De Sims 4 Griezelige Accessoires

Geef een echt griezelfeest met De Sims 4 Griezelige Accessoires! Decoreer deze huizen van je Sims met nieuwe griezelige voorwerpen en laat je Sims verkleden met een van de vele nieuwe kostuums waaronder piraten, elfjes, ninja’s en superlama’s. Hol pompoenen uit en bied je gasten een traktatie uit de spookachtige snoeppot aan.

 • De Sims 4 Griezelige Accessoires boxart Releasedatum: 29 september 2015
  Soort pakket: accessoirespakket (een De Sims 4 accessoirespakket bevat nieuwe kleding, kapsels en voorwerpen. In dit accessoirespakket zitten ook twee nieuwe gameplayvoorwerpen: de ondeugende Griezelige Snoeppot en de Pompoensnijder)
  Adviesprijs: € 9,99

  Waar kan ik De Sims 4 Griezelige Accessoires kopen?
  De Sims 4 Griezelige Accessoires is als digitale download op Origin te koop. Daarnaast zit dit spel bij De Sims 4 Bundle Pack 2 samen met De Sims 4 In de Natuur en De Sims 4 Coole Keukenaccessoires (adviesprijs € 39,99) die te koop is bij verschillende winkels en webshops.

 • Bekijk hier onze volledige review van De Sims 4 Griezelige Accessoires:
  De Sims 4 Griezelige Accessoires Review  
   
  Voorwerpen voor Creëer-een-Sim
  De Sims 4 Griezelige Accessoires nieuwe CAS-items
   
  Voorwerpen voor Bouwen
  De Sims 4 Griezelige Accessoires nieuwe voorwerpen

Belangrijkste onderdelen

 • Gloednieuwe Pompoensnijder – Doe lekker creatief met je Sims en verander pompoenen in kunstwerken. Sims die geesten zijn kunnen zelfs een met een kaars verlichte pompoen op hun hoofd zetten! Hoe hoger de handigheidvaardigheid van je Sims, hoe meer meesterwerken ze kunnen maken met de Pompoensnijder. Kijk alleen uit voor ondeugende Sims die liever pompoenen pletten dan bewonderen.
 • Gloednieuwe Griezelige Snoeppot – Kijk wat voor verrassingen jouw Sims staan te wachten terwijl ze met dit ondeugende voorwerp aan de slag gaan. Zal het lollig zijn of lekkers? Kijk wat je Sims vinden als ze hun hand in deze griezelige decoratie stoppen.
 • Geef een nieuw Griezelfeest – Decoreer de huizen van jouw Sims met een collectie nieuwe spookachtige decoraties. Trakteer je gasten op de drie nieuwe huiveringwekkende recepteren: Kaas Oogballen, Zombietaart en Griezelkoekjes.
 • Houd verkleedpartijtjes met nieuwe kostuums en make-up – Een Griezelfeest is pas geslaagd als de juiste Sims op komen dagen… in kostuum! Verkleed je Sims als piraat of Superlama; er zijn allerlei leuke mogelijkheden voor Sims jong en oud.

Transformeer het huis van je Sim met griezelig leuke decoraties waaronder enge schilderijen, spinnenwebben en tal van gammele meubels. Wil je tijdelijk (of… permanent) het huis van je Sim veranderen in een angstaanjagend onderkomen? Ga ervoor!

De Sims 4 Griezelige Accessoires bevat twee nieuwe gameplayvoorwerpen voor in de game: de ondeugende Griezelige Snoeppot en een gloednieuwe Pompoensnijder. Je Sims kunnen feestelijke kunstwerken en de pompoenlamp van hun dromen maken. Sims die geesten zijn kunnen zelfs een met kaarslicht verlichte pompoen op hun hoofd zetten en Sim de stuipen op hun lijf jagen!

Geef een angstaanjagend leuk griezelfeest (een nieuwe type feest in De Sims 4 Griezelige Accessoires). Naast het decoreren van de huizen van je Sims met nieuwe voorwerpen die voor een griezelige sfeer zorgen, zijn er ook drie nieuwe huiveringwekkende recepten: Kaas Oogballen, Zombietaart en Griezelkoekjes. Je kunt zelfs andere Sims om feestelijk lekkers vragen (maar wees niet verbaasd als ze je Sim foppen).

Er zijn tal van nieuwe kostuums beschikbaar om je feest echt iets bijzonders te maken. Van piraten en ninja’s tot superlama’s en elfjes, er zijn geweldige outfits voor Sims van alle leeftijden. Natuurlijk hoef je deze kostuums niet alleen op griezelfeesten te gebruiken. Wil je jouw Sim het hele jaar verkleden als heks? Leef je uit!