De Sims 3 Levenslange beloningen

Op deze pagina kan je een overzicht vinden van alle levenslange beloningen in De Sims 3 en informatie over hoe je met cheats levenslange beloningen kan aanschaffen en verwijderen.

Levenslange beloningen aanschaffen met cheats
Mocht je zonder enige moeite meer levenslange blijdschap willen hebben zodat je levenslange beloningen kan aanschaffen, dan kan je deze punten ook erbij cheaten. Daarvoor dien je eerst de code testingcheatsenabled true in het cheatvenster (druk tegelijkertijd op Ctrl-Shift-C om het cheatvenster te krijgen) in te voeren in het hoofdmenu. Vervolgens kan je in het vlak waarin staat hoeveel levenslange blijdschap je hebt klikken terwijl je ctrl ingedrukt houdt om meer punten te krijgen. In principe kan je op meerdere plaatsen klikken in het vlak, maar de beste plaats is rechts van het aantal punten voor levenslange blijdschap. Mocht het niet meteen lukken, verschuif dan je muis een beetje en klik herhaaldelijk.

Sims 3 Levenslange beloningen cheats

Het is met behulp van cheats ook mogelijk om levenslange beloningen weer te verwijderen.

Overzicht van alle levenslange beloningen

IcoonNaamUitbreidingPuntenOmschrijving
Sim van de toekomstVooruit in de Tijd5.000Word vandaag nog de Sim van de toekomst! Je krijgt een nieuwe telefoon, waarmee je in Oasis Landing beter op je plek bent.
Portaal-immuniteitVooruit in de Tijd10.000Je hoeft nooit meer bang te zijn dat je last krijgt van de Tijdziekte tijdens een reis door de tijd!
Eigenschappenchips-bundelVooruit in de Tijd10.000Schaf een bundel met verscheidene Eigenschappenchips voor je Plumbots aan, zonder dat je ze hoeft te ontwerpen of creëren!
OnderhoudsmeesterVooruit in de Tijd15.000Alleen voor Plumbots
Een Plumbot die het tot Onderhoudsmeester heeft geschopt hoeft zich geen zorgen meer te maken over het eigen onderhoud!
Afstandsbediening voor de tijdVooruit in de Tijd25.000Jij hebt de macht in handen om de tijd te bepalen! Hiermee kun je met één druk op de knop Oasis Landing in een utopische, dystopische of normale stad veranderen.
Sterke maagExotisch Eiland2.000Misselijkheid en zeeziekte zijn verleden tijd!
Permanente ZeemeerSimExotisch Eiland5.000Je ZeemeerSim hoeft niet meer regelmatig te zwemmen om zijn of haar visdelen te behouden.
Stalen longenExotisch Eiland15.000Ga duiken zonder dat je bang hoeft te zijn om buiten adem te raken.
Hotelmogul Exotisch Eiland15.000Leer hoe je jouw resorts zo rendabel mogelijk kunt maken. Hotelmoguls verdienen een bonus bovenop hun inkomsten van resorts.
ZeemeerwierExotisch Eiland25.000Ontvang een hapklare brok Zeemeerwier, sterk genoeg om de vis in iedere Sim naar boven te halen.
Kaart van een verborgen eilandExotisch Eiland25.000Als er een verborgen eiland bestaat, kun je het met behulp van deze kaart vinden.
KrakenmaatExotisch Eiland30.000Jij hebt niets meer te vrezen van de gevaarlijke Kraken! De schepen waarop jij vaart zullen nooit aangevallen worden door de Kraken. Je kunt de Kraken ook aansporen om een boot naar wens aan te vallen.
Invloed bij sportfanaten Studententijd2.000Verdien flink wat invloed bij de sportfanaten.
NerdinvloedStudententijd2.000Verdien flink wat invloed bij de nerds.
RebelinvloedStudententijd2.000Verdien flink wat invloed bij de rebellen.
Eervolle graadStudententijd50.000Kies een willekeurige graad zonder naar de universiteit te hoeven gaan!
FestivalfanJaargetijden5.000Festivalfans weten hoe ze meer uit festivals kunnen krijgen. Je Sim zal meer festivalkaartjes verdienen en korting krijgen op snoepkraampjes, schminkhokjes en kushokjes.
Competitieve eterJaargetijden5.000De bodemloze put in de maag van je Sim helpt je om anderen te verslaan bij een eetwedstrijd. Competitieve eters voelen zich nooit misselijk of vol tijdens deze wedstrijden.
