Basketbal Vrije Worp Machine

Basketbal Vrije Worp Machine

Downloadlink

Prijs: § 6.600
Kan gebruikt worden door: kinderen, tieners, jong-volwassenen, volwassenen en ouderen.
 
Interacties: Basketbalworpen oefenen, Arcade basketbalwedstrijd
 
Omschrijving: Dit is een geweldige combinatie van een basketbalring en een computergame! Schaf de Basketbal Vrije Worp Machine aan om eindeloos veel plezier te beleven, of ga de strijd met anderen aan! Zet twee van deze machines naast elkaar en daag een andere Sim uit, terwijl je Sim de sportieve vaardigheid verder ontwikkelt.


Basketbal Vrije Worp Machine Review

 
Zijn jouw Sims nou liever lui dan moe, maar moeten ze bijvoorbeeld voor een promotie toch hun atletische vaardigheid op peil hebben? Dan kan misschien de Basketbal Vrije Worp Machine uitkomst bieden. Door zoveel mogelijk basketballen door de ring te gooien binnen een bepaalde tijd kunnen Sims hun atletische vaardigheid verbeteren. Dit lijkt wel iets trager te gaan dan bij andere sportieve activiteiten, maar het voordeel van de Basketbal Vrije Worp Machine is dat Sims hierdoor niet vermoeid raken. Geen vervelende gemoedstoestand meer waardoor je Sims urenlang niet meer kunnen trainen, wat klinkt nou nog beter dan dat? Sims missen door het gebruik van de Basketbal Vrije Worp Machine in plaats van andere sportieve activiteiten overigens wel andere positieve gemoedstoestanden zoals opgezweept raken en gespierd.
 
 


 
De score wordt bijgehouden op het bord boven de Basketbal Vrije Worp Machine. Sims kunnen in hun eentje spelen of een wedstrijd houden tegenover een andere Sim. Als ze op de groene knop drukken start de tijd en begint de muziek. Na afloop van de tijd zullen de lichten gaan branden bij de machine van de Sim die de meeste basketballen raak wist te gooien. Als Sims vaak genoeg basketballen achter elkaar raak gooien, dan kunnen er vlammen van de basketbal afkomen. De basketbal blijft dan vlammend zolang je raakt blijft gooien. Sims krijgen hierdoor ook de positieve gemoedstoestand ‘vlammend door de ring’.
 

 

Conclusie

De Basketbal Vrije Worp Machine is een leuke nieuwe manier om de atletische vaardigheid van je Sim te verbeteren. Het is ook uitermate geschikt voor luie Sims aangezien Sims niet vermoeid raken (en dus de gemoedstoestand krijgen waardoor ze een aantal uren niet meer kunnen trainen) waardoor ze kunnen blijven ‘trainen’. Het is ook leuk dat Sims het tegen elkaar op kunnen nemen. Je begint dan soms ook zelf een beetje in de spanning te delen door te hopen dat je Sim raak blijft schieten. Het enige minpuntje is dat je telkens je Sim de opdracht moet geven om een nieuw potje te starten, waardoor je meteen een stuk of 6 interacties moet geven om je Sim wat langer te kunnen laten ‘trainen’.