De Sims 4 Filmavond Accessoires

Met De Sims 4 Filmavond Accessoires kan je jouw Sims een onvergetelijke filmavond bezorgen! Maak wat popcorn, ga gezellig rond het projectorscherm zitten en vermaak je Sims met tal van films. Ga voor een relaxte sfeer door je Sims nonchalante kapsels en boho-chic kleding aan te meten.

 • De Sims 4 Filmavond Accessoires boxart
  Releasedatum: 12 januari 2015
  Soort pakket: accessoirespakket (een De Sims 4 accessoirespakket bevat nieuwe kleding, kapsels en voorwerpen. In dit accessoirespakket zitten ook twee nieuwe gameplayvoorwerpen: het Projectotron Filmscherm en de Popcornpoffer)
  Adviesprijs: € 9,99

  Waar kan ik De Sims 4 Filmavond Accessoires kopen?
  De Sims 4 Filmavond Accessoires is als digitale download op Origin te koop.

 • Bekijk hier onze volledige review van De Sims 4 Filmavond Accessoires:
  De Sims 4 Filmavond Accessoires Review  
   
  Voorwerpen voor Creëer-een-Sim
  De Sims 4 Filmavond Accessoires nieuwe CAS-items
   
  Voorwerpen voor Bouwen
  De Sims 4 Filmavond Accessoires nieuwe voorwerpen

Belangrijkste onderdelen

 • Samen voor het projectiescherm gaan zitten – Voeg een bioscoopervaring aan je huis toe en kijk tien unieke films vanaf de comfortabele bank van je Sim of onder een sterrenhemel.
 • Poffen met de Popcornpoffer – Bevredig je Sims verlangen naar snacks met vers gepofte popcorn met boter, kaas of karamel. Mmmm… popcorn…
 • Boho-chic Mode – Kleed je in een zorgeloze stijl die perfect is om overdag een beetje rond te hangen of om lekker te loungen in de avond. Vergeet niet een bij je look passend kapsel te selecteren!
 • Creëer de juiste sfeer met leuke accenten – Breng wat kleur en flair in het huis van je Sim met een collectie markante decoraties en decoratieve verlichting. Elk schitterend element heeft een verhaal en de voorwerpen uit deze collectie vormen daarop geen uitzondering.

Geniet van 10 nieuwe films
Haal de bioscoopervaring in huis met het gloednieuwe projectiescherm waarop jouw Sims 10 nieuwe films kunnen bekijken: van actie en komedie tot romantiek en horror. Er zijn zelfs twee familiefilms, mochten jouw Sims een filmpje met de kinderen willen kijken. Iedere film heeft een uniek verhaal. Kijk mee met je Sims om te zien hoe zij samen schrikken, huilen of schateren van het lachen tijdens het bekijken van de films.

Maak verse popcorn
Tijdens het kijken van een film mag een flinke schaal met popcorn op schoot natuurlijk niet ontbreken en gelukkig hebben we daar de Popcornpoffer voor. Jouw Sims kunnen traditionele popcorn met boter, kaas, karamel of ketelpopcorn poffen en verorberen. Denk er wel aan… Tijdens het kijken van een enge scène in een horrorfilm kan de popcorn overal in het rond vliegen!

Nieuwe meubels en decoraties
Niet alleen het projectiescherm en de popcorn zijn nieuw aan De Sims 4 Filmavond Accessoires. In dit pakket vind je ook nieuwe meubels en decoraties die jouw geweldige loungeplek een stuk fleuriger maken. Je kunt een geweldige filmzaal inrichten of buiten een openluchtbioscoop creëren met een ongedwongen sfeertje, zodat jouw Sims lekker buiten films kunnen kijken.