De Sims 4 Beleef het Samen

De Sims 4 Beleef het Samen is de tweede uitbreiding voor De Sims 4. In deze uitbreiding kan je de prachtige wereld van Windenburg ontdekken waar altijd iets leuks te beleven valt met andere Sims! Verken sfeervolle buurten en levendige hotspots, kom bij elkaar voor spannende groepsactiviteiten en sluit je aan bij clubs om nieuwe Sims te ontmoeten en wat leven in de brouwerij te brengen! In De Sims 4 Beleef het Samen is er altijd een goede reden om elkaar te treffen.

Releasedatum: 10 december 2015
Adviesprijs: € 39,99
Soort pakket: uitbreiding (nieuwe gameplay en items)

De Sims 4 Beleef het Samen Prijsvergelijker

WebshopPrijsVerzendkosten (NL)Prijs (totaal)Versie
Bol.com€ 31,99gratis€ 31,99fysiek
Kinguin€ 32,04n.v.t.€ 32,04**digitaal
Bart Smit€ 39,99gratis€ 39,99fysiek
Intertoys€ 39,99gratis€ 39,99fysiek
Geniet van het leven in de prachtige nieuwe wereld van Windenburg met De Sims 4 Beleef het Samen! Verken pittoreske monumenten zoals het uitgestrekte doolhof in het tuinpark, schitterende zwembaden aan de oevers en de geheimzinnige oude ruïnes. Drink een heerlijke espresso van de barista in het café, versier je vlam in de kroeg en dans tot de vroege uurtjes in de disco. Spreek met elkaar af voor spannende groepsactiviteiten, zoals tafelvoetbal, kampvuurtjes om middernacht, super-geheime dansfeestjes, en meer! Sims kunnen zich ook aansluiten bij verschillende clubs met opvallende karakters en stijlen om nieuwe Sims te ontmoeten en om wat leven in de brouwerij te brengen!

BELANGRIJKSTE ONDERDELEN

Verken een nieuwe wereld. Ontdek de prachtige nieuwe wereld van Windenburg! Verken de sfeervolle buurten met z’n charmante traditionele platteland, het drukke stadsplein, een ultra-modern zakendistrict en een exclusief privé-eiland.

Ontmoet nieuwe Sims. Er is iets bijzonders met de Sims van Windenburg waardoor je ze allemaal wel zou willen ontmoeten. Sluit je aan bij verschillende clubs, elk met hun eigen interesses, persoonlijkheden en stijlen. Kun jij de perfecte club niet vinden? Maak en ontwerp er zelf een. Door met verschillende clubs te spelen, kun je unieke beloningen voor je Sims ontgrendelen.

De dansvloer is jouw domein. Maak van een feest een knalfeest met de nieuwe dj- en dansvaardigheden. Zet het publiek in vuur en vlam door de perfecte beats te draaien en verover dan de dansvloer door je nieuwste moves te laten zien.

Feest overal. Vier altijd en overal feest! Ga naar de ruïnes of een van je favoriete partyplekken en zet een draaitafel neer om een feestje te bouwen. Maak een kampvuur aan om het warm en knus te maken, daag andere Sims uit om hilarische situaties te veroorzaken en sluip weg voor een romantische knuffelpartij in de bosjes met die ene speciale Sim.

Laat je stylen. Gebruik de nieuwe inloopkast om tal van outfits uit te proberen en let op de reacties van andere Sims. Kies outfits voor al je Sims en maak je op voor een avondje stappen. Ondeugend? Sluip stiekem de inloopkast binnen voor wat O jaa! Als niemand kijkt.


 

De Sims 4 Beleef het Samen Nieuws

Galeriespotlicht: te gekke huizen voor Windenburg

Galeriespotlicht: te gekke huizen voor Windenburg

Er is een nieuwe blog verschenen met leuke huizen gebouwd door die community die geweldig zouden passen in Windenburg, de nieuwe wereld in De Sims 4 Beleef het Samen. Benieuwd welke huizen echte aanraders zijn? Lees dan snel verder!

Lees verder...