SimmuniteitJaargetijden7.500Met deze superimmuniteit ben je immuun voor misselijkheid, ziektes en allergieën.
Weerbestendig kampioen Jaargetijden10.000Een kampioen van alle jaargetijden. Je Sim is een natuurtalent in sneeuwbal- en waterballongevechten, een eersteklas schaatser en snowboarder, en uitermate goed in het maken van sneeuwpoppen, sneeuwengelen en iglo's op een verbazingwekkende snelheid.
Immuun voor kouJaargetijden10.000Sims die immuun zijn voor kou blijven altijd lekker op temperatuur.
Immuun voor warmte Jaargetijden10.000Sims die immuun zijn voor warmte krijgen een lekker kleurtje zonder ooit te verbranden.
De Wolk-inator 9.000 Jaargetijden30.000Hiermee kun je in een wip het weer bepalen (zeer plaatselijk althans). De bediening is doodeenvoudig: je hoeft alleen maar te richten, schieten en de natuur een hak te zetten.
KlimaatKast Jaargetijden40.000Het is de droom van elke zichzelf respecterende geschifte wetenschapper of superschurk: een machine die het weer bestuurt. Of je het apparaat nu wilt gebruiken om alle gewassen van de wereld te vernietigen of de weerman voor schut te zetten, deze ultieme KlimaatKast is het antwoord.
Vliegende StofzuigerBovennatuurlijk10.000Het is een vogel! Het is een bezem! Nee, het is een vliegende stofzuiger! Stap op en geniet van een luxe stijlvol ritje, dat je alleen op een stofzuiger kunt maken.
AlfawolfBovennatuurlijk20.000Sims zullen doodsangsten uitstaan als ze je nieuwe angstaanjagende huil horen terwijl de vervloekte beten en grommen ze doen klappertanden van angst.
Magische handenBovennatuurlijk20.000Toverstafjes zijn voor amateurs! Echte heksen kunnen met hun handen toveren en hun spreuken mislukken nooit.
OnsterfelijkBovennatuurlijk30.000De beste vampier worden door zonlicht te tolereren en nooit te sterven door ouderdom.
Feeënkoning / FeeënkoninginBovennatuurlijk30.000Roep andere feeën op en verander de kleur/vorm van je vleugels wanneer je maar wilt en maak feeënmagie iets luchtiger.
Steen der WijzenBovennatuurlijk40.000Het zal amateuristische alchemisten echt niet lukken om simpele voorwerpen te transformeren in goud. Dit is het echte werk! Geef jezelf ongelofelijke krachten, maar vergeet niet dat daar ook verantwoordelijk gedrag bij hoort.
BetrokkenShowtime10.000Het publiek zal je op het puntje van de stoel gadeslaan. Je zult meer succes hebben op het podium en minder snel falen.
Dat hoorde erbij
Showtime15.000Buig je valpartij om in een grappig dansje en maak van je overslaande stem een handelsmerk. Het publiek zal foutjes die je op het podium maakt tijdens een optreden minder snel doorhebben.
Onverschrokken reiziger
Showtime20.000Soms ga je op reis. Soms word je meegevoerd. Het is hoe dan ook handig om onverschrokken te zijn wanneer je via SimPort op tournee gaat.
Perfecte host
Showtime20.000Je verwelkomt je gasten met open armen en zorgt voor hen alsof je leven er van af hangt... en dat blijft niet onopgemerkt. Het huishouden van je Sim zal meer geld en levenslange blijdschap verdienen wanneer er een Sim via SimPort op bezoek is.
BijzonderNator
Showtime20.000De BijzonderNator tovert je huis om in een serene meditatieruimte. Kom helemaal tot rust tussen de frisse en rustgevende aroma's.
Geboren kokShowtime20.000Word een betere kok, zonder dat je daarvoor jaren achter het fornuis hoeft te zweten! Verbeter de kwaliteit van je voedsel vandaag nog... en de smaak!
Stoffige oude lamp
Showtime30.000Deze lamp kan na een poetsbeurt wellicht al je wensen uit laten komen.
KotsmachineBeestenbende1.500(Enkel voor honden en katten)
