De Sims 4 informatiepagina

De Sims 4 is het nieuwste deel in De Sims serie. Creëer en bestuur je Sims zoals jij dat wilt. Bepaal of jouw Sims straatarm zullen blijven of stinkend rijk zullen worden. Richt hun huizen in, ontdek de nieuwe levendige buurten en speel met 15 verschillende emoties met de nieuwe generatie Sims.

Op De Sims 4 informatiepagina ontdek je alles over De Sims 4.

De Sims 4 informatie

Spelers kunnen in De Sims 4 met het leven spelen zoals nooit tevoren. Creëer en bestuur nieuwe Sims die hun eigen geest, lichaam en hart hebben. Bouw unieke huizen. Maak gebruik van leuke en eenvoudig te gebruiken nieuwe hulpmiddelen. Vertel en ontdek de verhalen van je Sims en ervaar het fantastisch leuke resultaat. De nieuwe creatieve hulpmiddelen in ‘Creëer-een-Sim’ en het nieuwe kamermodel van ‘Bouwen’ geven je als speler nieuwe intuïtieve en leuke manieren om geweldig materiaal te maken. Laat je favoriete creaties zien met nieuwe manieren om te delen en blader door het materiaal van de community om inspiratie op te doen.

BELANGRIJKSTE ONDERDELEN

Nieuwe Sims – Creëer en bestuur nieuwe Sims met hart, lichaam en ziel.

Intelligentie – Je Sims bewegen en gedragen zich natuurlijker dan ooit: van het uitvoeren van taken, uitdrukken van emoties tot de manier waarop ze lopen. Kies het karakter van je Sims, selecteer hun aspiraties en verken de omvang van deze levenslange doelen via de gedachten, sociale vaardigheden, carrières en herinneringen van je Sims.

Leer de Sims op een nieuwe manier kennen – Spelers kunnen een nieuwe golf van Sims besturen; Sims die stuk voor stuk intelligenter zijn en meer unieke karaktereigenschappen dan ooit hebben. Het resultaat van deze verbeterde intelligentie is een nieuwe generatie Sims, die zich meer natuurlijk gedraagt en reageert dan voorheen. Verhalen hebben een dynamisch verloop terwijl Sims met elkaar omgaan, multitasken en elkaar op geheel nieuwe manieren leren kennen.

Vertel complete levensverhalen – Het gesimuleerde leven is ongelofelijk rijk en kent meerdere facetten. De Sims biedt spelers persoonlijkheden en doelen die recht doen aan de schoonheid van het leven zelf, maar nu hebben de Sims in De Sims 4 zelf ook een emotioneel bewustzijn. Ze zijn in staat om een breed scala aan emoties te ervaren, die direct van invloed zijn op de manier waarop de game gespeeld wordt.

Emotionele diepgang – Sims beleven voor de allereerste keer emotionele diepgang. Je Sims kunnen 15 verschillende emotionele toestanden ervaren en worden beïnvloed door andere Sims, acties, gebeurtenissen, herinneringen of zelfs de kleding en voorwerpen die je kiest. De keuzes die je maakt beïnvloeden het spelverloop en de verhalen van je Sims en kunnen zelfs tot heftige reacties leiden. In De Sims 4 zijn de keuzes die de speler maakt niet alleen van invloed op de gameplay van dat moment, maar ook de complete levensloop. Net zoals in het echte leven hebben al deze beslissingen een sneeuwbaleffect op de complete levensloop van de Sims.

Nieuwe creatieve hulpmiddelen – Creëer-een-Sim en Bouwen zijn eenvoudiger en leuker dan ooit om te gebruiken. Je hebt alle vrijheid om je Sims met tactische precisie vorm te geven en moeiteloos het huis van je dromen te bouwen. De hulpmiddelen in De Sims 4 zijn totaal opnieuw opgebouwd, zodat ze nog krachtiger en intuïtiever zijn dan ooit tevoren. De manier waarop spelers de Sims en hun huizen tot leven kunnen brengen zal compleet veranderen. Spelers kunnen met behulp van ‘Creëer-een-Sim’ zelf de handen uit de mouwen steken en de Sims met de hand vormgeven. De Sims kunnen net als klei in vorm gekneed worden, alleen dan zonder de troep.

