De Sims 3 Na Middernacht

Releasedatum: 28 oktober 2010
Adviesprijs: € 34,99

ReviewPrijzenLessenCheats Levenslange beloningenMinimale vereisten

Zijn jouw Sims klaar voor een avond vol plezier?

In dit uitbreidingspakket kun je jouw Sims onderdompelen in de bruisende stedelijke omgeving, waar ze uit kunnen groeien tot plaatselijke beroemdheden, bandleden, barmedewerkers, regisseurs en meer.
Ze kunnen gaan stappen in een levendige stad, waar ze op hippe feesten beroemdheden tegen kunnen komen, na werktijd met collega’s kunnen borrelen, het leventje van een rockster leiden samen met de band, lekker onderuit zakken in een decadent bubbelbad en ontdekken wat er allemaal te beleven valt als de lichten uitgaan en het donker begint te worden.

Om toegelaten te worden tot de meest exclusieve clubs van de stad, moeten spelers het gedrag van hun Sims goed in de gaten houden. Als ze dat niet doen, kunnen ze wel eens problemen krijgen met bikkelharde uitsmijters, zodat ze andere manieren moeten vinden om op de gastenlijst te komen. De juiste connecties zouden je hierbij kunnen helpen.
Spelers die liever een stapje verder gaan en overal tegenop gewassen zijn, kunnen de geheimen van vampiers proberen te ontrafelen.
Waar je Sims ook heen gaan, overal liggen nieuwe avonturen in het verschiet. Of je nu aan een nieuwe carrière begint, de stad op z’n kop wilt zetten of een feest wilt geven bovenop een flatgebouw; het is altijd aan de speler zelf om unieke verhalen te vertellen in De Sims 3. Wat gebeurt er na middernacht als jouw Sims overal toegelaten worden?
 
 
Kenmerken

  • Ga stappen in de meest exclusieve gebieden van de stad. Ontdek de cafés, discotheken en chique clubs, compleet met uitsmijters.
  • Word rijk en beroemd als bandlid, barmedewerker, regisseur of plaatselijke beroemdheid.
  • Verken bepaalde delen van de stad en misschien zullen je Sims de geheimen van vampiers ontrafelen.
  • Verkrijg toegang tot de meest exclusieve gebieden en geniet van het goede leven met een penthouse, luxe bubbelbaden en mooie wagens.