De Sims 4 In de Natuur

In De Sims 4 In de Natuur kunnen je Sims de nieuwe bestemming Granite Falls gaan verkennen. In deze bosachtige omgeving kunnen je Sims helemaal tot rust komen en genieten van onder meer kampvuurliedjes, worstjes grillen en beerkostuums. Naast de nieuwe reisbestemming bevat dit pakket ook nieuwe voorwerpen, activiteiten en een heel nieuw carrièrepad.

 • De Sims 4 In de Natuur boxart
  Releasedatum: 13 januari 2015
  Soort pakket: Game Pack (een game pack bevat nieuwe gameplay-onderdelen, voorwerpen, kapsels en kleding rond een bepaald thema)
  Adviesprijs: € 20,-

  Waar kan ik De Sims 4 In de Natuur kopen?
  De Sims 4 In de Natuur is als digitale download op Origin te koop. Daarnaast zit dit spel bij De Sims 4 Bundle Pack 2 samen met De Sims 4 Griezelige Accessoires en De Sims 4 Coole Keukenaccessoires (adviesprijs € 39,99) die te koop is bij verschillende winkels en webshops.

 • De Sims 4 In de Natuur Gidsen

   
  Er zitten ook 7 nieuwe gerechten en 5 nieuwe vissen bij De Sims 4 In de Natuur.

 • Bekijk hier onze volledige review van De Sims 4 In de Natuur:
  De Sims 4 In de Natuur Review  
   
  Voorwerpen voor Creëer-een-Sim
  De Sims 4 In de Natuur nieuwe CAS-items
   
  Voorwerpen voor Bouwen
  De Sims 4 In de Natuur nieuwe voorwerpen

Verken het buitenleven!
Er staan je Sims nieuwe verrassingen te wachten in de wildernis. Verken de gloednieuwe bestemming Granite Falls en neem je Sims uit kamperen, vertel spookverhalen rond het kampvuur, zing liedjes en geniet van tal van andere nieuwe activiteiten!

Verken de gloednieuwe bestemming Granite Falls.
Je Sims kunnen nu aan hun alledaagse bestaan ontsnappen en de dennengeur van Granite Falls opsnuiven. Staar naar de sterrenhemel en laat de fantasie van je Sims op hol slaan of speel een ontspannen potje Hoefijzers. Of je kunt kijken welke avonturen de braamstruiken voor jou in petto hebben. Je hoeft je in ieder geval geen moment te vervelen in Granite Falls!

Zet het perfecte kamp op
Geen kampeertocht is compleet zonder de juiste spullen. Zorg dat je Sims een tent en outdoorkleding hebben. Trakteer je Sims op geroosterde marshmallows en vertel de spannendste, wonderbaarlijkste of angstaanjagendste verhalen.

Maak exotische brouwsels als plantkundige.
Verbeter de plantkundevaardigheid van je Sim om tal van handige mengels te maken zoals insectenafweermiddel en een brouwsel om de gespannen Sim te kalmeren. Deze nieuwe vaardigheid komt van pas als Sims wilde planten identificeren om te kijken of ze giftig of eetbaar zijn.


Tracklist

De Simlish versie van de volgende nummers zitten bij dit pakket:

Céleigh Chapman – Man Down
Ezra Vine – Celeste
Gabriella Aplin – Please don’t say you love me
Golden Youth – Where’s your heart gone
Oh Honey – Get it right
The Shoaks – Zolombray


Nieuws

Struiken en bloemen uit De Sims 4 In de Natuur ontbreken

Struiken en bloemen uit De Sims 4 In de Natuur ontbreken

Sinds de Newcrest patch ontbreken de struiken en bloemen uit De Sims 4 In de Natuur in de koopmodus. Deze voorwerpen kan je weer zichtbaar maken door de cheat bb.showhiddenobjects te gebruiken. EA is op de hoogte van dit probleem en werkt aan een oplossing. Tot die tijd kan je met behulp van de debug

Lees verder...

