Verificatie en verificatie intrekken voor De Sims 3

Verificatie op basis van disk is een methode die het copyright beschermt. Hiervoor moet de disk van De Sims 3 in de speler zitten, anders kan de game niet gespeeld worden. Als je de game vanaf een disk geïnstalleerd hebt dan is dit gebruikelijk. Als de game opgestart wordt vanaf de disk van De Sims 3, dan wordt geverifieerd of het om een legale versie gaat.

Verificatie online zal een eenmalige online controle uitvoeren bij het opstarten van de game. Deze methode van verificatie stelt jou in staat om de game te laten draaien, zonder dat je de disk niet in de speler hoeft te stoppen.

Als je De Sims 3 vanaf een Digitale download geïnstalleerd hebt, dan wordt Verificatie online de standaardmethode die gebruikt zal worden om het copyright te beschermen.

Door de Verificatie voor installatie van De Sims 3 op deze computer in te trekken, kun je de verificatie voor een afzonderlijke computer die gebruik maakt van Verificatie online intrekken. Met ‘Verificatie online’ kun je toestemming geven om de game op maximaal 5 computers te laten draaien. Als je je computer weer vrij wilt maken, zodat je de verificatie voor een andere computer uit kunt voeren en de game daarop kunt laten draaien, kun je het gereedschap “Verificatie voor installatie van De Sims 3 op deze computer intrekken” in het De Sims 3 Startprogramma gebruiken. Als je nog vragen hebt of hulp kunt gebruiken bij het intrekken van de verificatie, dan kun je contact opnemen met de EA Customer Support.