Blog: De maffe, vreemde en geweldige clubs die ontwikkelaars hebben opgericht

Blog: De maffe, vreemde en geweldige clubs die ontwikkelaars hebben opgericht

Er is een nieuwe blog verschenen over clubs in De Sims 4 Beleef het Samen. Clubs opgericht door Maxis

Lees verder...

Replay De Sims 4 Beleef het Samen live broadcast

Replay De Sims 4 Beleef het Samen live broadcast

Heb je De Sims 4 Beleef het Samen live broadcast van afgelopen vrijdag gemist of wil je ‘m graag nog eens kijken? Je kan nu de herhaling bekijken op Twitch: deel 1 (voor de technische storing) en deel 2 of hieronder.

Lees verder...

De Sims 4 Beleef het Samen clubpunten cheat

De Sims 4 Beleef het Samen clubpunten cheat

Heb je geen zin om te sparen voor de clubvoordelen in De Sims 4 Beleef het Samen? Probeer dan onze nieuwe mod waarmee je clubpunten erbij kan cheaten. Met dank aan de mod van TwistedMexi hebben we deze mod kunnen maken en we hebben tegelijk drie andere bestaande cheats toegevoegd. De laatste drie cheats zijn

Lees verder...

De Sims 4 Beleef het Samen lanceringstrailer en Windenburg Song Giveaway

De Sims 4 Beleef het Samen lanceringstrailer en Windenburg Song Giveaway

De Sims 4 Beleef het Samen lanceringstrailer is verschenen en EA organiseert tegelijk een Giveaway waarbij je De Sims 4 Beleef het Samen kan winnen. Ah, Windenburg – a World filled with new Sims to meet, places to visit, and Clubs to join. It’s included in The Sims 4 Get Together Expansion Pack*, releasing worldwide

Lees verder...

De Sims 4 Beleef het Samen Live broadcast aanstaande vrijdag

De Sims 4 Beleef het Samen Live broadcast aanstaande vrijdag

The Sims heeft aangekondigd dat ze aanstaande vrijdag een live broadcast zullen houden over De Sims 4 Beleef het Samen op Twitch.

Lees verder...

Nieuwe eigenschappen en doel in De Sims 4 Beleef het Samen

Nieuwe eigenschappen en doel in De Sims 4 Beleef het Samen

In De Sims 4 Beleef het Samen zijn twee nieuwe eigenschappen: ingewijde en dansmachine. Ingewijde – Deze Sims zijn graag lid van een club. Ze zijn het gelukkigst wanneer ze door vrienden zijn omringd.

Lees verder...

Tracklist van De Sims 4 Beleef het Samen

Tracklist van De Sims 4 Beleef het Samen

Van de volgende nummers zit een Simlish versie in De Sims 4 Beleef het Samen: Carly Rae Jepsen – Run Away With Me Givers – Record High, Record Low Holychild – Nasty Girls The Royal Concept – Fashion The Vamps – Wake Up Tori Kelly – Expensive Tribe Society – Ego Zedd – Beautiful Now

Lees verder...

De Sims 4 Beleef het Samen CAS overzicht

De Sims 4 Beleef het Samen CAS overzicht

Dankzij EA Benelux hebben we al de gelegenheid gekregen om met De Sims 4 Beleef het Samen te spelen. We zijn momenteel druk bezig met een review, maar ondertussen kunnen jullie alvast genieten van het onderstaande overzicht van alle nieuwe items in Creëer-een-Sim. Kapsels

Lees verder...

Cheats voor De Sims 4 Beleef het Samen

Cheats voor De Sims 4 Beleef het Samen

We hebben De Sims 4 Cheatspagina bijgewerkt met de cheats voor de nieuwe vaardigheden in De Sims 4 Beleef het Samen. Binnenkort zullen we deze pagina bijwerken met meer cheats voor deze uitbreiding.

Lees verder...

