De Sims FreePlay

Zoek je buren of zit je vast bij een missie in De Sims FreePlay? Neem dan een kijkje op ons forum! Hier vind je informatie, tips, walkthroughs en een topic waar je nieuwe buren kan vinden voor De Sims FreePlay:


Informatie

Releasedatum: 15 december 2011

De Sims FreePlay is op 15 december 2011 gelanceerd. Dit spel is gratis te downloaden voor iPhone, iPod touch, iPad, Android tablets en Android GSM’s en biedt een geheel nieuwe spelervaring. Sinds de release zijn er vele nieuwe gratis updates uitgebracht voor De Sims FreePlay. Zo zijn er bijvoorbeeld nieuwe leeftijdscategorieën zoals baby’s, peuters, kinderen, tieners en ouderen toegevoegd. Ook zijn er meer mogelijkheden en nieuwe locaties zoals het mysterieuze eiland bijgekomen. Hoewel De Sims FreePlay gratis is kan je in het spel wel aankopen doen. Zo kan je bijvoorbeeld geld, levensstijlpunten en sociale punten kopen die je weer kan gebruiken in het spel. Je kan deze dingen ook zelf verdienen in De Sims FreePlay, maar als je dat proces wilt versnellen dan kan je eventueel zulke pakketten aanschaffen.

Algemene informatie
Leef je uit met De Sims FreePlay! Maakt tot wel 34 aangepaste Sims van topt tot teen en…
– Ontwerp droomhuizen, compleet met zwembaden en meerdere verdiepingen
– Laat je Sims trouwen en baby’s maken en kijk vervolgens toe hoe die opgroeien tot peuters en kinderen
– Bezoek de steden van andere spelers! Voltooi doelen, ga nieuwe relaties aan en vergelijk jouw kunsten als binnenhuisarchitect met die van je vrienden!
– Verzorg huisdieren, werk in de tuin of bak zelfs een taart
– Laat je Sims carrière maken en Simdollars verdienen om hun omstandigheden te verbeteren
– Behaal doelen voor Levensstijlpunten en spendeer die vervolgens aan hippe spullen
– Leid je leven tegelijkertijd met je Sims, door het parallelle tijdsverloop (als het voor jou dag of nacht is, geldt dat ook voor je Sims)!

…en het allerbelangrijkste is dat je helemaal GRATIS kunt spelen! De Sims FreePlay is GRATIS verkrijgbaar in de Itunes App Store, Google Play en voor Windows Phone.

sims freeplay

Meer mogelijkheden
Zullen je Sims vrienden of juist vijanden van elkaar worden? Bepaal je relaties met een rake klap, een high-five of O jaa! Maak van je stad een bruisend geheel door dierenwinkels, autohandels en supermarkten te bouwen. Breid je stad verder uit, naar mate er ook meer Sims komen wonen. Laat je Sims in een paradijs wonen en een land vol schatten ontdekken.