De Sims 4 In de Natuur review en verborgen kavel

De Sims 4 In de Natuur review en verborgen kavel

We hebben een review geschreven over De Sims 4 In de Natuur: De Sims 4 In de Natuur review. Ook hebben we de gids met verborgen kavels in De Sims 4 bijgewerkt met het huis van de kluizenaar in Granite Falls.

Lees verder...

Nieuwe gids: plantkundevaardigheid in De Sims 4 In de Natuur

Nieuwe gids: plantkundevaardigheid in De Sims 4 In de Natuur

Trekken jouw Sims ook graag de natuur in maar zijn ze nog niet zo ervaren met de plantkundevaardigheid? Bekijk dan nu onze nieuwe gids over de plantkundevaardigheid in De Sims 4 In de Natuur waarin we uitleggen hoe de plantkundevaardigheid werkt en welke kruidenmengsels je Sims kunnen brouwen.

Lees verder...

De Sims 4 In de Natuur insectengids

De Sims 4 In de Natuur insectengids

Er is een nieuwe officiële blog verschenen over de insecten die je kan vangen en verzamelen in Granite Falls met De Sims 4 In de Natuur. Insectencollectiegids van Granite Falls Het is ontzettend leuk om insecten te verzamelen inDe Sims 4 In de Natuur, maar het is tegelijkertijd ook een behoorlijke uitdaging. Je hebt een

Lees verder...

De Sims 4 In de Natuur: Duitse feature video

De Sims 4 In de Natuur: Duitse feature video

EA Duitsland heeft De Sims 4 In de Natuur feature video gepost. De video is wel in het Duits, maar ook als je niet goed Duits kan is de video redelijk te volgen.

Lees verder...

De Sims 4 In de Natuur – Plantkunde: een speelhandleiding

De Sims 4 In de Natuur – Plantkunde: een speelhandleiding

Er is een nieuwe officiële De Sims 4 blog verschenen over de nieuw vaardigheid plantkunde die je Sims kunnen leren in De Sims 4 In de Natuur. Plantkunde: een speelhandleiding Plantkunde is een gloednieuwe vaardigheid in het De Sims 4 In de Natuur Game Pack. Hiermee kunnen Sims nieuwe wilde planten identificeren en krachtige kruidenmengsels brouwen op

Lees verder...

Kamperen in de achtertuin met De Sims 4 In de Natuur

Kamperen in de achtertuin met De Sims 4 In de Natuur

The Sims heeft een nieuwe screen gedeeld van Sims die thuis kamperen met het nieuwe game pack De Sims 4 In de Natuur. Gaan jouw Sims ook in de achtertuin kamperen of gaan ze naar Granite Falls en trekken ze de natuur in?

Lees verder...

By Marii: De Sims 4 In de Natuur Videoreview

By Marii: De Sims 4 In de Natuur Videoreview

By Marii heeft een leuke en uitgebreide videoreview gemaakt over De Sims 4 In de Natuur: By Marii – In De Natuur Video Review. Als je benieuwd bent naar dit game pack, neem dan zeker eens een kijkje!

Lees verder...

De Sims 4 In de Natuur: nieuwe screen van Granite Falls

De Sims 4 In de Natuur: nieuwe screen van Granite Falls

EA Italië heeft een nieuwe screen gedeeld van Granite Falls, de nieuwe vakantiewereld in De Sims 4 In de Natuur. Heb jij dit spel al? Vergeet dan niet om je leukste screens te delen op ons forum!

Lees verder...

De Sims 4 In de Natuur live broadcast

De Sims 4 In de Natuur live broadcast

SimGuruGraham heeft aangekondigd dat er over een paar minuten een officiële De Sims 4 In de Natuur live broadcast gaat starten. Update: de live broadcast is nu voorbij. Je kan de herhaling hier bekijken.

Lees verder...