Al Fresco Boerenmarkt

Al Fresco Boerenmarkt

Downloadlink

Premiummateriaal: Nederige Oogstkraampjes
Aantal items: 17
Grootte kavel: 40 x 40
Omschrijving: Maak een wandeling als de zon ondergaat, geniet van een maaltijd in de open lucht en koop de lekkerste producten op de Al Fresco Boerenmarkt. Professionele tuiniers verkopen hun oogst op deze markt, terwijl kinderen limonade proberen te verkopen. En weet je wat het mooiste is? Deze locatie bevat twee nieuwe planten die je kunt oogsten: de Aubergineplant en de Citroenboom!


Al Fresco Boerenmarkt Review

Bij de Al Fresco Boerenmarkt zitten de Nederige Oogstkraampjes waarvan je op de volgende pagina’s een review kan vinden: Nederige Oogstkraampjes. Aangezien het premiummateriaal daar al wordt besproken zullen we ons in deze review meer richten op de kavel en de overige voorwerpen die zitten bij de Al Fresco Boerenmarkt.

De Al Fresco Boerenmarkt is een gezellig ogend marktje die perfect past in de wereld Monte Vista. Er zijn vijf Groente- en Fruitkramen aanwezig zodat er altijd een ruim aanbod is voor je Sims en daarnaast zijn er ook vier Limonadekramen waar de kinderen hun eigengemaakte sapjes kunnen verkopen.

De binnenkant van het gebouw is sfeervol ingericht, maar jammer genoeg is er weinig te doen. Je zal de Al Fresco Boerenmarkt dan ook waarschijnlijk voornamelijk plaatsen voor de gezelligheid en door de aanwezigheid van meerdere oogstkraampjes.

Bij de Al Fresco Boerenmarkt zitten ook een aantal nieuwe voorwerpen. Zo krijg je onder meer een mooie, grote fontein met een beeld van Drietand. Ook zijn er verschillende decoraties, klimop voor aan de muur en een prachtig Mozaïek voor in het zwembad.


Verder zit er bij deze locatie een nieuwe zuil. Deze zuil heeft lichtjes die ook echt twinkelen zoals op de afbeelding hierboven is te zien.