De Sims 4 Wellnessdag

Laat je Sims tot rust komen met De Sims 4 Wellnessdag. Trakteer je Sims op een dag vol verwennerij en bezoek de gloednieuwe Perfect in Balans Spa voor een verkwikkende massage, of werk aan je innerlijke wellness door aan yoga te doen. Stap na een ontspannen sessie in het modderbad de sauna binnen om de dagelijkse stress van je af te spoelen. Met tal van nieuwe voorwerpen en decoraties kun je het huis van je Sims in een oase van rust en comfort veranderen.

 • De Sims 4 Wellnessdag boxart Releasedatum: 14 juli 2015
  Soort pakket: game pack (een game pack bevat nieuwe gameplay-onderdelen, voorwerpen, kapsels en kleding rond een bepaald thema)
  Adviesprijs: € 19,99

  Waar kan ik De Sims 4 Wellnessdag kopen?
  De Sims 4 Wellnessdag is als digitale download op Origin te koop. Daarnaast zit dit spel bij De Sims 4 Bundle Pack 1 samen met De Sims 4 Luxe Feestaccessoires en De Sims 4 Perfecte Patio Accessoires (adviesprijs € 39,99) die te koop is bij verschillende winkels en webshops.

 • De Sims 4 Wellnessdag Gidsen

   
  Er zitten ook 2 nieuwe gerechten, 2 nieuwe drankjes en 3 nieuwe vissen bij De Sims 4 Wellnessdag.

 • Bekijk hier onze volledige review van De Sims 4 Wellnessdag:
  De Sims 4 Wellnessdag Review  
   
  Voorwerpen voor Creëer-een-Sim
  De Sims 4 Wellnessdag nieuwe CAS-items
   
  Voorwerpen voor Bouwen
  De Sims 4 Wellnessdag nieuwe voorwerpen

De Sims 4 Wellnessdag

BELANGRIJKSTE ONDERDELEN
Gloednieuwe locaties: De Sims 4 Wellnessdag bevat een nieuwe locatie: de spa. Dit pakket bevat drie kant-en-klare spalocaties en een nieuwe sportschool, die je op elk moment en waar dan ook kunt plaatsen. Spa’s bieden een kalme en ontspannen sfeer, gevuld met activiteiten en voorzieningen die zelfs de meest gestreste Sim nieuwe energie geven. Er zijn tal van leuke nieuwe interactieve voorwerpen voor je Sims om in de spa van te genieten, zoals een massagestoel, de sauna en een modderbad.

Concentreer je op wellness. Met de nieuwe wellnessvaardigheid kunnen Sims meester van hun geest, lichaam en emoties worden. Ze kunnen hun wellnessvaardigheid opbouwen door aan yoga te doen, massages te geven en te mediteren. Hoe meer ze deelnemen aan deze nieuwe activiteiten, hoe beter ze erin worden. Een hoger ontwikkeld wellnessniveau betekent nieuwe yogaposes, de mogelijkheid om superieure massages te geven en de geheimen naar zweven en teleporteren te ontgrendelen.

Massage. Stoom. Relax. Van reflexologie tot steenmassage, je Sims kunnen nu tal van massages geven en ontvangen die meerdere voordelen bieden. Ontspan in de gloednieuwe sauna terwijl ondeugende Sims een stinkend geintje of twee uithalen.

Ga voor comfort. Moeiteloze kapsels! Casual loungekleding! Je hoeft stijl niet in te leveren op comfort, maar het zal slechts een kwestie van tijd zijn voordat je Sims ‘loungekleding’ tot hun dagelijkse kloffie maken…

Breng Zen in je huis. Voeg een modderbad toe en installeer een stoomcabine voor dagelijks gebruik. Haal alle ontspannende voorzieningen en meubels naar het huis van je Sims zodat ze nooit meer een voet buiten de deur willen zetten!