Dit is een mooie manier om de aandacht van je baasje te trekken. Deze beloning zorgt ervoor dat je op ieder gewenst moment kan braken.
Goed gedrag Beestenbende2.500(Enkel voor honden en katten)
Red je meubilair! Red je huis! Met deze beloning zal je huisdier nooit meer aan je meubels krabben of bijten, in plasjes rollen of stoeien in het vuilnis of kattengrit, tenzij je dat natuurlijk echt graag wilt.
Nooit misselijk Beestenbende2.500(Enkel voor honden en katten)
Huisdieren worden immuun voor misselijkheid en hoeven niet meer over te geven.
Dappere veulens Beestenbende2.500(Enkel voor paarden)
Veulens zullen zich niet verdrietig of eenzaam voelen wanneer hun moeder zich niet over hen ontfermt.
Stalen blaas voor huisdieren Beestenbende4.000(Voor honden, katten en paarden)
Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over vervelende ongelukjes. Huisdieren met een stalen blaas hoeven niet meer te plassen.
GeluksbestijgingBeestenbende4.000(Enkel voor paarden)
Ruiters zullen op dit paard vaak overspoeld worden met geluk.
KuddedierBeestenbende4.000(Enkel voor paarden)
Zorgt ervoor dat je het populairste paard van de stad wordt. Wilde paarden zullen vaker op je thuiskavel afkomen.
Atomische grazerBeestenbende4.000(Enkel voor paarden)
Ontvang de eigenschap om op iedere ondergrond te kunnen grazen.
Vruchtbaarheidsbehandelingen voor huisdieren Beestenbende5.000(Enkel voor honden en katten)
Pups en kitten in overvloed! Hiermee ben je ervan verzekerd dat je huisdieren heel wat nakomelingen zullen krijgen.
Geliefd dierBeestenbende5.000(Voor honden, katten en paarden)
Je huisdier krijgt veel meer sociale voldoening van het omgaan met Sims.
TuindersdroomBeestenbende5.000(Enkel voor paarden)
Deze beloning maakt je stal zo milieuvriendelijk als mogelijk. Stalmest van dit paard zal altijd van de hoogste kwaliteit zijn.
Woestijnpony Beestenbende5.000(Enkel voor paarden)
Deze eigenschap komt goed van pas in de droge woestijn van Al Simhara, maar nu kan ook jouw paard er de vruchten van plukken. Je hoeft de dorst van je paard minder vaak te stillen.
PaardenZenBeestenbende6.000(Enkel voor paarden)
Je paard zal zijn of haar innerlijke kracht beter kunnen benutten. Met deze beloning zullen trainingsbalken veel sneller aangevuld worden.
AlfadierBeestenbende7.500(Enkel voor honden en katten)
Je huisdier zal tijdens het zoeken naar prooien en het verzamelen van voorwerpen gezegend zijn met verscherpte zintuigen waardoor de resultaten van de jacht sterk zullen verbeteren.
Bijstelling van gedragBeestenbende7.500(Voor honden, katten en paarden)
Heb jij je ooit afgevraagd hoe het zou zijn als je huisdier luidruchtig was in plaats van stil of netjes in plaats van slordig? Je komt er snel achter door nieuwe eigenschappen voor je huisdier te kiezen.
Superslim huisdierBeestenbende7.500(Voor honden, katten en paarden)
Je huisdier wordt superslim en kan daardoor vaardigheden veel sneller leren. Ook zal het huisdier beter reageren op complimentjes en standjes.
HuisdierenHygiënatorBeestenbende10.000(Enkel voor honden en katten)
Zowel honden als katten kunnen de huisdierenHygiënator gebruiken om zich brandschoon te houden en van vlooien te ontdoen. Het ziet er misschien niet diervriendelijk uit, maar de huisdieren (ook katten!) gebruiken het wel eens uit eigen beweging. Dit is zeer praktisch in de drukke huishoudens waardoor je niet meer elk huisdier apart in bad hoeft te doen waarna je halve huis ook nog eens nat is. Na afloop krijgen de huisdieren ook nog eens een positieve moodlet.
Superstrak Dierenbed Beestenbende10.000(Enkel voor honden en katten)
Een mooi huisdierenbed, waar je huisdier in stijl in kan slapen.
Er komen glinsteringen vanaf als je huisdier hierop slaapt.
