De Sims 3 Steam codes registreren in Origin

Het is mogelijk om de serienummers van je op Steam aangeschafte De Sims 3 spellen te registreren in Origin. De serienummers van je spellen kan je vinden in de bibliotheek en dan bij The Sims 3 onder Links en Cd-code.

sims 3 cd key steam

sims 3 cd key steam

Als je op Cd-code hebt geklikt kan je de seriennummers van al je via Steam gekochte De Sims 3 spellen bekijken. Vervolgens kan je deze serienummers registreren in Origin zodat je de spellen via Origin kan downloaden en spelen. Het is echter niet mogelijk om Origin codes of serienummers van De Sims 3 spellen die je in de winkel hebt gekocht te gebruiken in Steam. Het is dus bijvoorbeeld niet mogelijk het basisspel via Steam te spelen en een aantal uitbreidingen via Origin. Je zal dan de serienummers van Steam moeten registreren op Origin zodat je via Origin kan spelen.

Het is overigens wel mogelijk om digitale downloads van Origin te combineren met fysieke spellen die je in de winkel hebt gekocht. Het kan gebeuren dat je dan bij het installeren van de games via Origin een DLC Compatibiliteitsmelding krijgt, maar die is gelukkig makkelijk te omzeilen: Origin DLC Compatibiliteitsmelding.