Bovenstebeste Basketbalring

Bovenstebeste Basketbalring

Downloadlink

Prijs: § 1.000
Kan gebruikt worden door: kinderen, tieners, jong-volwassenen, volwassenen en ouderen.
 
Interacties: Basketballen oefenen, Dunken oefenen, Uitdagen voor basketbalwedstrijd, Uitdagen voor dunkwedstrijd
 
Omschrijving: Als je Sim nog wat harder wil trainen, dan is de Bovenstebeste Basketbalring misschien wel wat voor hem of haar! Hiermee kun je niet alleen laten zien hoe sportief je Sim is, maar het is ook een mooie manier om je Sim anderen af te laten troeven! Daag andere Sims uit voor een vriendschappelijk potje basketbal, of verbrijzel het achterbord tijdens een legendarische dunkcompetitie!


Bovenstebeste Basketbalring Review


 
Met de Bovenstebeste Basketbalring kunnen Sims naar hartenlust basketbal spelen. Ze kunnen het basketballen oefenen of een andere Sim uitdagen voor een basketbalwedstrijd. Bij het oefenen proberen ze de basketbal vanuit stilstand in de ring te werpen. Bij een wedstrijd zullen de Sims om de beurt de bal in de basketbalring proberen te gooien. De winnaar krijgt na afloop de ‘vorst van het veld’ gemoedstoestand van +20 voor 4 uren in Simstijd.
 
 


 
Sims kunnen ook dunken of een dunkwedstrijd houden. Ze zullen dan met een aanloop en een sprong de bal in de basketbalring proberen te krijgen. Aangezien alle activiteiten met de basketbalring de vaardigheid atletisch van een Sim verbetert, zullen ze er ook beter in worden naarmate ze meer vaardigheidspunten voor atletisch hebben verdiend. Ze kunnen dan ook meer sprongen succesvol uitvoeren dan wanneer ze geen of weinig vaardigheidspunten hebben verdiend. Er zijn een aantal verschillende sprongen en de animaties zien er goed uit. Soms is je Sim zelfs zo gefocust dat zijn tong er half uithangt en kan het gebeuren dat hij zo hard dunkt dat het glas van de basketbalring breekt. Als dat gebeurt dan zal het glas een seconde later weer automatisch heel zijn en daarnaast krijgt de Sim de positieve gemoedstoestand ‘bordenbreker’ van +20 voor 4 uren in Simstijd.

Basketballen en dunken werkt overigens voor de rest als een normale krachttraining. Je krijgt dezelfde opties bij een bepaald vaardigheidsniveau (normaal trainen, niet zweten etc.) en het gebruik van de Bovenstebeste Basketbalring telt ook mee voor ‘krachttraining’ in het vaardigheidsverslag.
 

 

Conclusie

De Bovenstebeste Basketbalring is een goed premiumitem als je een leuke manier zoekt om de atletische vaardigheid van je Sims te verbeteren. De animaties zien er goed uit en er zijn een aantal verschillende sprongen die je Sim uit zichzelf kan doen. Wil je niet de hele tijd alleen trainen, dan is dat ook geen probleem aangezien je een andere Sim kan uitdagen voor een basketbal- of dunkwedstrijd. En met wat geluk kan je Sim ook nog wat leuke positieve gemoedstoestanden eraan overhouden. We zijn er dan ook erg blij mee dat Sims nu eindelijk basketbal kunnen spelen in De Sims 3.