Hemels ZoutblokBeestenbende10.000(Enkel voor paarden)
Een heerlijk zoutblok, waar een paard fijn aan kan likken. Het stilt zowel de honger als dorst. Je paard ontvangt ook een positieve moodlet van dit hemelse zoutblok.
Zelfreinigende StalBeestenbende12.500(Enkel voor paarden)
Ieder huisdier verdient een schone leefomgeving. Geef je paard een stal die nooit schoongemaakt hoeft te worden.
Bodemloze Voederbak Beestenbende15.000(Enkel voor honden en katten)
Geef je huisdier een hoogwaardige voederbak die je nooit hoeft bij te vullen.
Kloontegoedbon voor huisdieren Beestenbende15.000(Voor honden, katten en paarden)
Het huisdier dat deze beloning koopt, ontvangt een kloontegoedbon. Verzilver de bon bij het wetenschapslab zodat je een kloon van jouw huisdier in je huishouden krijgt! Je kunt deze beloning niet kopen als je huishouden al helemaal vol is.
Verjongingsdrankje voor huisdierenBeestenbende20.000(Voor honden, katten en paarden)
Met dit drankje zal de klok voor je huisdier een stuk terug worden gezet. Een nieuw begin kan heel fijn zijn!
Opgevoed door wolven Beestenbende15.000Krijg veel meer sociale voldoening van het omgaan met huisdieren.
Dierenexpert Beestenbende25.000Krijg je maar geen genoeg van je huisdieren? Door deze beloning zullen honden, katten en paarden veel langer in leven blijven. Huisdieren die in een terrarium zitten en vogels zullen ook minder snel sterven.
Zwevend ZweefbedLevensweg20.000Met deze beloning zal je een zwevend bed krijgen. Er is maar één model dat kan zweven. Je zult dit bed ook niet normaal in de koopmodus aantreffen. Dit nieuwe bed geeft licht en zweeft daadwerkelijk iets boven de grond ongeacht. Je Sims ontvangen een positieve moodlet als ze gebruik maken van dit bed.
SuperoppasLevensweg25.000Sims met een kinderdagverblijf zullen met deze beloning beter overweg kunnen met peuters en kinderen. Kinderen zullen beter gehoorzamen en eenvoudiger tevreden kunnen worden gehouden.
Schone LeiLevensweg25.000Stelt je in staat om op romantisch vlak van voren af aan te beginnen. Je reputatie is verleden tijd en alle pijnlijke gevoelens zullen verdwijnen!
ErfenisLevensweg30.000Koop deze beloning om een flinke erfenis van een ver familielid in ontvangst te nemen. De aankoop van deze beloning en de sterfdatum van het familielid houden geen verband met elkaar.
OngenaakbaarLevensweg35.000Uitingen van affectie in het openbaar zullen de Sims in de stad minder opvallen.
Mobiliserende MobielLevensweg45.000Deze speciale mobiel zorgt ervoor dat de behoeften van je Sims vol lopen als ze hiermee reizen. Binnen enkele seconden zullen alle humeurmeters helemaal groen zijn. Het nadeel van de mobiliserende mobiel is wel dat deze relatief langzaam is.
KloontegoedbonLevensweg45.000De Sim die deze beloning koopt zal een kloontegoedbon ontvangen.
Als je deze tegoedbon vervolgens laat verzilveren bij het wetenschapslab zal je een gekloond kind van je Sim in je huishouden krijgen. Deze beloning kun je niet kopen als je huishouden al helemaal vol is.
LeeftijdbevriezingsbrouwselLevensweg65.000De Sim die deze beloning koopt zal een leeftijdbevriezingsbrouwsel ontvangen. Door dit brouwsel op te drinken wordt de biologische klok van je Sim onmiddellijk stopgezet zodat je Sim niet meer ouder wordt.
VerjongingsbrouwselLevensweg70.000De Sim die deze beloning koopt zal een verjongingsbrouwsel ontvangen. Door dit brouwsel op te drinken wordt de biologische klok van je jongvolwassen, volwassen of oudere Sim teruggedraaid naar het beginstadium van jong volwassenheid.
De ritselaarNa Middernacht5.000De ritselaar is ontzettend goed in barspelletjes als darts, tafelvoetbal en sjoelen.
StamgastNa Middernacht7.500Stamgasten zijn vaste gasten in plaatselijke bars dus ze krijgen korting op alle drank en eten.
