De Sims 4 Vampieren

Transformeer je Sims in krachtige vampieren en leef voor eeuwig en altijd in een griezelige nieuwe bestemming met De Sims 4 Vampieren. Maak tal van vampieren met behulp van gloednieuwe gereedschappen en ontgrendel unieke krachten die je Sims bovennatuurlijke eigenschappen geven. Ontsnap naar Forgotten Hollow, bouw een onderkomen en chill met andere onsterfelijken.

Releasedatum: 24 januari 2017
Soort pakket: game pack (een game pack bevat nieuwe gameplay-onderdelen, voorwerpen, kapsels en kleding rond een bepaald thema)
Adviesprijs: € 19,99

  • Maak vampieren – Met nieuwe Creëer-een-Sim opties kun je vampier-Sims maken die zowel charmant als angstaanjagend zijn. Kies hun slagtanden, gloeiende ogen, en pas een duistere vorm aan om in te transformeren als je kwaad bent, of jaag angst aan!
  • Ontketen bovennatuurlijke krachten – Gebruik unieke vampierkrachten om de gedachten van Sims te besturen en spirituele energie op te roepen. Balanceer je vaardigheden met zwaktes en ontgrendel nieuwe krachten door duels te winnen om in rang te stijgen.
  • Ontsnap naar Forgotten Hollow – Het duistere, mist bedekte land van Forgotten Hollow is de perfecte plek voor vampieren om gezellig samen te komen. Bezoek de verlaten villa om zijn geheimen te ontrafelen, verzamel ingrediënten voor nieuwe recepten of bouw je eigen onderkomen.
  • Leid een onsterfelijk leven – Ervaar het leven van een vampier en kies hoe jij wilt leven. Drink je van Sims of eet je plasmafruit om je dorst te lessen? Omarm je het kwaad en zorg je voor problemen of pas jij je aan? Wat je ook kiest, vermijd zonlicht en blijf uit de buurt van knoflook!

Dorst lessen met plasma
Vampiers verouderen niet, maar ze hebben wel plasma nodig om in leven te blijven. Je kunt plasmapakketten kopen als ze snel hun dorst willen lessen, of plasmafruit telen voor opties op de langere termijn. Nog een andere optie is om nietsvermoedende Sims te besluipen terwijl ze slapen en wat plasma af te tappen. Als ze goed bevriend zijn met Sims dan kunnen ze het zelfs vragen om wat plasma te lenen.

Bovennatuurlijke krachten
Vampiers hebben bovennatuurlijke krachten! Je kunt deze gebruiken om andere Sims in vampieren te veranderen, zelf te veranderen in een vleermuis en meer. Vampieren kunnen ook twee vormen hebben: normaal en duister. Je vampier zal deze duistere vorm aannemen als hij of zij eet, dorst heeft of bepaalde krachten gebruikt. Door ervaring op te doen als vampier kunnen ze stijgen in rang en ontgrendelen ze bovendien nieuwe krachten.

Opgroeien als vampier
Sims kunnen als vampier worden geboren, maar hun krachten beginnen pas als ze tiener zijn. Ook hun Plumbob-stijl verandert pas als ze gaan puberen. Op dat punt stoppen ze met natuurlijk ouder worden. Maar met behulp ban de oude vertrouwde verjaardagstaart kun je ervoor kiezen om vampieren ouder te laten worden.

Nieuwe opties voor Creëer-een-Sim
Dit pakket voegt diverse nieuwe opties toe aan CAS waaronder gloeiende ogen en griezelige oogkassen, nieuwe grauwe huidskleuren voor Sims die letterlijk nooit het daglicht zien en dramatische wenkbrauwen om je vampier echt die sinistere look te geven. In CAS kan je zowel de normale als duistere vorm van je vampier helemaal naar wens aanpassen.

Forgotten Hollow
Ontdek de compleet nieuwe wereld Forgotten Hollow. Deze wereld is een geweldige plek voor vampieren omdat het hier lekker lang donker blijft en zich kenmerkt door griezelige mist en verwilderde struikgewassen. Er is één blok, met vijf kavels, allemaal gecentreerd rond een plein toegewijd aan Vlad, de vampier die Forgotten Hollow heeft opgericht. Vampieren kunnen ook voorkomen buiten Forgotten Hollow, maar zullen minder vaak in andere werelden opduiken. Je kunt kaveleigenschappen toevoegen om vampieren aan te moedigen om vaker bij het huis van je Sim langs te komen.