De Sims 4 Aan het Werk

In De Sims 4 Aan het Werk kan je drie gloednieuwe interactieve carrières ontdekken en een eigen bedrijf starten. Ga aan de slag als dokter, detective of wetenschapper en volg jouw Sims met alles op de werkvloer. Leer de nieuwe vaardigheden fotografie en bakken. En wie weet lopen jouw Sims wel buitenaarde wezen tegen het lijf…

 • De Sims 4 Aan het Werk boxart Releasedatum: 2 april 2015 (Nederland/België), 31 maart 2015 (Amerika)
  Adviesprijs: € 39,99
  Soort pakket: uitbreiding (nieuwe gameplay en items)

  Ga aan de slag als dappere dokter, onverschrokken detective of gestoorde wetenschapper in De Sims 4 Aan het Werk! Bestuur je Sims op de werkvloer en help ze hun grootste professionele ambities waar te maken, red levens als dokter, los misdrijven op als rechercheur, doe uitvindingen als wetenschapper of open je eigen winkel! Wie had er gedacht dat werk zo leuk kon zijn?
   

  De Sims 4 Aan het Werk Prijsvergelijker

  WebshopPrijsVerzendkosten (NL)Prijs (totaal)Versie
  Bol.com€ 29,99 gratis€ 29,99 fysiek
  Kinguin€ 32,00n.v.t.€ 32,00**digitale download
  Consoleshop€ 33,99 gratis€ 33,99 fysiek
  Cosmox€ 35,95 gratis€ 35,95 fysiek
  Intertoys€ 39,99gratis€ 39,99fysiek
  Bart Smit€ 39,99gratis€ 39,99fysiek
 • De Sims 4 Aan het Werk Gidsen

 • Bekijk hier onze volledige review van De Sims 4 Aan het Werk:
  De Sims 4 Aan het Werk Review

Jij bent de baas op de werkvloer Jij bent de baas op de werkvloer in De Sims 4 Aan het Werk! Stuur jouw Sims direct aan terwijl ze aan het werk zijn en bepaal of ze op weg zijn naar een belangrijke promotie, of juist de boel op stelten zetten op het werk. Grijp in wanneer dat nodig is en red talloze levens als arts, maak je buren het leven zuur met ondeugende uitvindingen als wetenschapper of onderzoek plaats delicten en los belangrijke zaken op als detective. Als je liever je eigen baas bent, kun je zelfs jouw eigen bedrijf openen, aanpassen en beheren om zo misschien wel Simmiljonair te worden! Jij bepaalt hoe jouw Sims aan het werk gaan.

Zorg dat je een dokter, detective of wetenschapper wordt. Pak je penning, stethoscoop of labjas erbij en ga aan de slag! Bestuur jouw Sims op gloednieuwe carrièrelocaties en gebruik jouw analytisch vermogen om als wetenschapper knotsgekke uitvindingen te maken, kijk wat voor geheimen je kunt onthullen terwijl je als detective een plaats delict onderzoekt, of ga als dokter aan de slag om patiënten te behandelen, baby’s ter wereld te brengen of spoedoperaties uit te voeren.

Creëer unieke ondernemingen. Jij bent de baas in je eigen bedrijf! Open de onderneming van je dromen; van je eigen bakkerij, kledingboetiek en kunstgalerie tot boekhandels en nog veel meer. Geef je zaak helemaal naar wens vorm binnen Bouwen en kijk hoe de Simdollars binnenstromen! Selecteer wat voor spullen je wilt verkopen, stuur je personeel op jouw manier aan en slijm bij klanten om je spullen te slijten.

Leer nieuwe vaardigheden. Breng jouw Sims nieuwe vaardigheden bij, zodat ze nog meer unieke voorwerpen kunnen maken waarvan ze in De Sims 4 kunnen genieten. Neem de perfecte foto of bak en versier een heerlijke lekkernij met de nieuwe fotografie- en bakvaardigheden. Stal jouw creaties thuis uit, of verkoop ze om wat extra Simdollars te verdienen!

De Sims 4 Aan het Werk blogs

De Sims 4 Aan het Werk blog: Jouw Sim, de dokter

Het is nog nooit zo leuk geweest om levens te redden!

