De Niet Zo Routinematige Machine

De Niet Zo Routinematige Machine

Downloadlink

Prijs: § 15.000
Behoeften: honger, blaas en hygiëne.
Interacties: Je klaar maken en naar het werk gaan, Je klaar maken en naar de sportschool gaan, Je klaar maken en naar de winkel gaan, Je klaar maken en naar een bedrijf of openbare locatie gaan, Hierheen teleporteren, Upgrade: Overal naartoe teleporteren, Upgrade: Luidsprekers toevoegen.

Kan gebruikt worden door: tieners, jongvolwassenen, volwassenen en ouderen.

Omschrijving: Zit ’s ochtends de sleur er goed in? Ben je het zat om hongerig, stinkend en smoezelig op je werk te verschijnen? Heb je er een hekel aan om altijd maar te laat te komen? Nu kun je vol goede moed aan de dag beginnen, dankzij onze gepatenteerde ultra-gecombineerde, super-teleporterende en technische wonderlijke uitvinding! Eet, douche en doe je ding en teleporteer daarna naar je gewenste bestemming… in minder dan de helft van de tijd die het normaal kost! Rol je bed uit en omarm de nieuwste technologie vandaag nog, door de Niet Zo Routinematige Machine in huis te halen!


De Niet Zo Routinematige Machine Review

Met de Niet Zo Routinematige Machine kan je jouw Sims in een korte dag voorbereiden voor hun werk of waar ze dan ook meteen naartoe moeten. Dit apparaat is namelijk een keuken, toilet en douche in één! Hebben jouw Sims ook zo weinig tijd in de ochtend maar willen ze toch fris en vrolijk op het werk aankomen om kans te maken op die lang begeerde promotie? Dan kan je de Niet Zo Routinematige Machine absoluut niet missen in de woningen van je Sims.

Zodra je Sim op het plateau stapt zal het luik openen en je Sim een maaltijd voorgeschoteld worden. Alles gaat een stuk sneller met de Niet Zo Routinematige Machine, dus als je Sim niet snel genoeg eet zal hem of haar een handje worden geholpen door het eten vakkundig naar hun gezicht te smijten. Daarna verschijnt er meteen een toilet onder het achterste van je Sims en beland je Sim even later in een automatische douchecabine om geen enkele seconde te verliezen.

De Niet Zo Routinematige Machine kan je voor § 15.000 in huis halen en levert +10 voor de behoeften honger, blaas en hygiëne. Afhankelijk van de stand van de behoeften kunnen bijvoorbeeld ook een of meerdere stappen worden overgeslagen. Als alle behoeften moeten worden vervuld, dan ben je ongeveer 1 uur en een kwartier kwijt in Simstijd voor elke Sim inclusief teleporteren. Gemiddeld genomen zal je Sims telkens ongeveer een uur kwijt zijn en drie kwartier of minder als niet alle behoeften (helemaal) vervuld hoeven te worden.

Na het vervullen van de behoeften is het tijd voor het teleporteren. Dit zal ongeveer een kwartier in Simstijd in beslag nemen. Je kan zelf vooraf de locatie kiezen waar je Sim heen gaat. Dit kan bijvoorbeeld het werk zijn van je Sim, een winkel of misschien wel een openbare kavel waar je Sim een geweldig optreden gaat geven. Zo hoeft je Sim nooit meer te laat te zijn voor zijn of haar werk of bijvoorbeeld een optreden!

Tieners, zwangere Sims en ouderen kunnen ook zonder problemen gebruik maken van de Niet Zo Routinematige Machine. Peuters en kinderen zullen er echter geen gebruik van kunnen maken. Je Sims kunnen de Niet Zo Routinematige Machine verbeteren als ze voldoende vaardigheidspunten hebben voor de vaardigheid handigheid. Ze kunnen de machine onbreekbaar maken, luidsprekers toevoegen en ervoor zorgen dat je overal naartoe kunt teleporteren.

Je kan de Niet Zo Routinematige Machine ook ’s avonds en ’s nachts gebruiken voordat je Sims bijvoorbeeld uitgaan. Tegen de avond heb je echter kans dat er iets mysterieus zal gebeuren:
je Sims zouden wel eens zomaar in droomland kunnen belanden! Je kan hun avontuur in Droomland proberen te sturen door te bepalen wat ze moeten doen. Afhankelijk van de door jou gemaakte keuzes kunnen ze achteraf drie verschillende gemoedstoestanden krijgen: virtual reality mislukt, virtueel opgepept en virtueel zegevierend!

Conclusie

De Niet Zo Routinematige Machine zal je Sims veel ruimte, tijd en geld besparen. Het is erg handig dat je Sims ook meteen naar een locatie naar keuze worden geteleporteerd, maar het was fijn geweest als je ook kon kiezen dat je Sim thuis wil blijven. Dit apparaat is ideaal voor de mensen die hun Sims veel op een dag willen laten doen, maar niet graag cheats gebruiken. Ook over de toevoeging van Droomland zijn wij erg te spreken. We hadden eerlijk gezegd niet zoiets verwacht, maar het is zeker een leuke toevoeging.