De Sims 4 Fitness Accessoires

Met De Sims 4 Fitness Accessoires kunnen jouw Sims nieuwe sportieve uitdagingen aangaan. Beklim de klimmuur en zet na uren trainen op deze uitdagende bergbeklimmende loopband een onverslaanbare topscore. Ook bevat dit pakket trendy sportkleding en hebben verschillende trainingsapparaten een complete make-over gekregen.

De Sims 4 Fitness Accessoires boxart

Releasedatum: 20 juni 2017
Soort pakket: accessoirespakket (een De Sims 4 accessoirespakket bevat nieuwe kleding, kapsels en voorwerpen. In dit accessoirespakket zit ook een nieuwe gameplayvoorwerp: de klimmuur (bergbeklimmende loopband))
Adviesprijs: € 9,99

Ga nieuwe uitdagingen aan met de bergbeklimmende loopband. Je kan zelf bepalen hoe makkelijk of moeilijk je het jouw Sims maakt. Zet de klimmuur steiler of sneller om ze een goede workout te geven. Je kan zelfs vlammen aanzetten om je Sims net dat beetje extra motivatie te geven!

Tover je sportscholen om met trainingsapparatuur in nieuwe stijlen. Ook is er een nieuwe set voorwerpen voor de badkamer om na afloop van een pittige training even helemaal tot rust kunnen komen. En uiteraard is er diverse nieuwe trendy sportkleding toegevoegd waarmee ze hun afgetrainde lichaam kunnen laten zien.