 

De Sims 4 Beleef het Samen Blogs

De Sims 4 Beleef het Samen is verkrijgbaar vanaf november 2015
Ga los in Windenburg!
De reislust van je Sims neemt koortsachtige vormen aan. Ze willen ergens heen waar ze nog nooit eerder zijn geweest – een plek waar ze nieuwe vrienden kunnen maken, nieuwe omgevingen kunnen verkennen en van nieuwe belevenissen kunnen genieten. Ze willen de heupen losgooien op een geheim dansfeest in de oude ruïnes. Ze willen van een heerlijke espresso genieten in een hippe koffietent. Ze willen op een unieke manier leven in de brouwerij brengen. Ze willen iets… nieuws. En binnenkort krijgen ze dat ook.

We kunnen met trots aankondigen dat het De Sims 4 Beleef het Samen Expansion Pack* wereldwijd verkrijgbaar is vanaf november 2015. Dit is de eerste trailer om je alvast een voorproefje te geven.


 

De Sims 4 Beleef het Samen introduceert Windenburg, een op Europa geïnspireerde wereld met een mix van kleurrijke, moderne architectuur en klassieke gebouwen en stijlen. Van het charmante platteland tot een druk stadsplein en een luxe eiland, Windenburg zit vol nieuwe dingen voor je Sims om te bekijken en te ondernemen.

Maar je gaat deze dingen niet in je eentje ontdekken. Zoals de naam waarschijnlijk al weggeeft draait Beleef het Samen helemaal om plezier met vrienden, of ze nu hun eigen exclusieve club leiden of Windenburg verkennen.

De Sims 4 Beleef het Samen

Je Sims kunnen zich aansluiten bij verschillende clubs, elk met zijn eigen interesses, persoonlijkheden en stijlen. Ze hebben verschillende gedragingen die bepalen hoe ze reageren, inclusief hoe ze andere Sims behandelen en wat ze leuk en niet leuk vinden om te doen. Er staan tal van clubs op je Sims te wachten als je het Expansion Pack voor de eerste keer laadt, maar je kunt ook je eigen club opzetten en beheren. Je kunt de vereisten instellen, bepalen welk gedrag ze hebben, hun favoriete hangplekken kiezen en ze zelfs aparte beloningen geven.

Chillen met een groep vrienden maakt Beleef het Samen echt uniek. De ingame vrienden van je Sim zullen zich vaak als je echte vrienden gedragen – of je nu een duik neemt in de natuurbaden aan de oever, of gaat loungen in de kroeg, met een groep beleef je dingen op een heel andere manier. Je Sim kan het tegen vrienden opnemen met een potje tafelvoetbal, of samen verschillende outfits uitproberen met de gloednieuwe inloopkast. Samen zullen ze op een leuke en nieuwe manier van gedeelde ervaringen genieten.

Je Sims kunnen ook hun dans- en dj-vaardigheden verbeteren die beide voor een nog energiek samenzijn zorgen. Zet het publiek in vuur en vlam door de perfecte beats te draaien en verover dan de dansvloer om je nieuwste moves te laten zien in de ondergrondse disco.

De Sims 4 Beleef het Samen

We kunnen niet wachten om jullie nog meer details te laten zien van wat dit Expansion Pack zo bijzonder maakt. Begin oktober hoor je meer van ons en kun je je voorbereiden op het verkennen van Windenburg als het De Sims 4 Beleef het Samen Expansion Pack dit najaar uitkomt!

Zo breken de clubs in De Sims 4 Beleef het Samen alle regels
Zo breken de clubs in De Sims 4 Beleef het Samen alle regels
Op gamescom hebben we het De Sims 4 Beleef het Samen Expansion Pack* aangekondigd, dat in november gelanceerd wordt. De game laat spelers kennis maken met de nieuwe wereld Windenburg, die een Europees tintje heeft. Verder zijn er allerlei leuke groepsactiviteiten, nieuwe vaardigheden en een gloednieuw onderdeel dat Clubs heet, waar mee Sims alle spelregels kunnen breken.

Sims zijn autonoom in De Sims 4, wat betekent dat ze gewoon hun eigen gang gaan als je dat toelaat. Allereerst zullen ze aandacht besteden aan hun fysieke behoeften (zoals eten of drinken). Vervolgens gaan ze aan de slag met hun karakteristieke behoeften (zoals flirten of ondeugende dingen). Aan de hand van clubs kun je nieuwe regels voor Sims opstellen, waarbij deze logica aan de kant wordt gezet.