In april zijn jouw Sims de baas op de werkvloer met De Sims 4 Aan het Werk Expansion Pack. Jij kunt jouw Sims volledig aansturen binnen drie actieve carrières. Zo kun je levens redden als dappere dokter, misdaden oplossen als slimme rechercheur of de meest gekke uitvindingen doen als gestoorde wetenschapper. Ook kun je het ondernemerschap van jouw Sims op de proef stellen door jouw eigen unieke winkels te creëren en aanpassen. Bovendien zijn er nieuwe locaties, nieuwe vaardigheden die je Sims kunnen leren en de kans om vrienden te maken met buitenaardse wezens!

“De

Vandaag gaan we kijken hoe een doorsnee werkdag van een dokter in het nieuwe ziekenhuis eruit ziet. Je kunt ook een dokter-Sim in actie bekijken in onze nieuwste video: De Sims 4 Aan het Werk: officiële gameplaytrailer van dokter.

Het is 9:00 uur ’s ochtends. Dokter Padma Arani, die als algemeen chirurg werkzaam is, loopt allereerst naar de ziekenhuiskeuken om aan haar dag te beginnen.

Dokter Arani’s eerste patiënt is klaar voor haar. Het is een jongvolwassen man met licht overgewicht, die verkoudheidsklachten heeft. Zo’n makkelijk geval is een fijn begin van de dag. Dokter Arani stuurt hem allereerst naar het röntgenapparaat, wat onderdeel is van de standaardprocedure. Daarna laat ze hem plaatsnemen op de onderzoekstafel om zijn ogen en oren na te kijken en om zijn temperatuur op te nemen. Dokter Arani staat op het punt om nog meer gegevens voor haar diagnose verzamelen door haar patiënt op de lopende band te zetten, wanneer er ineens een hoogzwangere vrouw het ziekenhuis binnenstormt.

Ze staat op het punt om te bevallen! Dokter Arani wordt opgeroepen en begeleidt de vrouw snel naar de operatietafel om de baby ter wereld te brengen. Dit is de eerste keer dat ze dat doet. Het is doodeng, maar de baby ziet er gelukkig vrolijk, gezond en stabiel uit. Baby en moeder maken het goed.

Poeh!

O nee! Dokter Arani is haar eerste patiënt vergeten! Ze zet hem op de lopende band voor een diagnose. Ze laat hem zwoegen tot hij helemaal uitgeput en een klein beetje slanker is. Nu is hij klaar voor de diagnose. Blijkbaar heeft hij een relatief milde vorm van Gas-en-Giechels, een aandoening die vrij eenvoudig te behandelen is.

“De

Nu is het middag. Een paar extra koppen koffie en een snelle hap uit de keuken geven dokter Arani weer wat nieuwe energie. Ze moet een belangrijke operatie uitvoeren op de nieuwe operatietafel. De langdurige en intense operatie levert een klein beetje een kliederboel op, maar dit is haar specialiteit. Het is haar expertise om allerlei slijmerige organen los te snijden en daar is ze beter in dan alle andere werknemers in het ziekenhuis.

De dag zit er weer op en gelukkig hoefde ze vandaag geen huisbezoeken te doen. Een ervaren chirurg als dokter Arani moet af en toe het ziekenhuis verlaten om Sims in de buurt te behandelen. Normaal gesproken is dat geen probleem, maar ze is zo moe van deze drukke dag, dat ze blij is dat ze rechtstreeks naar huis kan gaan.

Zo ziet een doorsnee werkdag van een dokter er dus uit. Sims binnen deze actieve carrière moeten de balans zien te vinden tussen de eisen van meerdere patiënten, hun eigen behoeften (want een tevreden dokter presteert beter) en de alledaagse verantwoordelijkheden in een druk ziekenhuis. Ook moeten ze de diagnose van verschillende patiënten stellen en allerlei verschillende medische apparaten gebruiken. Het lijkt wel een ziekenhuisserie. Jouw eigen ziekenhuisserie!

Hopelijk heb je genoten van dit voorproefje van de artscarrière. Volgende week zullen we meer onthullen over het leven van een detective. Wordt vervolgd!

De Sims 4 Aan het Werk blog: Misdaden oplossen op z'n Sims

Zo los je zaken op in De Sims 4 Aan het Werk Expansion Pack

We hopen dat je hebt genoten van de blog van vorige week, waarin we een kijkje namen in de werkdag van een dokter in De Sims 4 Aan het Werk en alle drama die daarbij komt kijken.