Je van hetNa Middernacht10.000Sims die 'Je van het' zijn maken elke band tot een daverend succes. Zij verdienen extra geld als ze met een band optreden.
SupergroupieNa Middernacht10.000Supergroupies maken van elk uitje een feestje!
Betere mixoloogNa Middernacht15.000Betere mixologen maken betere drankjes dan de doorsnee Sim.
VerleidingsmeesterNa Middernacht15.000Verleidingsmeesters voelen nooit de pijn van een romantische afwijzing. Hun romantische avances slagen altijd.
Altijd op de lijstNa Middernacht17.500Sims die 'Altijd op de lijst' staan worden nooit meer aan de deur van bars, clubs en lounges geweigerd.
SterrenplattegrondNa Middernacht20.000Sims met een Sterrenplattegrond kunnen de huizen van alle beroemdheden zien in 'Kaart bekijken'. Daardoor kunnen ze nog wel eens ongenodigd bij een beroemdheid binnenvallen!
Efficiënte uitvinder Ambities10.000Efficiënte uitvinders kunnen klussen en meer uitvindingen maken met minder schroot.
Ondernemende ondernemerAmbities10.000Ondernemende ondernemers doen sneller ervaring op en kunnen de top van hun carrière een stuk sneller bereiken.
Simdollarbooster voor klussen Ambities10.000Verdien een hoger wekelijks loon en meer Simdollars voor iedere klus die je tijdens het werk voltooit!
Geslepen verkoperAmbities15.000Geslepen verkopers kunnen hun spullen voor meer geld verkopen aan plaatselijke winkels en de kringloopwinkel.
Ambachtelijke knutselaarAmbities20.000Ambachtelijke knutselaars kunnen betere uitbdingen en beeldhouwwerken maken die meer waard zijn wanneer ze verkocht worden.
Vuurvaste thuisbasisAmbities30.000Met een vuurvaste thuisbasis ben je er zeker van dat het huis van je Sim nooit meer in brand zal vliegen!
Mijn beste vriendAmbities40.000Als een SimBot deel uit gaat maken van een gezin, zal de Simbot de relatiestatus 'Beste vriend' krijgen met de Sim die de levenswens bepaalt voor de SimBot.
Jetsetter
Wereldavonturen5.000Sims met deze beloning kunnen goedkoper reizen.
Een andere smaakWereldavonturen5.000Hiermee kun je de favorieten van je Sim opnieuw kiezen.
Onaangepast, maar op een goede manierWereldavonturen5.000Andere Sims zullen zich niet storen aan het onaangepaste gedrag van je Sim.
OogstrelendWereldavonturen5.000Je Sim heeft een aura waarvan alle Sims in de buurt de gemoedstoestand 'Oogstrelend' krijgen. Wie kan zo'n knappe Sim nou weerstaan?
Geen jaloezieWereldavonturen10.000Je krijgt nooit meer te maken met de negatieve effecten van andere Sims die jaloers op je zijn.
Hart van steenWereldavonturen10.000Deze Sims zijn nooit aangeslagen door tragedies en gebroken harten.
Reiziger die overal op voorbereid isWereldavonturen10.000Reisgezelschappen met een Reiziger die overal op voorbereid is mogen langer op de locaties blijven.
Doorgewinterde Relikwieënjager Wereldavonturen15.000Doorgewinterde Relikwieënjagers zijn er goed in om waardevollere Relikwieën en andere voorwerpen die je kunt verzamelen te vinden.
Nooit meer rekeningenWereldavonturen15.000Hoe zou je het vinden om nooit meer rekeningen te hoeven betalen?
ZorgeloosWereldavonturen20.000Sims beleven 25% sneller plezier dan normaal.
Meditatieve tranceslaapWereldavonturen30.000Je krijgt veel meer voor elkaar als je 's avonds minder lang hoeft te slapen.
Gratis entertainmentDe Sims 35.000Je komt op de exclusieve lijst van het theater te staan, en dat betekent dat alle aankomende evenementen voor jou gratis zijn.
Professionele luilakDe Sims 35.000Wat zou het cool zijn als je tv kon kijken en kon lummelen op je werk zonder dat het je baas wat kon schelen.
KantoorheldinDe Sims 35.000Je gesprekken op kantoor zullen effectiever zijn dan ooit! Collega’s zullen graag in jouw gezelschap verkeren.
