Automatisch Dierenvoerapparaat van AutoNjam

Automatisch Dierenvoerapparaat van AutoNjam

Downloadlink

Interacties: Slimme sensor toevoegen, Verbetering: onbreekbaar maken, Aanzetten, Uitzetten, Tijdstip van Voederapparaat instellen, Voedsel eten (voor honden en katten).

Kan gebruikt worden door: kinderen, tieners, jongvolwassenen, volwassenen, ouderen, honden en katten.

Omschrijving: Hebben je Sims het zo druk met hun werk of de kinderen, dat de huisdieren soms vergeten worden? Nou, dan hebben we wel wat voor je. Laat dit Automatische Dierenvoerapparaat al het werk doen, zodat je Sims meer tijd hebben voor leuke dingen met hun huisdieren.

* Het Automatisch Dierenvoerapparaat van AutoNjam is alleen te gebruiken als De Sims 3 Beestenbende is geïnstalleerd.


Automatisch Dierenvoerapparaat van AutoNjam Review

Zitten jouw huisdieren ook regelmatig te staren naar een lege voerbak? Gaan ze ook uit wanhoop de vloer afstruinen in de hoop restjes eten te vinden? Hoe vaak heb je het wel niet meegemaakt dat de voerbak net leeg is als je Sims weg zijn? Klinkt dit bekend? Dan is het Automatisch Dierenvoerapparaat van AutoNjam misschien wat voor jou!

Het vullen van het Automatisch Dierenvoerapparaat van AutoNjam kost § 100. Een normale voerbak kan je vullen voor § 10, dus je zou verwachten dat er ongeveer tien maal zoveel voer in kan. In werkelijkheid is dit zelfs nog meer. We konden zo’n 38 gehele porties (gemeten als het huisdier zeer hongerig is) uit één keer vullen halen tegenover 2/3 porties bij een gewone voerbak. Dit automatische voedersysteem bespaart je Sims dus niet alleen een hoop werk, maar het scheelt ook in de portemonnee. Daarnaast kan je door deze grote hoeveelheid voer dagen vooruit zonder telkens bij te hoeven vullen en dankzij de slimme sensor die je Sim kan toevoegen, gebeurt het voederen ook nog eens extra efficiënt.

Je hoeft overigens niet te wachten totdat al het voer op is voordat je weer kan bijvullen. Stel bijvoorbeeld dat het Automatische Dierenvoerapparaat bijna leeg is terwijl je Sims voor een langere periode weg willen gaan. Je kan in dat geval voor hun vertrek het apparaat bijvullen (dit kost overigens ook weer § 100) zodat je huisdieren later zeker weten niet zonder voer komen te zitten.

Standaard vult het Automatisch Dierenvoerapparaat zich met intervallen van 4, 6, 8 of 10 uur die je zelf kan instellen. Om de zoveel uur wordt de voerbak waaruit de huisdieren kunnen eten dan weer bijgevuld. Je kan het apparaat echter ook verbeteren door een slimme sensor toe te voegen (hiervoor zijn overigens geen vaardigheidspunten voor handigheid voor vereist) waardoor de voerbak automatisch gevuld wordt als je huisdieren voldoende honger hebben. Als de huisdieren geen honger hebben, dan zal de voerbak op dat moment leeg blijven. Heb je echter veel huisdieren die allemaal een beetje honger hebben, dan zal de voerbak continu bijgevuld worden zodat er nooit een huisdier honger hoeft te lijden.

Je kan natuurlijk als alternatief de bodemloze voederbak nemen voor 15.000 levenslange blijdschap, maar niet elk huisdier zal bij normaal spelen over voldoende punten daarvoor beschikken. Daarnaast zou een glimmende voederbak wellicht je huisdieren kunnen afleiden van het eten… en meer serieus, het grootste nadeel van de bodemloze voederbak is volgens ons dat slechts één huisdier tegelijk ervan kan eten.

Ja, je leest het goed. Er kunnen twee huisdieren (volwassen honden en katten maar ook kittens en puppies) tegelijk eten uit het Automatisch Dierenvoerapparaat. Dit maakt deze voerbak erg handig voor als je meerdere huisdieren hebt die tegelijk honger hebben. Zo hoeven ze niet meer op elkaar te wachten, maar kunnen ze gezellig samen eten. Tenzij het dier de karaktereigenschap ‘agressief’ heeft, dan zullen ze net zoals onze Duitse herder hieronder wat minder happig zijn om hun voer te delen.

Het Automatisch Dierenvoerapparaat van AutoNjam is al met al perfect voor families met veel huisdieren. Je kan er eventueel voor kiezen om het dierenvoerapparaat te combineren met de bodemloze voederbak, maar dat zal door de enorme hoeveelheid voer die dit apparaat kan herbergen over het algemeen niet nodig zijn. Doordat er twee huisdieren tegelijk kunnen eten, zullen de honden of katten ook niet meer zo snel op hun beurt hoeven te wachten. Het is wat ons betreft door al deze voordelen een geslaagde toevoeging aan het spel voor iedereen die van honden of katten houdt.