Deze week nemen we de rechercheurcarrière onder de loep. Bekijk onze nieuwste video: De Sims 4 Aan het Werk: officiële gameplaytrailer van rechercheur.

Nu stappen we de wereld van Tate Rackett binnen, een jonge rechercheur die naam voor zichzelf wil maken om het uiteindelijk tot hoofdcommissaris te schoppen.

“De

De dag begint om 4:00 uur ’s ochtends, wanneer hij uit bed wordt gebeld. Het is een koude ochtend en buiten is het nog pikdonker. Rechercheur Rackett pakt zijn penning en een kop koffie, gitzwart, om vervolgens op weg te gaan naar het plaats delict van zijn zaak: een populaire club die de voorgaande avond onder verdachte omstandigheden brandschade heeft opgelopen. Hij arriveert op de locatie en onderzoekt de omgeving. Er zijn deze week meer van dit soort incidenten gemeld. Rackett wacht tot de crimineel een misstap begaat en een aanwijzing achterlaat, die een doorbraak in de zaak op kan leveren. Misschien is vandaag die dag.

Voor Rackett is het vinden van de dader achter deze reeks aanslagen geen routinezaak; het is persoonlijk. Vijftien lange Simdagen geleden kwam een goede vriend van Rackett om het leven bij een tragische brand. Op de een of andere manier was hij vast komen te zitten in een ruimte zonder deur, waaruit hij gewoonweg niet gered kon worden.

Rackett bekijkt het plaats delict nog wat nauwkeuriger en ontdekt wat spullen waarvan hij de vingerafdrukken op kan nemen. Na enkele bewijsmonsters verzameld te hebben en aanstalten te maken om naar het bureau te gaan, wordt hij ineens op zijn schouder getikt. Hij draait zich om. Voor hem staat een aantrekkelijke, blonde Sim in sportkleding: zijn eerste getuige.

Ze was die ochtend al vroeg uit de veren om een eindje te gaan joggen, voordat ze aan haar vroege dienst in het ziekenhuis moest beginnen. Rackett verzamelt alle details en haast zich naar het bureau, waar hij gebruik kan maken van zijn volledig uitgeruste misdaadlab. Hij verwerkt al het bewijsmateriaal met behulp van het chemische analyse-apparaat. Zo hoopt hij ontbrekende details van de dader aan het licht te brengen.

Blijkbaar is de dader mannelijk, volwassen en sportief, wat overeen komt met de verklaring van de ooggetuige. Rackett tovert zijn telefoon tevoorschijn om een opsporingsbericht uit te brengen.

Eindelijk krijgt Rackett het bericht dat dit mysterie op kan helderen. Er is in het plaatselijke park iemand gesignaleerd die aan het signalement voldoet. .

Al snel realiseert zich dat er een hoop Sims rondlopen en dus begint hij hen één voor één te ondervragen. Zo hoopt hij dat iemand hem de verdachte waar hij naar op zoek is aan kan wijzen. Hij moet zeker zijn van zijn zaak. Vorige week had hij per ongeluk de verkeerde Sim gearresteerd en daar werd hij op het politiebureau flink om vernederd.

Ineens ziet hij vanuit zijn ooghoek een Sim push-ups doen. Het is de hoofdverdachte en dit is het moment om tot de arrestatie over te gaan.

“De

Terug op het hoofdkantoor leidt Rackett de verdachte naar de inrekenbalie om hem te fouilleren, mugshots te maken en zijn vingerafdrukken af te nemen. Het zat er al lang aan te komen, maar Rackett wil het hem niet gemakkelijk maken. Hij sluit hem op in een cel en laat hem daar aan zijn lot over. Hij gaat naar boven om wat gewichten te heffen, een snack te eten en even uit te puffen. Na een tijdje stapt hij de cel binnen, om de gearresteerde verdachte vervolgens naar de verhoortafel te brengen. Hij maakt gebruik van alle middelen die hij tot zijn beschikking heeft. Allereerst speelt hij de ‘aardige agent’ en na een tijdje doet hij zich voor als de ‘gemene agent’. Tot slot toont hij de verdachte al het bewijsmateriaal dat er tegen hem verzameld is.

Het werkt. De verdachte bekent. Weer een zaak gesloten.