Levendige buurten – Kies uit verschillende omgevingen voor je Sims om in te wonen. De kleurrijke beelden brengen het huis van je Sims op prachtige wijze tot leven.

Prachtige beloningen – Verdien nieuwe voorwerpen, kleding en eigenschappen door evenementen te voltooien, verzamelbare voorwerpen te ontdekken en belangrijke prestaties te ontgrendelen.

Deel je creaties – Deel de huishoudens van je Sims en doe een gooi naar eeuwige roem. Download creaties van de community voor een gloednieuwe uitstraling.


De Sims 4 Screenshots


De Sims 4 video’s


Nieuws over De Sims 4

De Sims 4 bestaat vandaag 3 jaar

De Sims 4 bestaat vandaag 3 jaar

Het is vandaag precies drie jaar geleden dat De Sims 4 voor het eerst verkrijgbaar was in Nederland en België. We willen graag het Simsteam bedanken voor alle updates en uitbreidingen en we hopen dat De Sims 4 nog lang zal doorgaan.

Lees verder...

Patch 1.33.38 voor De Sims 4 (22/8/2017)

Patch 1.33.38 voor De Sims 4 (22/8/2017)

Patch 1.33.38 voor De Sims 4 is nu beschikbaar via Origin. Deze patch lost een groot aantal bugs op. Bekijk hieronder het volledige overzicht. UPDATE: 8/22/2017 – PC Version 1.33.38.1020 / Mac Version 1.33.38.1220 General Issues Unlocking the Beloved Trait for the second time should no longer cause the first unlocked Beloved Trait to fail

Lees verder...

Bespaar met de Origin Lang Leve Spelers sale

Bespaar met de Origin Lang Leve Spelers sale

Tot 25 augustus krijg je korting op diverse spellen waaronder De Sims 4 serie op Origin. De kortingen lopen op tot 50% voor bepaalde Sims 4 uitbreiding en tot 80% voor andere games.

Lees verder...

Patch 1.32.1 voor De Sims 4 (18-7-2017)

Patch 1.32.1 voor De Sims 4 (18-7-2017)

Patch 1.32.1 voor De Sims 4 is nu beschikbaar via Origin. Deze patch lost verschillende algemene bugs op en nog een hele lijst bugs die gerelateerd zijn aan bepaalde uitbreidingen. Bekijk hieronder de hele lijst met wijzigingen. Update: 18-7-17 – PC-versie 1.32.1.1020 / Mac-versie 1.32.1.1220 Hoi Simmers! We hebben weer wat tijd gestoken in een

Lees verder...

Origin Sims summersale met kortingen tot 50%

Origin Sims summersale met kortingen tot 50%

Tot 18 juli krijg je tot 50% korting op De Sims 4 uitbreidingen met de Origin Sims Summersale. 50% korting op uitbreidingen waaronder Stedelijk Leven 25% korting op game packs waaronder Ouderschap 20% korting op de meeste accessoirespakketten en bundels waaronder Bowlingavond accessoires 10% korting op De Sims 4 Fitness accessoires

Lees verder...

De Sims 4 kwartaalteaser hint naar peuter accessoirespakket

De Sims 4 kwartaalteaser hint naar peuter accessoirespakket

In de nieuwe kwartaalteaser is te zien dat er deze zomer een nieuw accessoirespakket rondom peuters komt. De teaser laat alvast een voorproefje zien van een aantal nieuwe voorwerpen en kleding voor je peuters. See what’s coming up for #TheSims4 this quarter 💚 pic.twitter.com/zmX6HXRRno — The Sims (@TheSims) 5 juli 2017

Lees verder...

De Sims 4 is toegevoegd aan de Origin Vault-games

De Sims 4 is toegevoegd aan de Origin Vault-games

De Sims 4 is sinds kort toegevoegd aan de Vault-games op Origin. Dat betekent dat alle Origin Access-abonnees nu ook De Sims 4 gratis kunnen spelen. Dit geldt overigens niet voor alle uitbreidingen, game packs en accessoirespakketten. Deze zal je nog steeds apart moeten aanschaffen, maar als Origin Access-abonnee krijg je wel 10% korting op

Lees verder...