OplettendDe Sims 35.000Ontdek de eigenschappen van anderen twee keer zo snel!
Legendarische gastvrouwDe Sims 35.000Iedereen zal naar het feest komen en het naar zijn zin hebben. Het wordt legendarisch!
Snelle stofwisselingDe Sims 35.000Je lichaam verandert voor je ogen, met een minimum aan inspanningen! Binnen een mum van tijd ben je een nieuwe jij!
Eten met kortingDe Sims 35.000De maaltijden in een restaurant zijn gratis, inclusief fooi en belasting!
Snelle schoonmakerDe Sims 35.000Maak twee keer zo snel een einde aan huishoudelijk vuil en die duivelse zeepresten!
VruchtbaarheidsbehandelingDe Sims 310.000Vergroot je kansen op een zwangerschap! Tweelingen en drielingen zijn ook gebruikelijker.
Nooit saaiDe Sims 310.000Sims horen je graag praten en hangen aan je lippen als je de sociale interacties herhaalt!
Stalen blaasDe Sims 310.000Plassen is voor Sims zonder doorzettingsvermogen (en met blazen).
OpportunistischDe Sims 310.000Krijg grotere beloningen en bonussen voor het voltooien van Kansen!
MultitaskerDe Sims 310.000Word zonder enige inspanning beter in je werk en het huishouden!
Levenswens wijzigenDe Sims 310.000Een Levenswens kiezen is een monumentale beslissing die voor sommige Sims overweldigend kan zijn. Hier heb je een tweede kans, mocht je de verkeerde wens hebben gekozen.
BoekhandelpingelaarDe Sims 310.000Boeken in de boekwinkel worden met een flinke korting verkocht, wat jou een hoop geld bespaart!
AfdingerDe Sims 315.000Winkelbediendes zijn doodsbenauwd voor je en smijten met kortingen om je zo snel mogelijk de winkel uit te krijgen.
VuilbestandDe Sims 315.000Zorgen om je persoonlijke hygiëne en in bad gaan zijn zaken die tot het verleden behoren dankzij Vuilbestand!
VakantiegangerDe Sims 315.000Neem af en toe maar een dagje vrij. Er is toch niemand op je werk die het op zal vallen!
Vlotte leerlingDe Sims 315.000Leer en verbeter vaardigheid sneller dan een galopperende lama.
AantrekkelijkDe Sims 315.000Sims zullen je aantrekkelijker vinden, of dat nu komt door een bepaalde geur of omdat je zo charmant bent.
Supergroene vingersDe Sims 320.000Als je de mooiste, levendigste en organisch superieure planten wilt kweken, dan is dit de juiste keus.
MidlifecrisisDe Sims 320.000Niet tevreden met wie je bent? Kies nieuwe eigenschappen en word de Sim die je altijd al had willen zijn.
Vriend op afstandDe Sims 320.000Vrienden zullen nooit verre vrienden worden, zelfs als je hen een tijdje negeert. Ze weten dat het met jou echt wel goed zit.
Zelden hongerigDe Sims 325.000Je lichaam zal zo goed in balans zijn dat je nauwelijks nog honger of dorst hebt.
LichaamsvormerDe Sims 330.000De Lichaamsvormer is een apparaat waarmee je in een handomdraai het lichaam van je dromen krijgt… zo ongeveer dan.
Extra creatiefDe Sims 330.000De mooiste schilderijen worden gemaakt door hen die niet slechts creatief, maar extra creatief zijn.
Prijswinnend auteurDe Sims 330.000Verdien grotere royaltybedragen voor elk boek dat je schrijft… als je tenminste een schrijfster bent.
VerzamelHulpDe Sims 340.000De VerzamelHulp is een uiterst waardevol hulpmiddel waarmee verzamelaars vondsten kunnen onderzoeken en via ‘Kaart bekijken’ kunnen vinden.
VoedselreplicatorDe Sims 350.000De Voedselreplicator versnelt het voedselbereidingsproces aanzienlijk door maaltijden perfect na te maken… op een bijna perfecte manier.
GemoedstoestandbeheerDe Sims 360.000Via het Gemoedstoestandbeheer wordt de geest kalm en zullen zorgen verdwijnen… meestal dan.
TeleportatieplatformDe Sims 375.000Met het Teleportatieplatform worden je vervoerskosten met 100% teruggebracht… en je komt bijna altijd op de juiste plek terecht.