Het was een lange dag en Rackett keert terug naar zijn appartement om onder het genot van zijn favoriete drankje, een Grobbelaar, lekker lui op de bank te hangen. Dat was een geslaagde dag voor deze rechercheur uit De Sims 4 Aan het Werk.

Hopelijk heb je genoten van dit voorproefje van de rechercheurscarrière. Volgende week zullen we meer onthullen over het wonderbaarlijke leven van een wetenschapper. Wordt vervolgd!

In april zijn jouw Sims de baas op de werkvloer met De Sims 4 Aan het Werk Expansion Pack. Jij kunt jouw Sims totaal aansturen binnen drie actieve carrières. Zo kun je levens redden als dappere dokter, misdaden oplossen als onverschrokken rechercheur of de meest gekke uitvindingen doen als gestoorde wetenschapper. Ook kun je het ondernemerschap van jouw Sims op de proef stellen door jouw eigen unieke winkels te creëren en aanpassen. Bovendien zijn er nieuwe locaties, nieuwe vaardigheden die je Sims kunnen leren en de kans om vrienden te maken met buitenaardse wezens!

De Sims 4 Aan het Werk blog: Liefde in een wetenschapslab

De tegenslagen van een verliefde wetenschapper in De Sims 4 Aan het Werk

Vorige week namen we een kijkje op een plaats delict in het gezelschap van rechercheur Tate Rackett toen hij opnieuw een moeilijke zaak tot een goed einde wist te brengen. Deze week duiken we in de levens van twee wetenschappers in De Sims 4 Aan het Werk.

Darla Nadine Applesworth komt elke dag om 07:00 uur in het wetenschapslab aan. Ze is gek op haar werk, maar er is iets waar ze nog gekker op is: haar collega en medewetenschapper, Herbert Leipstein. Herbert vindt Darla aardig, maar beschouwt haar als een vriendin en collega. Zij zou willen dat het anders was. En misschien gebeurt dat op een dag ook.

Darla gaat graag vroeg aan de slag, om in haar eentje aan nieuwe uitvindingen te werken voordat de rest binnenkomt. Haar harde werk heeft zijn vruchten afgeworpen – ze heeft de Stuwkracht Conservator en de Zweeflamp uitgevonden die ze beide als decoratie mee naar huis heeft genomen.

Op een ochtend was Darla aan het experimenteren met het chemische analyse-apparaat toen ze een doorbraak maakte. Ze rende naar de uitvindingmaker en begon te sleutelen. Ta-da! En zo ontstond de kloonmachine!

Herbert kwam een paar minuten later binnen en zag er in zijn labjas net zo knap uit als altijd. Darla was door het dolle heen om Herbert haar nieuwste uitvinding te laten zien.

Hij stapt met een enorme grijns in de machine. Darla begint met scannen en BOEM! Een kloon van Herbert stapt uit de machine. De nieuwe Herbert ziet er precies hetzelfde uit als Herbert. Het was echt Darla’s geluksdag – twee Herberts! Ze noemden de kloon Nummer Een.

 De Sims 4 Aan het Werk wetenschapper Nummer Een was bijna hetzelfde als de oorspronkelijke Herbert, met een belangrijk verschil: hij had geen enkele relatie of kennis van deze wereld. Hij was een onbeschreven blad. Darla en Herbert stelden zich aan Nummer Een voor en lieten hem in het aangrenzende lab wachten met wat activiteiten om hem bezig te houden.

Darla en Herbert lieten er geen gras over groeien. Ze maakte nog een kloon. En nog een. De laatste kloon, Nummer Vijf, was een tikkeltje anders. Hij had rode ogen en een sikje. Iets klopte er niet helemaal…

Maar goed. Tijd om de werkdag af te sluiten!

Darla liep naar het aangrenzende lab en vertelde de klonen dat ze met haar naar huis gingen. Ze kon ze ’s nachts echt niet in het lab laten, ze zouden zich in allerlei nesten kunnen werken. Daarnaast vond Darla het wel een fijn idee om vijf replica’s van Herbert in huis te hebben.

De Sims 4 Aan het Werk wetenschapperEenmaal thuis, besloot ze een feest te geven. Het was alles waar Darla op had gehoopt… tot Nummer Vijf begon te schreeuwen en een enorme troep in Darla’s huis maakte. Dit klopte niet! Dit was helemaal niet wat ze had verwacht.