Patch 1.31 voor De Sims 4 (15-6-2017)

Patch 1.31 voor De Sims 4 (15-6-2017)

Patch 1.31 voor De Sims 4 lost een aantal kleine bugs op. Bekijk hieronder de hele lijst met wijzigingen. General Issues A Sim can now sit upon the Executron Executive Desk Throne at a desk. Sims sacrificing comfort, desks and chairs working together… mass hysteria! We addressed an issue where Sims were getting a bit

Lees verder...

Patch 1.30.105 voor De Sims 4 (1-6-17)

Patch 1.30.105 voor De Sims 4 (1-6-17)

Patch 1.30.105 verhelpt een paar kleine bugs in De Sims 4. Hieronder volgt de lijst met wijzigingen. Update: 1-6-17 – PC-versie 1.30.105.1010 / Mac-versie 1.30.105.1210 Hallo Simmers. We zijn een beetje aan het opruimen vandaag.

Lees verder...

Patch 1.30.103 voor De Sims 4 (25-5-17)

Patch 1.30.103 voor De Sims 4 (25-5-17)

Patch 1.30.103 voegt een aantal nieuwe dingen toe aan De Sims 4 waaronder een vernieuwd menu Laden / Opslaan en nieuwe verlichting. Ook is een hele lijst met bugs opgelost. Bekijk de volledige lijst met wijzigingen hieronder. Update: 25-5-17 – PC-versie 1.30.103.1010 / Mac-versie 1.30.103.1210 Wat is er voor nieuws? Het menu Laden / Opslaan

Lees verder...

Alle nieuwsberichten over De Sims 4


Veelgestelde vragen over De Sims 4

Wat is De Sims 4?
De Sims 4 is de nieuwste levenssimulatiegame waarin nieuwe Sims met unieke karakters voor diepgaande, uitgebreide en soms ook vreemde mogelijkheden zorgen in de verhalen die jij creëert. Voor de allereerste keer draait het niet om wat ze zijn, maar om wie ze zijn, en komen ze tot leven via onze gloednieuwe creatieve hulpmiddelen die krachtig, tastbaar en eenvoudig zijn om te gebruiken. Bovendien kunnen spelers in De Sims 4 nu hun creaties rechtstreeks met andere spelers in de game delen met onze spiksplinternieuwe galerie. Het resultaat is een stimulerende nieuwe gameplaybeleving die een nieuw tijdperk voor De Sims inluidt.

Welke talen worden allemaal ondersteund in De Sims 4?
De Sims 4 ondesteunt de volgende talen: Engels, Duits, Frans, Russisch, Pools, Zweeds, Spaans, Italiaans, Nederlands, Noors, Deens, Fins, Braziliaans Portugees, Tsjechisch, Chinees (Traditioneel), Japans en Koreaans.

Wat is galerie?
Met de galerie kun je nieuwe content zoeken, delen en downloaden zonder ooit de game te hoeven verlaten. Laat je inspireren door al het materiaal dat door De Sims 4-community wordt gemaakt en voeg nieuwe belevingen toe aan je game.

Is er een constante verbinding met het internet nodig om De Sims 4 te kunnen spelen?
Je hebt een internetverbinding nodig om de game voor de eerste keer te activeren. Daarna heb je echter geen constante verbinding met het internet nodig om De Sims 4 te kunnen spelen.

Hebben spelers de Origin-software nodig om De Sims 4 te kunnen spelen?
Ja. Je hebt een Origin-account nodig om De Sims 4 te installeren en registreren. Na de installatie hoef je niet online te zijn om te spelen.

Is De Sims 4 ook online te spelen?
Spelers die ervoor kiezen om de game online te spelen kunnen gebruik maken van een aantal extra leuke en sociale onderdelen (hierover later meer), maar de game is in principe ontworpen om offline gespeeld te worden. De speler kan zelf kiezen hoe hij of zij wil spelen.

Is het mogelijk om mijn Sims of materiaal uit De Sims 3 over te zetten naar De Sims 4?
Nee. De Sims 4 maakt gebruik van compleet nieuwe technologie. Het materiaal uit De Sims 3 kan niet overgezet worden naar De Sims 4.

Kan ik SimPoints gebruiken om extra materiaal voor De Sims 4 mee te kopen?
SimPoints worden niet ondersteund in De Sims 4, maar blijven een betaalmethode voor materiaal uit De Sims 3 Store in De Sims 3.