De Sims 4 Beleef het Samen clubs

Beleef het samen

Wanneer je in De Sims 4 Beleef het Samen een club opricht, kun je de hangplek van de club bepalen, kiezen wat de leden dragen wanneer ze samenkomen en bepalen wie er toe wordt gelaten in jouw club. Maar clubs zijn meer dan een groep Sims; het zijn groepen die bepaalde regels opvolgen, die door jou worden opgesteld. Dit werkt bijzonder goed binnen een simulatiegame.

Moet de fitnessclub samenkomen in de sportschool, of juist op het plein midden in de stad gaan sporten? Mogen kinderen lid worden? Mogen alleen kinderen lid worden? Wat moeten ze dragen? Typische sportkleding, of juist formele kleding? Je kunt clubs opdragen om gemeen te doen tegen de romantische club, of romantisch te zijn met de buitenbeentjesclub.

Daar begint het pas echt leuk te worden: zo gauw jouw Sims samenkomen met hun club (wat we intern ook wel de clubbijeenkomst noemen), kunnen ze dingen doen die je juist niet van hen zou verwachten, zo lang de clubregels dat dicteren. Van nature vreedzame Sims kunnen een potje beginnen te vechten als ze lid zijn van een vechtclub en verlegen Sims kunnen als echte versierders uit de hoek komen als ze lid zijn van een flirtclub.

De Sims 4 Beleef het Samen clubs

Deze regels overschrijven de gedragsregels alleen terwijl jouw Sims een clubbijeenkomst bijwonen. Toen we aan deze game begonnen, wilden we de clubregels altijd van toepassing laten zijn. We realiseerden ons al snel dat als dat het geval was, de levens van Sims volledig door clubs gedicteerd zouden worden. Het normale gedrag van de Sims zou hierdoor overtroffen worden. Er zouden ook problemen kunnen ontstaan met regels van andere clubs die in tegenstrijd zijn met elkaar, waardoor ze voortdurend met conflicten te maken zouden krijgen. Want wat zou er gebeuren als mijn Sim lid was van een club die graag televisie kijkt en tegelijkertijd lid was van een club die dat juist haat?

We hebben niet alleen tijd besteed aan het controleren van de manier waarop regels werken, maar we hebben ook heel wat stiften leeg gekrabbeld op ons whiteboard om ervoor te zorgen dat we snel konden zien welke Sims in de buurt van jouw Sim ook lid zijn van een club. Het resultaat is vrij eenvoudig. Het stelt je in staat om met de muis over Sims heen te bewegen, om zo hun naam te weten te komen en om te ontdekken van welke clubs ze lid zijn. Spelers kunnen snel vaststellen welke clubs een bijeenkomst hebben in een bepaald gebied en wie de leiders van de verschillende clubs zijn.

Controle overnemen
Eveneens wilden we ervoor zorgen dat al die verschillende clubs ook vooral verschillend zouden zijn. We wilden spelers alles met clubs laten doen en dat leidde tot een mogelijk probleem… Hoe konden we in vredesnaam al die keuzes zichtbaar maken? We hebben honderden interacties in de game en het zou overweldigend zijn om die allemaal te moeten sorteren. Bij dit soort struikelblokken besloten we om onze instincten als Simspelers, gamers en verhalenvertellers te volgen. We begonnen met het creëren van mogelijke groepen, normaal en vreemd, en realiseerden ons dat we veel van de keuzes konden groeperen in verschillende categorieën, waardoor Sims binnen die categorieën uit specifieke onderdelen kunnen kiezen.

De Sims 4 Beleef het Samen clubs

In plaats van te zeggen dat een club graag ‘kust, flirt en versiertrucs gebruikt’ kunnen spelers bepalen dat de club ‘graag flirt’, wat al deze acties samenvoegt. Spelers kunnen specifiekere keuzes maken en naar wens doelen kiezen voor de regels. Wil je een club samenstellen die graag vecht en gemeen is, maar dat alleen met leden van een specifieke andere club doet? Dat is mogelijk!