De volgende ochtend vond Darla een nieuw onderkomen voor haar mislukte experimenten. Ze had het helemaal gehad met klonen (en de liefde). Ze besloot zich volledig op haar carrière te storten om nieuwe wetenschappelijke ontdekkingen te doen. Wie weet wat dat haar allemaal zal brengen…

We hopen dat jullie van deze blik op de wetenschappelijke carrière en het liefdesverhaal hebben genoten. In ons volgende avontuur volgen we het pad van een winkeleigenaar met alle ups en downs die daarbij komen kijken.

In april zijn jouw Sims de baas op de werkvloer met De Sims 4 Aan het Werk Expansion Pack. Jij kunt jouw Sims totaal aansturen binnen drie actieve carrières. Zo kun je levens redden als dappere dokter, misdaden oplossen als onverschrokken rechercheur of de meest gekke uitvindingen doen als gestoorde wetenschapper! Ook kun je het ondernemerschap van jouw Sims op de proef stellen door jouw eigen unieke winkels te creëren en aanpassen.

Bovendien zijn er nieuwe locaties, nieuwe vaardigheden die je Sims kunnen leren en de kans om vrienden te maken met buitenaardse wezens!

De Sims 4 Aan het Werk blog: Het is geen eitje om een bakkerij te runnen

Zo maak je winst in De Sims 4 Aan het Werk

Vorige week hebben we een paar verliefde wetenschappers onder de loep genomen die allerlei kloonexperimenten uitvoerden in een wetenschapslab. Deze week nemen we een kijkje in het leven van een startende ondernemer, die hoopt succes te boeken met haar eigen bedrijfje in De Sims 4 Aan het Werk.

Het ging niet best met de bakkerij van Sarah. Helemaal niet best. Ze draaide iedere dag verlies, ze was helemaal overwerkt en ze kon dagenlang geen gaatje vinden om haar winkel even te verlaten. Maar vandaag ging het roer eindelijk om.

Vanmorgen stond ze fris en fruitig op in de studio die ze boven haar bakkerij had gebouwd. Het was een simpele ruimte met een bed, badkamer en klein keukentje; alles wat ze nodig had om haar basisbehoeften te vervullen, wanneer ze na een lange werkdag te moe was om naar huis te gaan. Af en toe moet ze natuurlijk weer terug naar huis om de rekeningen te betalen, maar met deze pied-à-terre kan ze in ieder geval lekker vroeg beginnen (en langer doorwerken).

Ze had een paar taarten gebakken en naar beneden gebracht, om ze daar op schappen uit te stallen. Ze keek om zich heen in haar winkeltje en nam de ruimte eens goed in haar op. Haar bakkerij zag er verschrikkelijk uit. Het was er niet gezellig of knus en dat moet een bakkerij eigenlijk wel zijn. Om succes te boeken, zou ze uit moeten breiden en creatiever uit de hoek moeten komen!

Ondanks dat het niet best ging met haar bakkerij, heeft ze toch genoeg Simdollars weten te sparen om wat verbeteringen te kunnen doorvoeren. Ze wist haar winkel naar beneden uit te breiden door een kelder aan het gebouw toe te voegen voor de basisbenodigdheden van een goed functionerende bakkerij: tafels, ovens en natuurlijk een cupcakemachine waar ze allerlei heerlijke zoete en hartige traktaties mee kan bakken. In haar tuintje kon ze wat verse ingrediënten verbouwen, die haar klanten vast en zeker onweerstaanbaar lekker zouden vinden. Toen ze eenmaal klaar was, was ze beter geworden met bakken en had ze ook nog eens wat coole nieuwe recepten geleerd.

De Sims 4 Aan het Werk bakkerij

Dit was het moment om het interieur van de bakkerij onder handen te nemen, zodat het er voor potentiële klanten wat aantrekkelijker uitzag. Ze besloot om haar winkel in tweeën te delen. Eén kant schilderde ze roze, met schattige decoraties en de zoetste gebakjes die ze maar kon bakken. De andere kant zag er wat donkerder uit en was op hartige producten gericht, zoals krabkoekjes, ambachtelijk kruidenbrood en ander lekkers. Ze keek vanuit het midden van de grotere en betere winkel om haar heen. Dat zag er goed uit. Dat zag er heel goed uit! Maar nu haar bakkerij er fantastisch uitzag en er zoveel lekkers verkrijgbaar was, realiseerde Sarah zich dat ze wel wat hulp kon gebruiken.

