De Sims 4 Wellnessvaardigheid

Wellness is de nieuwe vaardigheid die is toegevoegd in De Sims 4 Wellnessdag. Sims kunnen de wellnessvaardigheid leren door te mediteren, aan yoga te doen, massages te geven en andere acties uit te voeren die met ontspanning te maken hebben. Sims die wellness hebben geleerd zijn Sims die hun humeur en gevoelens kunnen reguleren tijdens de vele dilemma’s van het leven die op hun pad komen. Met de wellnessvaardigheid kunnen je Sims verschillende massages uitvoeren, yogaposes doen, wellnessadvies aan andere Sims geven en gezonde gerechten maken.

Het verbeteren van de wellnessvaardigheid ontgrendelt nieuwe yogaposes, massages, recepten, sociale interacties en bepaalde meditatietechnieken. Hieronder volgt een overzicht van welke opties je kan ontgrendelen.

Wellnessvaardigheid
Niveau 2: cognitieve focusmethodes bespreken, Suikervrije Johannesbrood Kokoscake bakken en bootpose in yoga uitvoeren.
Niveau 3: aromatherapiemassage geven en de driehoekpose in yoga uitvoeren.
Niveau 4: mentale ontspanningstips aanbieden en de boompose in yoga uitvoeren.
Niveau 5: diepweefselmassage geven, de krijgerpose in yoga uitvoeren en misschien zelfs zweven tijdens het mediteren.
Niveau 6: sportmassage geven, visualistatietechnieken voorstellen en de dansmeesterpose in yoga uitvoeren.
Niveau 7: kan teleporteren leren tijdens het zweven, een Superfood Salade maken en de brugpose in yoga uitvoeren.
Niveau 8: steenmassage geven, oefeningen voor zelfvertrouwen aanbevelen en de handstand in yoga uitvoeren.
Niveau 9: vruchtbaarheidsmassage geven.
Niveau 10: Citroen Honing Gember Detoxthee maken en detoxdieetgeheimen delen.

Tip: Wierook verbetert de effecten van de massagetafel, badschuim, meditatie en yoga.

 
 
 
 
 
Yoga
Yoga is een van de activiteiten die helpen om je wellnessvaardigheid te verbeteren. Met een geconcentreerd humeur zullen je Sims sneller hun wellnessvaardigheid kunnen verbeteren als ze yoga aan het beoefenen zijn. Het volgen van yogales zorgt er niet voor dat ze sneller deze vaardigheid verbeteren, maar ze zullen wel krachtige gemoedstoestanden krijgen dan wanneer ze alleen yogaoefeningen uitvoeren. Yoga zorgt voor plezier en maakt je Sims slanker en gespierder.

Mediteren
Sims kunnen ook hun wellnessvaardigheid verbeteren door te mediteren op een meditatiekrukje. Door te mediteren kunnen Sims positieve gemoedstoestanden krijgen en soms krijgen ze inspiratie waardoor ze ervaring binnen een bepaalde vaardigheid opdoen. Zo kan je Sim bijvoorbeeld tijdens het mediteren inspiratie voor een nieuw schilderij krijgen waardoor zijn schildervaardigheid iets toeneemt of bijvoorbeeld een nieuw idee voor het vangen van vis waardoor zijn visvaardigheid iets toeneemt.

Ook kunnen ze als hun wellnessvaardigheid hoog genoeg is leren te zweven, teleporteren en hun behoeften te bevriezen tijdens het mediteren. Als ze deze vaardigheid geleerd hebben, dan kunnen ze altijd en overal heen teleporteren binnen een buurt.
 
Massages
Naarmate je de wellnessvaardigheid verbetert zal je steeds meer massages ontgrendelen. Ook zullen Sims met een beter ontwikkelde wellnessvaardigheid betere massages kunnen geven.