De Sims 3 en bonusmateriaal registreren

De Sims 3, uitbreidingen en/of accessoirespakketten registreren

Je kan al je Sims spellen op je Origin-account registreren. Elk spel dat je op je Origin-account registreert kan je vervolgens legaal downloaden en installeren via Origin. Mocht je Origin nog niet hebben, dan kan je de nieuwste versie hier downloaden: http://www.origin.com/download. Als De Sims 3 of een uitbreiding al geregistreerd is op Origin dan hoef je ze niet nogmaals te registeren op thesims3.com.

Registreren via Origin
Origin productcode verzilveren Origin productcode verzilveren

Als je in Origin zit, dan kan je een game registeren door in het menu naar Origin > Productcode verzilveren te gaan. Er zal dan een nieuw venster openen waarin je het serienummer kan invoeren. Hierna wordt nog om een bevestiging gevraagd of je dit spel aan jouw Origin-account wilt koppelen. Als je op bevestigen klikt dan zal de game geregistreerd worden.
 
Je kan De Sims 3, uitbreidingen en accessoirespakketten ook via thesims3.com registreren:

  • Ga naar http://www.thesims3.com/
  • Log in op je account.
  • Ga naar: ‘Mijn pagina’ >> ‘Mijn account’ >> ‘Een game registreren’
  • Voer het serienummer in en druk op de knop ‘registreren’.

Mocht je het spel dat je wilt downloaden en installeren via Origin al eerder geïnstalleerd hebben, dan moet je eerst de spellen die je wilt vervangen door een digitale versie deïnstalleren. Het is daarbij mogelijk om je savegames (opgeslagen spelbestanden) te behouden door van tevoren een back-up te maken en deze na het installeren van de digitale versie weer terug te plaatsen. Het is ook mogelijk om digitale versies met fysieke versies te combineren. Zo kan je bijvoorbeeld De Sims 3 (en een aantal uitbreidingen) geïnstalleerd hebben via de speldisc en bijvoorbeeld de laatst uitgekomen uitbreiding gedownload hebben via Origin. In dat geval heb je dus geen speldisc nodig bij het opstarten en kan je ook via Origin het spel starten. Mocht je tegen problemen aanlopen bij het registreren van De Sims 3, uitbreidingen en/of accessoirespakketten, dan is het aan te raden om contact op te nemen met de EA Helpdesk.
 

 

Bonusmateriaal voor De Sims 3 verzilveren

Bij sommige uitbreidingen voor De Sims 3 kan je daarnaast soms ook bonusmateriaal registreren. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan de 1.000 gratis SimPoints die zitten bij De Sims 3 Wereldavonturen. Op de volgende pagina kan je een overzicht vinden van de registratiebeloningen en extra’s die bij de Limited edition zitten van De Sims 3 uitbreidingen en festivalkavels voor werelden uit De Sims 3 Store: Registratiebeloningen en festivalkavels voor De Sims 3.
 
Je kan het bonusmateriaal voor De Sims 3 op de volgende manier verzilveren:

  • Ga naar http://www.thesims3.com/
  • Log in op je account.
  • Ga naar: ‘Store’ >> ‘Mijn Store-account’ >> ‘Een code verzilveren’
  • Voer de code in en druk op de knop ‘inwisselen’.