Ze bekeek een lijst met kandidaten die ze aan zou kunnen nemen. Sommige Sims waren goed in de verkoop, anderen waren beter in schoonmaken en het aanvullen van de voorraad en sommigen werkten juist weer harder. Ze nam een vrolijke Sim genaamd Melissa aan en gaf haar een gloednieuw uniform. Alle klanten werden begroet met een glimlach en gingen tevreden met wat gebakjes van Sarah weer naar huis. Gedurende de dag werd Melissa steeds een beetje sneller met haar werk (waardoor Sarah steeds meer geld verdiende). Dankzij Melissa vloog het gebak van Sara letterlijk over de toonbank heen. Haar investering wierp duidelijk zijn vruchten af! Melissa was zo goed, dat Sarah zelf de vloer op moest om haar taarten en cakes aan te vullen, terwijl Melissa op haar tablet afrekende met de klanten.

De Sims 4 Aan het Werk bakkerij

Aan het eind van de dag ging ze naar de kassa om de balans op te maken. Ze had genoeg verdiend om Melissa haar welverdiende opslag te geven, waardoor die haar werk zou blijven waarderen. Bovendien draaide haar bedrijfje nu zo goed, dat ze zich nog een verbetering kon veroorloven. Ze besloot een groot neon uithangbord boven de deur te hangen. Dat was me wat!

Zo zie je maar dat er binnen een dag een hoop kan veranderen. ’s Ochtends worstelde ze nog met haar slecht lopende zaak en nu was ze ineens de trotse eigenaar van de hipste bakkerij van de stad. Wie weet hoe het morgen allemaal loopt. Ze kan meer personeel aannemen, of een extra etage (of twee) op haar winkel bouwen. Misschien gaat ze zelfs een compleet nieuwe winkel openen om foto’s of houten beeldjes te verkopen. Ze weet nog niet zeker wat ze van plan is, maar ze staat te trappelen om weer aan de slag te gaan!

In april zijn jouw Sims de baas op de werkvloer met De Sims 4 Aan het Werk Expansion Pack. Jij kunt jouw Sims totaal aansturen binnen drie actieve carrières. Zo kun je levens redden als dappere dokter, misdaden oplossen als onverschrokken rechercheur of de meest gekke uitvindingen doen als gestoorde wetenschapper! Ook kun je het ondernemerschap van jouw Sims op de proef stellen door jouw eigen unieke winkels te creëren en aanpassen. Bovendien zijn er nieuwe locaties, nieuwe vaardigheden die je Sims kunnen leren en de kans om vrienden te maken met buitenaardse wezens!

De Sims 4 Aan het Werk blog: Zwangere Sims uit de ruimte!

Er is iets vreemds gaande in De Sims 4 Aan het Werk

Vorige week keken we binnen bij een bakker die haar eigen bedrijf openende in De Sims 4 Aan het Werk. Deze week volgen we een jong buitenaards stel dat op het punt staat aan een magische reis te beginnen.

Het was liefde op het eerste gezicht voor Kristen Dyson en Spencer Jackson. Ze ontmoetten elkaar buiten de nieuwe bakkerij in de stad en trokken na wat hofmakerij al snel bij elkaar in. Hoe heerlijk om jong en verliefd te zijn! De eerste nacht in hun nieuwe huis was een feestelijk O jaaa! gebeuren, maar ze konden niet al te lang opblijven. Ze hadden allebei pas een nieuwe baan, Kristen was wetenschapper en Spencer rechercheur, en ze moesten vroeg opstaan om op tijd op hun werk te zijn. En dan te bedenken dat hun collega’s niet eens wisten dat ze buitenaardse wezens waren, vermomd als gewone Sims.

Een paar dagen later voelde Kristen iets vreemds. Ze begon heel opgewekt aan de dag, maar halverwege haar werk in ToekomstSim Labs voelde ze zich ineens heel moe. Ze wist dat ze niet ziek was. Dit voelde… anders. Kon dit zijn wat ze dacht dat het was? Na het werk, vertelde ze Spencer het goede nieuws: ze was zwanger! Maar hij had een verrassing voor haar: hij was ook zwanger!

