken. Hierdoor is er een grotere kans dat je Sims geld winnen met de fruitmachine. Sims die technofoob zijn kunnen daarentegen de fruitmachine saboteren waardoor de kans dat een Sim die hierna speelt verliest groter wordt. Het is leuk om te zien dat het Store team ook aan deze kleine dingen heeft gedacht.


 

Conclusie

De Driedubbele Jackpot Fruitmachine is een leuke toevoeging aan het spel. De machine ziet er vrolijk uit, het is leuk om je Sims ermee bezig te zien en ook de nieuwe vaardigheid gokken is een leuke toevoeging. Voor de mensen die graag zonder cheats spelen is de Driedubbele Jackpot Fruitmachine daarnaast een leuke mogelijkheid om snel veel geld te verdienen (mits je Sims goed zijn in gokken of veel geluk hebben).