De Sims 3 Jaargetijden

Wolk-inator 9.000

Met de Wolk-inator 9.000 kan je een stormwolk creëren die een andere Sim zal achtervolgen. Het werkt heel simpel: je kiest of je een regen- of sneeuwwolk wilt en selecteert dan welke Sim die je kent getroffen moet worden. Vervolgens zal je Sim de wolk op diegene afsturen en zal het slachtoffer boos en angstig wegrennen terwijl ze worden achtervolgd door de wolk. De Wolk-inator 9.000 is dan ook perfect voor vervelende Sims die jouw Sim dwars zitten of bijvoorbeeld vrienden waarmee je een grapje wilt uithalen.


Klimaatkast

Met de klimaatkast (weermachine) kan je het weer aanpassen. Wil je zon, sneeuw, regen, mist of hagel? Regel het nu meteen met de Klimaatkast! Met de klimaatkast kan je 5 keer in totaal het weer veranderen. Hierna werkt het apparaat niet meer en zul je een nieuwe moeten aanschaffen als je vaker het weer wilt veranderen.


De Sims 3 Bovennatuurlijk

Steen der Wijzen

De Steen der wijzen is een nieuwe levenslange beloning die elke Sim kan krijgen. Een andere manier om de steen der wijzen te bemachtigen is via de alchemie. Als je Sim niveau 10 in de alchemie heeft bereikt, dan zal hij namelijk drie opeenvolgende kansen krijgen. Je Sim moet hiervoor bepaalde insecten, stenen en planten verzamelen en als beloning zal hij dan de steen der wijzen in de familieinventaris kunnen vinden. Met dit object kunnen je Sims objecten in goud veranderen. De gouden baar kan je vervolgens weer verkopen, zodat het best lucratief kan zijn om nutteloze voorwerpen in goud te veranderen.


Feeënkoning / Feeënkoningin

Sims 3 Bovennatuurlijk FeeënkoninginSims 3 Bovennatuurlijk Feeënkoning
Voor feeën is er ook een speciale levenslange beloning die ‘feeënkoning of feeënkoningin’ heet. Met deze levenslange beloning kunnen ze de kleur en vorm van hun vleugels aanpassen. Dit zal vooral handig zijn voor Sims die tijdens het spelen in een fee veranderen, aangezien ze dan random vleugels krijgen door het spel. Met deze levenslange beloning kan je ze helemaal naar smaak aanpassen. Daarnaast kunnen ze met deze beloning andere feeën die ze kennen uit hun groep oproepen. Verder zullen er af en toe drie elfjes rondom een fee vliegen die deze levenslange beloning heeft. Ze kunnen verschillende kleuren hebben en verdwijnen ook weer vanzelf.