Een paar dagen later hadden ze allebei een beginnend buikje. Een liefdevol stel, zwanger van elkaars buitenaardse baby, op de toppen van hun geluk. Nu konden ze elke oncomfortabele, wiebelige stap van dit wonder met elkaar delen.

Voordat het echt zichtbaar zou zijn, wilden ze naar hun thuiswereld reizen om het grote nieuws met hun eigen soort te delen. Gelukkig had Kristen net een Electroflux Wormgatgenerator via haar werk gekocht, dus het was niet al te lastig voor het stel om lichtjaren af te leggen om hun planeet Sixam te bezoeken. Zodra ze het portaal gepasseerd waren, konden ze hun Sim-vermomming afleggen om hun buitenaardse maatjes te begroeten. De vrienden op Sixam waren ontzettend blij met het nieuws en keken ernaar uit om met nog meer buitenaardse wezens over dat rare menseneten te kunnen praten.

En paar dagen later waren de buiken van Kristen en Spencer zo groot dat ze eruit zagen alsof ze elk moment konden bevallen. Maar wat zouden ze doen als ze tegelijkertijd moesten bevallen?

Toen de grote dag daar was, was het Kristen die als eerste moest bevallen! Gelukkig was er net een nieuw ziekenhuis in de stad geopend, dus ze brachten Kristen snel naar de Eerste Hulp zodat de professionals (met hun high-tech robotapparaten) haar konden helpen. Zodra ze daar waren, realiseerde Spencer zich dat hun buitenaardse afkomst veilig was – de dokter was ook een buitenaards wezen in vermomming. Ze waren in goede handen.

De Sims 4 Aan het Werk alien

Alles verliep op rolletjes voor mama en Myra, het pasgeboren dochtertje van het stel. Ze gingen gelijk naar huis om haar lekker te kunnen knuffelen, maar net toen ze thuis waren, was het Spencers beurt om te bevallen. Gelukkig had Spencer zich voorbereid op een thuisbevalling dus hij was er helemaal klaar voor. Maar waar hij niet op voorbereid was, was een tweeling. Twee prachtige, perfecte, groene buitenaardse kinderen: Kaloy en Sodi.

Zodra de drie kinderen sliepen, gingen Kristen en Spencer gelijk onder de wol. Ze hadden een behoorlijk drukke dag gehad! En nu hun huishouden meer dan verdubbeld was, zouden er nog heel wat drukke dagen in het verschiet liggen…

In april zijn jouw Sims de baas op de werkvloer met De Sims 4 Aan het Werk Expansion Pack. Jij kunt jouw Sims totaal aansturen binnen drie actieve carrières. Zo kun je levens redden als dappere dokter, misdaden oplossen als onverschrokken rechercheur of de meest gekke uitvindingen doen als gestoorde wetenschapper! Ook kun je het ondernemerschap van jouw Sims op de proef stellen door jouw eigen unieke winkels te creëren en aanpassen. Bovendien zijn er nieuwe locaties, nieuwe vaardigheden die je Sims kunnen leren en de kans om vrienden te maken met buitenaardse wezens!

Ontdek nieuwe interactieve carrières met het De Sims 4 Aan het Werk Expansion Pack, beschikbaar vanaf April 2015.
Red levens, los misdaden op, bedenk nieuwe uitvindingen, start je eigen bedrijf en meer in het eerste expansion pack voor De Sims 4.

Onderzoek patienten, help met de geboorte van babies, opereer Sims en red levens met de arts carrière in De Sims 4 Aan het Werk Expansion Pack.

Onderzoek de plaats delict, ondervraag verdachten en los misdaden op met de Detective carrière in De Sims 4 Aan het Werk Expansion Pack.

Voer experimenten uit en ontwikkel fantastische uitvindingen als een wetenschapper in De Sims 4 Aan het Werk Expansion Pack.


 

Laatste nieuws over De Sims 4 Aan het Werk

De Sims 4 Aan het Werk cheats voor winkelvoordelen

De Sims 4 Aan het Werk cheats voor winkelvoordelen

We hebben onze De Sims 4 cheatspagina bijgewerkt met cheats waarmee je direct winkelvoordelen krijgt. Met dank aan TwistedMexi voor het ontdekken van deze cheats.

Lees verder...