Jouw clubs kunnen in totaal 10 regels hebben (5 regels die aangeraden worden en 5 regels die afgeraden worden). We zijn nog niet helemaal zeker van deze hoeveelheden, maar we hebben het gevoel dat deze aantallen het beste zullen werken. Als Sims wel 20 dingen hebben die ze proberen te doen, dan wordt het vrijwel onmogelijk om uniek gedrag te constateren. Op dat punt lijken het wel… gewone Sims. Met deze aantallen kun je unieke clubs vormen, zodat Sims dingen kunnen doen die hen van anderen onderscheiden. Ze zullen heel anders en interessanter voor de dag komen.

Jouw clubs, jouw keuzes

We willen spelers clubs laten oprichten voor vrijwel alles wat ze leuk vinden in de game. Van creatieve schilder- of muziekclubs tot een serviceclub die op hilarische wijze langskomt om dingen in huis te repareren en schoon te maken. Spelers zullen in staat zijn om clubs op te richten die bij hun speelstijl passen en op hun eigen manier te spelen. Volgens ons zijn de mogelijkheden met deze clubs en de manieren waarop ze de dag-tot-dag-gameplay van De Sims 4 beïnvloeden eindeloos.

We vonden het leuk om wat meer informatie over clubs te geven en we kijken ernaar uit om meer met jullie te delen terwijl we toeleven naar de lancering van het De Sims 4 Beleef het Samen Expansion Pack in november!

Hoe we Windenburg in De Sims 4 hebben gebouwd
Middeleeuws Koninklijk Modern
Het De Sims 4 Beleef het Samen Expansion Pack* introduceert Windenburg, een op Europa geïnspireerde wereld met een mix van eeuwenoude ruïnes, cafés en discotheken die je nog nooit eerder in De Sims 4 hebt gezien. We wisten al vrij snel bij de ontwikkeling van dit expansion pack dat we iets Europees wilden, maar er zijn heel wat discussies en experimenten aan vooraf gegaan om tot de versie te komen die in december wordt uitgebracht.

De Sims 4 Beleef het Samen

Europa is een enorm continent met tal van architectonische stijlen en subculturen, dus we realiseerden ons dat we iets unieks moesten neerzetten dat tegelijkertijd authentiek was. We wilden het gevoel creëren dat je Windenburg op tal van plekken in Europa kon vinden, maar wilden het tegelijkertijd iets onderscheidends geven. We hebben wat conceptuele vormgeving verzamelt die aangeeft waar we voor hebben gekozen. Van de eerste schetsen tot vrijwel complete afbeeldingen. Niet alles van de conceptuele vormgeving belandt ook daadwerkelijk in de game, maar we wilden jullie het hele proces laten zien.

De Sims 4 Beleef het Samen

In het begin verkenden onze vormgevers tal van ideeën om uit te vogelen hoe Windenburg er nou uit moest komen te zien. Misschien moest het wel een ‘oude stadskern’ hebben of een traditioneel open platteland. Misschien moest een deel in de heuvels zijn gebouwd? Of de hele stad boven op een berg?

De Sims 4 Beleef het Samen

Toen we begonnen met het samenstellen van deze compleet nieuwe locatie werd al snel duidelijk dat de regels van architectuur in het klassieke Europa heel anders zijn dan de dingen waarmee onze Sims-werelden voorheen gevuld waren. Met name de afwisseling: vele steden zijn eeuwenoud met gebouwen die honderden jaren terug in de tijd gaan. En tussen die oude gebouwen staan nieuwe waardoor je een geweldige uitstraling krijgt die we echt in de game op wilden nemen. Deze mix van oud en nieuw is op-en-top Europees en wilden dit dan ook absoluut aan Windenburg meegeven.

De Sims 4 Beleef het Samen

Om deze mix van stijlen te kunnen gebruiken moesten we een beetje smokkelen met de klassieke regels van architectuur en een manier vinden om alles samen te brengen. Onze tekenaars experimenteerden met verschillende woonarchitecturen en motieven om te kijken of ze bij elkaar zouden passen. Uiteindelijk hebben we voor iets gekozen dat je zou kunnen omschrijven als koninklijk modern – een mix van moderne gebouwen en het statige soort dat gedurende de 16e eeuw in Engeland werd gebouwd.

