De Boulevard Review

De Boulevard

Downloadlink

Premiummateriaal: Hemelhoge Achtbaan Karretje.
Aantal items: 57
Grootte kavel: 64 x 64
Omschrijving: Laat je Sims van een leuk dagje uit op de De Boulevard met zijn Hemelhoge Achtbaan genieten. Ze zullen versteld staan van de torenhoge achtbaan en van het zeebriesje genieten op deze gezellige locatie. Na een dag op de Boulevard te hebben doorgebracht, kun je zelf je eigen achtbaan bouwen en je Sims hier een ritje in laten maken! Je hebt eindeloos veel mogelijkheden om de achtbaan van je dromen te bouwen!

Zoek de circuitstukken van de Hemelhoge Achtbaan bij elkaar om een onvergetelijke rit te creëren!

  • Zweef naar nieuwe hoogten, spanning en opwinding met negen circuitstukken en vier steunkolommen in de Hemelhoge Achtbaan!
  • Zie je angst onder ogen in de Dodemansval en ga uit je dak met de Geiserrit!
  • Voeg een superverhoging, looping of uitdagende sprong op een gebroken circuitonderdeel boven water toe en kijk wat er gebeurt.
  • Pas je achtbaan met thema’s aan! Het magische wonderthema om Sims van alle leeftijden in verrukking te brengen, een spookachtig thema vol vuur en rook en een thrillerthema om het hart van je Sims sneller te laten kloppen!
  • Sims met een sterke maag zullen geen enkel probleem met de ritten hebben, maar laffe Sims zullen de achtbaan waarschijnlijk een beetje te eng vinden en misselijk worden.

De Boulevard Review

De eerste reactie die we hadden toen we voor het eerst De Boulevard zagen was “wauw!”. Vrijwel niemand had waarschijnlijk verwacht dat we ooit nog een echte achtbaan in De Sims 3 zouden krijgen, maar met de nieuwe locatie De Boulevard kunnen je Sims nu eindelijk genieten van een spannend ritje in de achtbaan. Op de Boulevard zijn twee achtbanen te vinden. Jong tot oud kan instappen voor een spannend ritje in de achtbaan: kinderen, tieners en natuurlijk volwassenen en ouderen.

De witte achtbaan is wat langer en spannender dan de blauwe achtbaan. Als je Sims het wat rustiger aan willen doen kunnen ze dus misschien maar beter in de blauwe achtbaan gaan. De witte achtbaan heeft onder meer een looping, vrije val en een sprong over een bak water. En wat springt daar toch uit het water? Afhankelijk van het gekozen thema (thriller, wonder of bezeten) zullen je Sims tijdens de sprong verrast worden. Bij het trillerthema springt er bijvoorbeeld een haai uit het water. Dat is gelukkig helemaal veilig, maar maakt de rit wel een stuk spannender!

Naast een ritje maken in één van de achtbanen zijn er nog genoeg andere dingen te doen op De Boulevard. Je Sims kunnen een drankje drinken of dansen in een gezellig winkeltje die wat weg heeft van een ijssalon. Ze kunnen hier eventueel ook buiten gaan zitten zodat je uitzicht hebt op de achtbaan. Verder is er iets wat lijkt op een souvenirwinkeltje, maar jammer genoeg kunnen je Sims hier niet ook echt wat speelgoed kopen. Als je de Vlugge verkoopcollectie hebt dan kan je natuurlijk wel dit gebouw omtoveren tot een echte souvenirwinkel.

Verder is er een arcadehal met pinball kasten, een snookertafel en nog twee spelletjes voor je Sims. Om de hoek zijn nog twee fotohokjes te vinden waarin je Sim alleen of samen leuke foto’s kan laten maken die ze thuis kunnen ophangen aan de muur. Verder zijn er een aantal speelgoedtoestellen en een klimhuisje voor de jonge kinderen. Kortom: er is genoeg voor je Sims te doen om zich flink met de hele familie te kunnen amuseren! We zijn dan ook erg positief over deze locatie. De achtbanen zijn leuk en De Boulevard is ook gezellig en sfeervol ingericht. De nieuwe lampionlampen staan erg leuk en geven het geheel een gezellige sfeer mee. Ook is er een bord waar men achter kan poseren. Dat past natuurlijk helemaal in de tijdsgeest van Roaring Heights en het is dan ook leuk dat het Simsteam dit heeft toegevoegd. Het is alleen niet echt helemaal functioneel, maar je kan proberen je Sims er netjes achter te plaatsen voor een leuke foto.