De Sims 4 Carrièreoverzicht bijgewerkt met actieve carrières

De Sims 4 Carrièreoverzicht bijgewerkt met actieve carrières

We hebben het De Sims 4 Carrièreoverzicht bijgewerkt met de nieuwe carrières uit De Sims 4 Aan het Werk.

Lees verder...

Verbeteringen bij werknemers in De Sims 4 Aan het Werk

Verbeteringen bij werknemers in De Sims 4 Aan het Werk

De laatste patch bevat onder meer een aantal verbeteringen voor werknemers die je inhuurt in De Sims 4 Aan het Werk. SimGuruGraham heeft op het officiële forum een aantal van deze verbeteringen toegelicht. Glad to hear some people are noticing improvements. There is no need to start a new game for any of the retail

Lees verder...

Video De Sims 4 Aan het Werk ”Simlish Muziek Spotlight”

Video De Sims 4 Aan het Werk ”Simlish Muziek Spotlight”

EA Benelux heeft een video geplaatst waarin te zien is wat er allemaal nodig is voor de muziek van De Sims 4 Aan Het Werk. Je krijgt een kijkje bij de verschillende bands die de liedjes hebben ingezongen, zoals EchoSmith en Big Data.

Lees verder...

Blog: Zes dingen die je als wetenschapper moet uitproberen in De Sims 4 Aan het Werk

Blog: Zes dingen die je als wetenschapper moet uitproberen in De Sims 4 Aan het Werk

Er is een nieuwe officiële blog verschenen over de dingen die je kan doen als wetenschapper in De Sims 4 Aan het Werk. Tijd voor wetenschap! We hebben het de afgelopen weken gehad over de nieuwe carrières in De Sims 4 Aan het Werk en de leuke manieren waarop je Sim levens kan redden als

Lees verder...

Blog: Zes dingen die je als rechercheur moet uitproberen in De Sims 4 Aan het Werk

Blog: Zes dingen die je als rechercheur moet uitproberen in De Sims 4 Aan het Werk

Er is een nieuwe officiële blog verschenen over de actieve carrière van detective in De Sims 4 Aan het Werk. Beschermen en dienen Je hebt misschien al iets gehoord over de vette dingen die je Sim kan doen in het De Sims 4 Aan het Werk Expansion Pack: levens redden als dokter of een winkel

Lees verder...

De Sims 4 Aan het Werk blog: 8 fotografietips voor fotografen-in-de-dop

De Sims 4 Aan het Werk blog: 8 fotografietips voor fotografen-in-de-dop

Er is een nieuwe blog verschenen over de vaardigheid fotografie in De Sims 4 Aan het Werk. Heb je deze uitbreiding nog niet en ben je benieuwd wat je allemaal in dit spel kan doen? Lees dan ook eens onze De Sims 4 Aan het Werk review boordevol informatie over deze nieuwe uitbreiding. Van selfies

Lees verder...

Blog: 6 dingen die je als dokter moet uitproberen in De Sims 4 Aan het Werk

Blog: 6 dingen die je als dokter moet uitproberen in De Sims 4 Aan het Werk

Er is een nieuwe officiële blog verschenen over de actieve carrière van dokter in De Sims 4 Aan het Werk. Blijf kalm en word een dokter! Het is alweer een paar weken geleden sinds De Sims 4 Aan het Werk* werd uitgebracht en we zijn super enthousiast dat iedereen zo’n lol heeft met het uitproberen

Lees verder...

Galeriespotlicht: winkelkavels in De Sims 4 Aan het Werk

Galeriespotlicht: winkelkavels in De Sims 4 Aan het Werk

Er is een nieuwe officiële blog verschenen over leuke winkelkavels gemaakt door Simsfans. Ga je naar de winkel? We zijn doorlopend onder de indruk van de geweldige gebouwen die Simmers weten te maken. En ook al hebben wij het gereedschap zelf gemaakt, het is altijd inspirerend om te zien wat jullie ermee doen en met

Lees verder...

De Sims 4 Aan het Werk Review en gidsen

De Sims 4 Aan het Werk Review en gidsen

Weet je nog niet zeker of De Sims 4 Aan het Werk wat voor jou is? Lees dan snel onze nieuwe review en ontdek wat deze uitbreiding heeft te bieden: De Sims 4 Aan het Werk Review. Ook zijn we druk bezig met het schrijven van gidsen. Zo hebben we al een gids geschreven over

Lees verder...