Onsterfelijk

Met de nieuwe levenslange beloning onsterfelijk kunnen vampiers voortaan ook overdag buiten lopen zonder negatieve gemoedstoestanden te krijgen en flauw te vallen. Ze zullen echter wel glitters rondom zich krijgen. Als je daar een fan van bent dan is dat een leuke extra, maar anders ben je (als je geen gebruikt maak van downloads) wel verplicht om de glitters te accepteren als je vampiers ook overdag buiten wilt laten lopen.


Vliegende Stofzuiger

Zoals de omschrijving al doet vermoeden is de Vliegende Stofzuiger een nieuw vervoersmiddel waarop je Sims zich door de wereld kunnen begeven.


De Sims 3 Exotisch Eiland

Zeemeerwier

Als je deze levenslange beloning koopt, dan krijgt je Sim een portie Zeemeerwier in zijn of haar inventaris. Als ze dit opeten zullen ze in een ZeemeerSim veranderen. Bekijk voor meer informatie over ZeemeerSims onze gids over ZeemeerSims.


Aangezien de inhoud van de tabellen niet wordt opgenomen in onze zoekmachine volgt hieronder een lijst met de items die op deze pagina staan vermeld zodat deze pagina makkelijker vindbaar is.

Invloed bij sportfanaten
Rebelinvloed
Nerdinvloed
Eervolle graad
Festivalfan
Competitieve eter
Simmuniteit
Weerbestendig kampioen
Immuun voor kou
Immuun voor warmte
De Wolk-inator 9.000
KlimaatKast
Vliegende Stofzuiger
Alfawolf
Magische handen
Onsterfelijk
Feeënkoning / Feeënkoningin
Steen der Wijzen
Betrokken
Dat hoorde erbij
Onverschrokken reiziger
Perfecte host
BijzonderNator
Geboren kok
Stoffige oude lamp
Kotsmachine
Goed gedrag
Nooit misselijk
Dappere veulens
Stalen blaas voor huisdieren
Geluksbestijging
Kuddedier
Atomische grazer
Vruchtbaarheidsbehandelingen voor huisdieren
Geliefd dier
Tuindersdroom
Woestijnpony
PaardenZen
Alfadier
Bijstelling van gedrag
Superslim huisdier
HuisdierenHygiënator
Superstrak Dierenbed
Hemels Zoutblok
Zelfreinigende Stal
Bodemloze Voederbak
Kloontegoedbon voor huisdieren
Verjongingsdrankje voor huisdieren
Opgevoed door wolven
Dierenexpert
Zwevend Zweefbed
Superoppas
Schone Lei
Erfenis
Ongenaakbaar
Mobiliserende Mobiel
Kloontegoedbon
Leeftijdbevriezingsbrouwsel
Verjongingsbrouwsel
De ritselaar
Stamgast
Je van het
Supergroupie
Betere mixoloog
Verleidingsmeester
Altijd op de lijst
Sterrenplattegrond
Efficiënte uitvinder
Ondernemende ondernemer
Simdollarbooster voor klussen
Geslepen verkoper
Ambachtelijke knutselaar
Vuurvaste thuisbasis
Mijn beste vriend
Een andere smaak
Jetsetter
Onaangepast, maar op een goede
Oogstrelend
Geen jaloezie
Hart van steen
Reiziger die overal op voorbereid is
Doorgewinterde Relikwieënjager
Nooit meer rekeningen
Zorgeloos
Meditatieve tranceslaap

Gratis entertainment
Professionele luilak
Kantoorheldin
Oplettend
Legendarische gastvrouw
Snelle stofwisseling
Eten met korting
Snelle schoonmaker
Vruchtbaarheidsbehandeling
Nooit saai
Stalen blaas
Opportunistisch
Multitasker
Levenswens wijzigen
Boekhandelpingelaar
Afdinger
Vuilbestand
Vakantieganger
Vlotte leerling
Aantrekkelijk
Supergroene vingers
Midlifecrisis
Vriend op afstand
Schone lei
Zelden hongerig
Lichaamsvormer
Extra creatief
Prijswinnend auteur
Ongenaakbaar
VerzamelHulp
Voedselreplicator
Gemoedstoestandbeheer
Teleportatieplatform
Sterke maag
Stalen longen
Hotelmogul
Zeemeerwier