Sereen Rustoord

Sereen Rustoord

Downloadlink

Premiummateriaal: Brandschoon Buitendouche en Zen Massage Tafel
Aantal items: 13

 
Grootte kavel: 30 x 30
Omschrijving: Breng lichaam en geest tot rust met een heerlijk uitstapje naar het Serene Rustoord! Neem een verfrissende duik in het heilzame water, laat je betoveren door de weelderige tuinen of doe het rustig aan en geniet van een van de massages uit het ruime aanbod. Het paradijs is nog nooit zo dichtbij geweest!


Sereen Rustoord Review

Bij het Sereen Rustoord zitten twee nieuwe premiumitems waarvan je op de volgende pagina’s een review kan vinden: Brandschoon Buitendouche en Zen Massage Tafel. Aangezien het premiummateriaal daar al wordt besproken zullen we ons in deze review meer richten op de kavel en de overige voorwerpen die zitten bij het Sereen Rustoord.
 
 


 
De buitenkant van het Sereen Rustoord ziet er vrolijk en rustgevend uit. Je waant je echt in een tropisch vakantieparadijs of een rustoord. Je Sims kunnen hier heerlijk een dagje ontspannen in het buitenzwembad en in het bubbelbad of een heerlijke massage nemen. Op het dakterras kunnen je Sims lekker in een van de ligstoelen gaan zitten of genieten van een heerlijk drankje. Ook is er een trouwboog voor bruiloften aanwezig. De kavel waar het Sereen Rustoord op staat is 30 bij 30 zodat er in elke wereld wel een plekje voor te vinden is hoewel deze kavel natuurlijk het beste staat in de wereld Sunlit Tides.
 
 

 
Ook de binnenkant ziet er mooi uit. Het Sims team heeft hier goed gebruik gemaakt van de nieuwe objecten die bij het Sereen Rustoord zitten. Ook binnen kan je Sim een massage nemen of geven aan een andere Sim. Een nadeel is wel dat het opvallend rustig kan zijn in het Rustoord. Er was bij ons ook geen NPC aanwezig om onze Sims te masseren. We weten niet zeker of dit de bedoeling was of dat wij te maken hadden met een bug, maar het was best vervelend. Gelukkig kan je je Sim ook laten masseren door Sims die hij (nog) niet kent. Zo maak je tenminste ook weer nieuwe vrienden. Maar aan de andere kant kunnen wij ons ook goed voorstellen dat je daarom maar liever de nieuwe objecten op je eigen kavel zet als daarvoor plek is.
 
 

 
Voor de rest zitten er nog een aantal leuke nieuwe voorwerpen bij het Sereen Rustoord zoals het tropisch aquarium. Er zat ook al een aquarium bij De Sims 3 Luxe accessoires en bepaalde sets uit De Sims 3 Store, maar als je nog geen aquarium had dan is dit een geweldige toevoeging. Ook vinden wij persoonlijk dit aquarium een van de mooiere die in het spel zitten. In het aquarium kan je in totaal zes vissen kwijt. Erg handig dus als je Sim van vissen houdt maar geen tientallen vissenkommen in zijn huis wilt hebben!
 
 

 
Verder zijn er onder meer een nieuwe decoratieve kast, een ligstoel, een zuil, drie planten voor buiten en een nieuw gordijn toegevoegd. Ook is er een nieuwe trouwboog die perfect is voor een trouwerij op het strand. Zie je de romantische bruiloften op het strand al helemaal voor je? Wij in ieder geval wel.
 
 


 
Als laatste is er nog een nieuw bubbelbad toegevoegd. De palmboom oogt wel wat nep, maar de rest van het bubbelbad ziet er goed uit. De waterval is leuk gedaan en door de stenen past dit bubbelbad ook prima buiten.
 

 

Conclusie

Het Sereen Rustoord is een plek waar je Sims helemaal tot rust kunnen komen. Er zijn leuke nieuwe objecten toegevoegd zoals de massagetafel, de buitendouche en de nieuwe planten die goed passen bij Sunlit Tides. Ook als je deze wereld niet hebt is het Sereen Rustoord een leuke nieuwe locatie. Het is er alleen niet altijd even druk, waardoor je misschien liever de nieuwe objecten op je eigen kavel plaatst zodat je Sims ook thuis van de luxe ontspanning kunnen genieten.