Wonderkind Leercentrum

Wonderkind Leercentrum

Downloadlink

Premiummateriaal: Voorsprong Box en Plaatselijke Peuterloper.
Aantal items: 21
Grootte kavel: 40 x 40
Omschrijving: Je hebt altijd al geweten dat je kind een klein genie is en nu mag de hele wereld het weten! Breng je slimme koter naar het Wonderkind Leercentrum om onomstotelijk bewijs te vinden dat jouw kind beter is dan rest. Kinderen kunnen zichzelf hier leren lopen en praten en andere belangrijke levensvaardigheden leren. Je zult zo blij zijn dat je vol trots een sticker met “Jouw kind mag dan een voorbeeldige leerling zijn, maar mijn kind is een wonderkind”, op je auto plakt.


Wonderkind Leercentrum Review

Bij het Wonderkind Leercentrum zitten twee nieuwe premiumitems waarvan je op de volgende pagina’s een review kan vinden: Voorsprong Box en Plaatselijke Peuterloper. Aangezien het premiummateriaal daar al wordt besproken zullen we ons in deze review meer richten op de kavel en de overige voorwerpen die zitten bij het Wonderkind Leercentrum.
 

Het Wonderkind Leercentrum is een nieuwe openbare kavel. Het is overigens geen babysitcentrale of iets dergelijks, maar je Sims kunnen er wel met hun kinderen en peuters in voor een gezellige en leerzame dag. Voor de ouders zijn er verschillende activiteiten zoals fitness, een zwembad, schildersezels en ook een kamer met onder meer en gitaar en tafelvoetbaltafel waar ze lekker kunnen ontspannen. De kinderen kunnen onder meer buiten in de speeltuin spelen en voor de peuters zijn er ook genoeg leuke activiteit. In het Wonderkind Leercentrum staan ook de twee nieuwe premiumitems: de Voorsprong Box en Plaatselijke Peuterloper. Peuters kunnen dus niet alleen een leuke dag hebben in het Wonderkind Leercentrum, maar ook alvast hun vaardigheden ontwikkelen zodat ze in hun latere leeftijd een voorsprong hebben.
 
Je krijgt niet alleen twee nieuwe premiumitems bij het Wonderkind Leercentrum, maar er zitten ook nog een aantal andere nieuwe voorwerpen bij. Zo krijg je onder meer vijf nieuwe behangetjes, twee ramen, een schommelstoel, koelkast en een aantal decoraties.
 
Een andere leuke toevoeging is deze nieuwe poort met een deurtje waardoor peuters niet de kamer uit kunnen. Dit is niet alleen handig voor drukke ouders, maar het maakt een huis of kinderopvang natuurlijk ook een stuk realistischer en knusser.
 
 

Conclusie

Het Wonderkind Leercentrum is een leuke nieuwe openbare kavel. Het is fijn om te zien dat er niet alleen aan de kinderen en peuters is gedacht, maar dat er ook wat voor de ouders is om te doen. Het premiummateriaal dat bij deze locatie zit is erg leuk. Peuters hebben zo weer wat meer om te doen en tegelijkertijd kunnen ze alvast hun vaardigheden ontwikkelen. Met de Voorsprong Box kunnen ze voor het eerst ook al aan hun charisma werken. Ook de andere voorwerpen die zitten bij het Wonderkind Leercentrum zijn erg leuk. Vooral de poort met een deurtje voor peuters is erg leuk bedacht. Het enige minpuntje dat we konden ontdekken is het feit dat er geen zandbak toegevoegd is, maar dat ze gewoon een nep zandbak hebben gemaakt met wat terreinverf. Gelukkig is er al eerder een zandbak toegevoegd bij andere sets en uitbreidingen, dus die kan je natuurlijk eventueel zelf nog plaatsen.