De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires

De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires bevat alles om jouw perfecte tuin in te richten voor de meeste romantische momenten. Geniet van de prachtige nieuwe bloemen, doe een wens bij de wensput en laat je Sims elkaar nat spetteren in de nieuwe interactieve fontein.

 • De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires boxart Releasedatum: 9 februari 2016
  Soort pakket: accessoirespakket (een De Sims 4 accessoirespakket bevat nieuwe kleding, kapsels en voorwerpen. In dit accessoirespakket zitten ook twee nieuwe gameplayvoorwerpen: de Wensput en interactieve fontein)
  Adviesprijs: € 9,99

  Waar kan ik De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires kopen?
  De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires is als digitale download op Origin te koop.

 • Bekijk hier onze volledige review van De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires:
  De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires Review  
   
  Voorwerpen voor Creëer-een-Sim
  De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires nieuwe CAS-items
   
  Voorwerpen voor Bouwen
  De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires nieuwe voorwerpen

De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires bestaat uit een mix van fleurige flora en marmeren meubilair waarmee je parken kunt aanleggen in nieuwe stijlen, of waarmee je jouw eigen achtertuin in een nieuw jasje kunt steken. Houd jij van een strak gazon met gesnoeide rozenstruiken en bloemen die over het latwerk klimmen? Misschien leg je liever jouw eigen botanische tuinen aan in Victoriaanse stijl, inclusief spuwende leeuwenfonteinen en statige Dorische zuilen? Met deze spullen en meer kun je weelderige tuinen vormgeven voor romantische momenten, zoals afspraakjes, huwelijksaanzoeken en bruiloften; of gewoon voor een heerlijk middagje in de buitenlucht.

Nieuwe interactieve fontein
Jouw Sims kunnen van de nieuwe Fontein van Gluteus Maximus gebruikmaken, die niet alleen een mooie achtergrond vormt. Sims kunnen op het randje van de fontein gaan zitten en daar met elkaar knuffelen, of elkaar zelfs nat spetteren om te laten zien hoeveel ze om elkaar geven. Wanneer ze in een maffe bui zijn, kunnen ze zelfs in de fontein springen om wat rond te dollen of er nog een schepje bovenop doen door een watergevecht met een andere Sim aan te gaan. Sims die kattenkwaad in de zin hebben, kunnen zelfs zeep in de fontein gooien en toekijken hoe het water zich tot een enorme schuimmassa transformeert.

Wensput
Verder bevat dit accessoirespakket de Fluisterende Wensput en wee de Sim die de krachten van deze put onderschat. Het kost slechts één enkele Simdollar om een wens te doen; een wens voor geluk, welvaart, een kind, jeugdigheid, liefde en meer… Houd er wel rekening mee dat de Wensput uiterst temperamentvol uit de hoek kan komen. Het is dus wijs om niet alleen rekening te houden met de juiste wens, maar ook met het juiste moment. Er zijn meer dan vijftig verschillende uitwerkingen mogelijk, die de levens van jouw Sims drastisch kunnen veranderen. Dat kan heel erg goed, of juist heel erg tragisch aflopen.

Nieuw park: de Verloren Helende Tuinen
Je kunt al deze nieuwe onderdelen zelf ervaren tijdens een bezoekje aan de Verloren Helende Tuinen, een gloednieuw park dat deel uitmaakt van het accessoirespakket en een karakteristieke achtergrond vormt voor romantische verhalen. Jouw Sims zullen er tijdens hun bezoekje zo goed mogelijk uit willen zien en dankzij de fleurige mode en kapsels kunnen ze in de lente fris voor de dag komen. Terwijl ze door het park struinen, klinken er serenades via de nieuwe radiozender met barok, die stemmige muziek geïnspireerd door de zeventiende eeuw ten gehore brengt.