De Sims 4 Beleef het Samen

Toen we eenmaal het uiterlijk vast hadden gesteld, en hoe dit er op kleine schaal uit zou zien, moesten we een paar stappen terug doen om wat groter te denken. Dit is hoe we onze plattegrond er uit wilden laten zien en hij lijkt eigenlijk behoorlijk veel op de lay-out die je uiteindelijk in de game zult zien! Er is een uitkijkpunt op de pier in het zakelijk district van waaruit je elke buurt kunt zien. Van het platteland met glooiende heuvels met pijnbomen en elektrische windmolens in de verte tot de oude stad met statige gebouwen en getransformeerde visserijen, tot een luxe wooneiland in het midden van het meer van Windenburg.

De Sims 4 Beleef het Samen

Aan de ene kant van het eiland zijn vlakke zandgebieden met havens. En aan de andere kant vind je een villa met uitzicht op zee (en als je geluk hebt zie je misschien het ongrijpbare zeemonster van Windenburg wel).

De Sims 4 Beleef het Samen

Toen we de plattegronden en architectuur getekend hadden, wilden we wat visuele snapshots toevoegen om de verschillende districten vorm te geven. Hier heb je er eentje (en eentje in de inleiding van de blog) om te laten zien hoe deze plekken eruit konden zien met Sims die er woonden. Daarnaast boden deze plaatjes het team een visuele leidraad tijdens het bouwen van de game. We zijn heel blij met hoe goed we alles in de game na hebben kunnen bouwen en nog blijer met de verschillende elementen die toe zijn gevoegd; echt elk standbeeld is opgenomen!

We hopen dat jullie van deze blik achter de schermen van De Sims 4 Beleef het Samen hebben genoten. We kunnen niet wachten om jullie koninklijk moderne gebouwen naast die van ons te zien in december!

11 manieren om je clubs aan te passen in De Sims 4 Beleef het Samen
Jouw clubs, jouw regels
Wanneer De Sims 4 Beleef het Samen Expansion Pack* op 8 december in Noord-Amerika gelanceerd wordt, kun je kennismaken met een gloednieuw onderdeel: clubs! Met clubs kun je groepen Sims aansturen tijdens bijeenkomsten. Daar zullen ze de clubregels opvolgen, clubactiviteiten ondernemen en reageren op situaties zoals voorgeschreven door de club. Tijdens bijeenkomsten zullen Sims zelfs hun eigen voorkeursregels breken, om maar aan die van de club te voldoen.


Je kunt lid worden van bestaande clubs, zoals de Fijnproevers die van lekker eten houden of de stijlvolle Idolen, maar je kunt ook je eigen club oprichten! Hier zijn alle manieren waarop je jouw eigen clubs aan kunt passen.

Kies een naam voor je club. Allereerst moet je natuurlijk bepalen hoe jouw club gaat heten. Je kunt met een vrij algemene naam gaan (De [Blabla]club) of voor een meer unieke en grappige naam kiezen!

Kies een logo voor je club. Terwijl Sims een bijeenkomst bijwonen, zweven er kleine icoontjes boven hun hoofden. Hiermee wordt aangeduid dat ze met hun club aan het chillen zijn. Er zijn tientallen logo’s waar je uit kunt kiezen, dus als het goed is, kun je dat ene perfecte logo voor jouw club wel vinden.

De Sims 4 Beleef het Samen club

Stel de clubvereisten in. Wil je dat jouw club voor iedereen toegankelijk is? Of wil je het wat… exclusiever maken? Jij bepaalt welke Sims lid mogen worden door te bepalen welke leeftijdsgroepen, vaardigheidsniveaus en zelfs karaktereigenschappen clubleden moeten hebben.

Kies activiteiten voor de club. Nu wordt het pas echt leuk. Je kunt uit een lijst met meer dan 100 activiteiten kiezen, waarmee je clubleden aan kunt sporen welke activiteiten er tijdens een bijeenkomst op het programma staan. Van het bespelen van een instrument, koken, grappen vertellen, kunst bekijken en nog (veel) meer. Je kunt tot wel vijf activiteiten aanbevelen voor je club, wat talloze mogelijkheden biedt!

