De Sims 4 Vintage Glamour Accessoires

In De Sims 4 Vintage Glamour Accessoires kunnen jouw Sims van de stijlvolle tijden genieten met nieuwe voorwerpen, kleding en kapsels. Ook kunnen je Sims nu een butler inhuren om klusjes zoals koken, schoonmaken en tuinieren uit te voeren. Nooit meer saaie klusjes waardoor jouw Sims genoeg tijd over hebben voor de leuke activiteiten!

Releasedatum: 6 december 2016
Soort pakket: accessoirespakket (een De Sims 4 accessoirespakket bevat nieuwe kleding, kapsels en voorwerpen. In dit accessoirespakket zitten ook twee nieuwe gameplayvoorwerpen: de make-up kaptafel en de globebar)
Adviesprijs: € 9,99

Make-up kaptafel en globebar
De Sims 4 Vintage Glamour Accessoires bevat twee nieuwe gameplayvoorwerpen: de Make-up kaptafel en Globebar. Aan de kaptafel kunnen je Sims hun make-up bijwerken zodat ze er altijd tot in de puntjes verzorgd uitzien. Let wel op de kinderen, want die vinden het misschien wel heel leuk om met de make-up van hun moeder te gaan spelen… Daarnaast is de Globebar een nieuwe toevoeging. Dit lijkt op het eerste gezicht een gewone globe, maar als je ‘m opent dan komt er een heuse bar uit waar je de lekkerste drankjes kan inschenken.

Butler inhuren
Je Sims kunnen nu een butler inhuren. Zeg vaarwel tegen saaie klusjes zoals koken, schoonmaken, voorwerpen repareren en de tuin bijhouden. Daar heb je nu je butler voor! Roep de butler met het belletje en hij zal meteen komen om je op je wenken te bedienen.