Maak je eigen achtbaan!

Hoewel de Boulevard al een erg leuke locatie is, is het natuurlijk nog leuker om zelf je eigen achtbaan te bouwen. Ja, je leest het goed, als je De Boulevard hebt krijg je ook achtbaanonderdelen zodat je zelf je eigen achtbaan kan bouwen. Hieronder zullen we uitleggen hoe je dat kan doen.

Het beste kan je een achtbaan bouwen op een openbare kavel met als type “Bezoekers toegestaan”. Allereerst moet je beginnen met een laadstation stuk neer te zetten waarop je een achtbaankarretje plaatst. Het laadstation kan je trouwens ook op een verhoging zetten zo lang er maar genoeg plaats voor je Sims is om in en uit te stappen. Daarna kan je beginnen met achtbaanstukken tegen elkaar te plaatsen. Als je op de grond bouwt dan is dat erg simpel. Sommige achtbaanonderdelen werken alleen in een bepaalde richting, dus dan moet je wel opletten dat je ze goed plaatst. Gelukkig staan er pijlen op de stukken die aangeven welke richting het karretje op zal gaan.

Als je de achtbaan omhoog wilt laten gaan, dan moet je eerst een steunbalk met een tussenruimte van zo’n 5 hokjes plaatsen. Vervolgens ga je een verdieping naar boven en kan je op de steunbalk het achtbaandeel dat naar beneden of omhoog gaat plaatsen. Vervolgens zal je telkens eerst steunbalken moeten plaatsen voordat je het achtbaanspoor neer kan leggen. Als je nog hoger wilt bouwen, dan plaats je een steunbalk voor twee verdiepingen zo’n 5 hokjes verder en ga je weer een verdieping omhoog om de achtbaanonderdeel dat naar beneden of omhoog gaat te kunnen plaatsen. Je zal dan als je verder wilt bouwen op deze hoogte steunbalken voor twee verdiepingen moeten gebruiken.

Als je weer omlaag wilt dan zet je eerst een enkele achterbaanondersteuning neer en zo’n 4/5 hokjes verder plaats je een andere achtbaanondersteuning voor een verdieping lager. Vervolgens plaats je op de bovenste achtbaanondersteuning weer een achtbaandeel dat naar beneden gaat.

Verder ben je helemaal vrij om je achtbaan zo te bouwen zoals jij wilt. Je kan de achtbaan wat versieren door er vlaggetjes bij te plaatsen of andere decoraties in de buurt te zetten. Ook kan je eventueel de kleuren van de achtbaanonderdelen aanpassen.

Als je in de leefmodus zit kan je vervolgens testen of je een geldig circuit hebt door op het laadstation te klikken. Het spel zal dan de achtbaan voor je nalopen en aangeven als je bepaalde onderdelen verkeerd hebt geplaatst zodat je dit kan herstellen.

Verder kan je ook voor de hele achtbaan of bepaalde onderdelen een thema kiezen: thriller, wonder of bezeten. De geiser en achtbaansprong zullen een ander uiterlijk hebben afhankelijk van het thema dat je kiest. Je Sims kunnen hierdoor ook verschillende gemoedstoestanden krijgen.

En daarna kan je eindelijk genieten van jouw zelfgebouwde achtbaan! Als je geen tijd hebt om zelf iets leuks te bouwen, dan kan je eventueel ook een kijkje nemen op De Sims 3 Uitwisseling. Er zijn veel Simsfans die al ontzettend leuke achtbanen hebben gebouwd waaronder bijvoorbeeld The Roaring Rainforest gemaakt door TheMatteo0, The Golden Age Roller Coaster gemaakt door Nik24X7 of The Spooky Boardwalk gemaakt door zeefritz.


We hebben ook een video gemaakt waarin je kan zien hoe je je eigen achtbaan bouwt.