De Sims 4 Jungle Avonturen

Ga je avontuur in de jungle met De Sims 4 Jungle Avonturen. Ontdek de nieuwe wereld Selvadorada en werk je langs jungleobstakels om eeuwenoude tempels te verkennen. Pas op voor vervloekte relikwieën op weg naar kostbare schatten.

Releasedatum: 27 februari 2018
Soort pakket: game pack (een game pack bevat nieuwe gameplay-onderdelen, voorwerpen, kapsels en kleding rond een bepaald thema)
Adviesprijs: € 19,99

  • Ga op avontuur in Selvadorada
  • Verken de jungle
  • Ontdek een verborgen tempel
  • Verzamel oude artefacten
  • Leer nieuwe vaardigheden: Selvadoradiaanse cultuurvaardigheid en de archeologievaardigheid

Ervaar de cultuur en de gebruiken van de nieuwe wereld Selvadorada, van plaatselijke lekkernijen tot pittige nieuwe dansmoves! Op de plaatselijke markt Puerto Lllamante vind je survivalgear, snuisterijen, fotokansen en meer om je Sims voor te bereiden op hun reis. Sommige items kunnen je Sims beschermen tijdens hun avontuur, zoals spinnenverdelger en een antidotum. Verbeter daarnaast je Selvadoradiaanse cultuurvaardigheid om geheime avonturenuitrusting te bemachtigen die Sims tijdens hun reizen bijstaat.

Tempels verkennen
Ontrafel de geheimen van Selvadorada en ga op zoek naar de verborgen tempels. Je Sims kunnen hier schatten vinden die hun stoutste dromen overtreffen! Maar niet zo snel… Er zijn een heleboel valstrikken en sommige zijn zelfs dodelijk. Door ze op te lossen, kunnen je Sims dieper de tempel in trekken waar ze tal van verrassingen wacht. Zorg dat je regelmatig terugkeert naar de geheime tempel. Omdat hij magische krachten heeft, is de tempel bij elk bezoek weer anders.

Artefacten en opgravingen
Archeologie is een fantastische nieuwe vaardigheid in Jungle Avonturen, maar niet elke kans om te graven is zichtbaar. Je zult je ogen open moet houden voor opgravingen in de jungle. Met behulp van deze archeologievaardigheid kunnen Sims verborgen artefacten opgraven die heel wat opleveren. Onderzoek ze op de archeologietafel om de waarde ervan te bepalen, maar kijk uit voor imitaties. Waardevolle artefacten kunnen door je Sims ook mee naar huis genomen worden als aandenken (of bewijs!) van hun wilde avonturen.

Maar dat is nog niet alles. Ze kunnen ook zeldzame, waardevolle en (we durven het bijna niet te zeggen) gevaarlijke relikwieën vinden. Relikwieën met vloeken. Relikwieën met krachten. Relikwieën waarvoor je je handen vuil moet maken en die Sims voorbereiden op elke andere vondst.

 

Nieuwe items

CAS-items: 41
Voorwerpen voor Bouwen: 164

Overzicht CAS-items Sims 4 Jungle Avonturen

Overzicht voorwerpen bouwen Sims 4 Jungle Avonturen