Brandschoon Buitendouche

Brandschoon Buitendouche

Downloadlink

Behoeften: hygiëne (+7)
Kan gebruikt worden door: kinderen, tieners, jong-volwassenen, volwassenen en ouderen.
Interacties: Douchen, Brand blussen

 
Omschrijving: De Brandschoon Buitendouche is ideaal voor al je douchebehoeften buiten. Modder, zand en interessante microben maken geen schijn van kans tegen de reinigingskracht van deze geweldige douche. Neem een snelle afspoelbeurt na een duik in het zwembad, de oceaan of de badkuip…


Brandschoon Buitendouche Review


 
De Brandschoon Buitendouche komt standaard in drie verschillende kleuren, maar je kan de kleuren ook via Creëer-een-Stijl aanpassen.
 
 

 
De Brandschoon Buitendouche is zo ontworpen dat je Sims ook in een openbare ruimte een douche kunnen nemen. Ze houden tijdens het douchen wel hun badkleding aan. Daarmee is dit object ontzettend handig bij openbare zwembaden en stranden. Zo hoef je geen kleine gebouwen meer te plaatsen en kunnen je Sims wel wat aan hun hygiëne doen. De Brandschoon Buitendouche heeft verder geen nieuwe animaties of interacties. Het voorwerp is wel mooi vormgegeven, maar dit is dus typisch een premiumitem dat ontzettend handig is in plaats van een object dat leuke nieuwe dingen toevoegt.
 

 

Conclusie

De Brandschoon Buitendouche heeft geen nieuwe animaties of interacties. Het is precies wat je ervan verwacht: een mooi vormgegeven douche waarmee Sims ook buiten (in badkleding) kunnen douchen. Daarmee is dit object ideaal voor openbare zwembaden en stranden. De Brandschoon Buitendouche is snel, makkelijk en neemt weinig plaats in.