De Sims 4 Mijn Eerste Huisdier Accessoires

Met De Sims 4 Mijn Eerste Huisdier Accessoires kan je nieuwe kleine huisdieren toevoegen aan je huishouden, namelijk een hamster, rat, dwergegel of mini bubalus. Elk dier heeft een leuke, interactieve habitat en jouw Sims leren hoe ze de dieren moeten verzorgen, ermee spelen en ze tevreden en gezond houden. Dit pakket bevat ook nieuwe meubels met dierenthema en nieuwe CAS-items voor zowel je Sims als huisdieren.

Releasedatum: 13 maart 2018
Soort pakket: accessoirespakket (een De Sims 4 accessoirespakket bevat nieuwe kleding, kapsels en voorwerpen. In dit accessoirespakket zitten ook nieuwe gameplayvoorwerpen: een wasmachine, droger, wastobbe en droogrek)
Adviesprijs: € 9,99

* Let op: om van alle nieuwe CAS-items gebruik te kunnen maken, heb je ook de uitbreiding De Sims 4 Honden en Katten nodig.

Leer je Sims hoe ze kleinere huisdieren moeten verzorgen, zet meubels met dierenprint neer en geef je huisdieren je favoriete Sims-outfits!

  • Verzorg je nieuwe huisdier. Kies uit een hamster, rat, dwergegel of mini bubalus.
  • Kleed je honden en katten aan.*
  • Decoreer met dierenprints.


Ontdek alles over je pluizige maatje

Wist je dat je pluizige maatje een genie kan zijn? Als knaagdieren hun dagelijkse leventjes leiden, zul je ontdekken dat ze allerlei avonturen beleven die tal van voordelen opleveren. Zo kunnen ze bijvoorbeeld een bestseller schrijven waarmee royalty’s te verdienen zijn. Of experimenteren met koude fusie, wat resulteert in een plotselinge explosie in de habitat. Kijk aandachtig toe of ze de ware kracht van E=MC2 uit kunnen vogelen! Er valt nog veel meer om te ontdekken, maar we willen natuurlijk niet alles verklappen.

Kleine pluizige wezentjes vinden het niet fijn om altijd maar in een kooi opgesloten te zitten, dus zullen ze af en toe ook op vakantie gaan. Maak je geen zorgen, ze sturen je een kaartje! Hou ze lang genoeg in leven (of vervang degenen die er een potje van maken) om alle ansichtkaarten te verzamelen. Op de kaarten staan teksten als ‘Mis je!’ terwijl jij naar een lege kooi staart en zielige muziek draait.

Feestbeesten
Hou jij wel van een goed feestje? Nou, knaagdieren ook. Af en toe zullen ze zich terugtrekken in hun habitat en een knaagdierenrave houden. Je hoort dan alleen maar ‘uhntz uhntz uhntz’, en nee, dat is niet het geluid van hun hamsterrad.

Knaagdiergevaren
Uiteraard levert elk wezen dat in je huis woont ook de nodige problemen op. In dit geval kan een vieze habitat tot de uitbraak van knaagdierziektes leiden. Daarnaast loop je het risico dat je nieuwe huisknaagdiergenoot je Sims besmet met klierige knaagdierkoorts. In het begin zullen je Sims zich niet zo lekker voelen. Daarna komen de koorts en rillingen. Ze kunnen zelfs versuft en koortsig worden.

Maar geen stress! Als deze symptomen aanhouden hoef je echt geen dokter te bellen. Ga gewoon naar een computer en onderzoek de aandoening. We weten zeker dat het juiste medicijn de aandoening zal genezen.

De Sims 4 Mijn Eerste Huisdier Accessoires zit boordevol kleine geheimen, voornamelijk die van de knaagdieren zelf. Je kunt natuurlijk profiteren van de nieuwe kleding en content voor je honden en katten, maar vergeet ook de knaagdieren niet. Het zijn sluwe kleine wezens.

 

Nieuwe items

CAS-items: 27
Voorwerpen voor Bouwen: 35

Overzicht CAS-items Sims 4 Mijn Eerste Huisdier Accessoires

Overzicht Voorwerpen Bouwen Sims 4 Mijn Eerste Huisdier Accessoires