Bepaal verboden activiteiten. De keerzijde van de medaille is dat je ook vijf activiteiten kunt kiezen die jouw clubleden maar beter niet kunnen ondernemen. Wanneer je die met de activiteiten van de club combineert, krijg je allerlei knotsgekke scenario’s. Wil je dat jouw clubleden elkaar wel kunnen omhelzen, zoenen, romantisch kunnen doen, terwijl ‘O jaa!’ tijdens clubbijeenkomsten verboden is? Dat is mogelijk!

De Sims 4 Beleef het Samen club
Maak jouw activiteiten specifieker. Maar het blijft niet bij het uitkiezen van clubactiviteiten en verboden activiteiten, want je kunt ook een stapje verdergaan en bepalen met wie jouw leden deze dingen moeten doen. Misschien zwemmen jouw clubleden graag, tenzij er tegelijkertijd leden van een andere specifieke club in het zwembad zijn. Of misschien hebben ze helemaal niets te melden tegen leden van een andere specifieke club. Wie de regels overtreedt, kan uit de club worden gezet!

Creëer een cluboutfit. Willen jouw clubleden allemaal een bijpassend jasje en pet dragen (met het bijbehorende clublogo) tijdens clubbijeenkomsten? Moeten ze allemaal hetzelfde… hotdogkostuum dragen? Jij kiest hun outfits uit en kunt de stijl van jouw club naar smaak aanpassen, zoveel je maar wilt.

Kies een hangplek. Als club moet je toch zeker ergens kunnen chillen, of niet soms? Tijdens het oprichten van jouw club kun je een algemene plek kiezen als hangplek, zoals een bar of sportschool, of een specifieke locatie in de wereld. Verschillende soorten clubs hebben behoefte aan verschillende hangplekken. Een eetclub gaat het liefst naar verschillende koffietenten, terwijl een sportclub misschien alleen bij een specifieke sportschool samen wil komen.

De Sims 4 Beleef het Samen club

Pas een hangplek aan. Als je jouw hangplekken nog verder aan wilt passen, kun je ervoor kiezen om je club op een specifieke kavel samen te laten komen en deursloten gebruiken om alleen clubleden toegang te bieden tot bepaalde ruimtes, zodat ze hun eigen exclusieve clubhuis hebben. Dat betekent dat een kunstclub een geheim achterkamertje kan hebben, waar alleen de mooiste kunstwerken te bezichtigen zijn, of dat de gameclub een speciale ruimte heeft met extra computers waar leden op kunnen spelen. Er zijn ook speciale clubdecoraties die je kunt ontgrendelen om jouw hangplek nog verder aan te passen.

Ontgrendel een clubstemming. Door je Sims zoveel mogelijk clubactiviteiten te laten ondernemen, kunnen ze extra clubpunten verdienen. Die punten kunnen gebruikt worden om allerlei voordelen te ontgrendelen, zoals geheime handdrukken en clubstemmingen. Clubstemmingen zijn emoties die jouw clubleden zullen ondervinden tijdens een bijeenkomst. Dat betekent dat je er bijvoorbeeld een energieke bijeenkomst van kunt maken voor jouw sportclub, of dat je bijeenkomsten van jouw romantische club flirterig kunt laten verlopen.

Verdien vaardigheidsboosts voor je club. Er zijn nog meer voordelen behalve clubstemmingen, want je kunt ook vaardigheidsbonussen verdienen. Dat betekent dat jouw Sims een bepaalde vaardigheid sneller zullen ontwikkelen tijdens een clubbijeenkomst. Combineer dat met een stemming en je zult een aantal interessante resultaten zien. Een kunstclub die de artistieke vaardigheid sneller ontwikkelt en altijd geïnspireerd is, kan ongelofelijke schilderijen produceren.

We hebben ons best gedaan om het clubsysteem zo uitgebreid mogelijk te maken en we staan te popelen om te zien wat voor geweldige dingen jullie gaan creëren wanneer De Sims 4 Beleef het Samen Expansion Pack in december gelanceerd wordt!