De Sims 3 informatiepagina

Releasedatum: 4 juni 2009
Adviesprijs: € 59,99

PrijzenGidsenLessenCheats Levenslange beloningenMinimale vereisten  
 
In De Sims 3 verkennen je unieke Sims een open, bruisende buurt die letterlijk naast de deur ligt!
De vrijheid in De Sims 3 zorgt voor ontelbare mogelijkheden. Geniet van de verrassende momenten en lach om de streken die je uithaalt.

Nieuwe, open buurt zonder overgangen – Verken de buurt zonder beperkingen.
Laat je Sims door hun buurt dwalen, een bezoekje brengen aan de buren of de omgeving verkennen.
Je Sims kunnen naar het centrum slenteren en rondhangen met vrienden, nieuwe vrienden maken in het park of collega’s tegenkomen op straat. Er kan van alles gebeuren als je Sims op het juiste moment op de juiste plek zijn.

Nieuwe opties ‘Sim creëren’ – Maak elke Sim die je kunt bedenken.
Met het nieuwe, makkelijk te gebruiken ontwerpgereedschap pas je je Sims onbeperkt aan tot je een compleet unieke Sim hebt. Bepaal de lichaamsbouw van je Sims, variërend van dun of dik tot heel gespierd en alles wat daar tussenin zit! Kies hun gelaatstrekken, precieze huidskleur, haar, oogvorm en -kleur, en kies hun kleding en accessoires.

Nieuwe realistische persoonlijkheden – Elke Sim is een uniek persoon met een eigen karakter.
Creëer realistische Sims met verschillende karakters. Kies uit tientallen karaktertrekken en maak grappige combinaties. De karaktertrekken die je kiest (dapper, artistiek, solitair, perfectionistisch, kleptomanisch, romantisch, onhandig, paranoïde en nog veel meer)
bepalen het gedrag van je Sims en hoe ze met anderen omgaan. Je Sims kunnen nu boven hun dagelijkse behoeften uitstijgen. Het zijn gecompliceerde individuen met unieke karakters.

Nieuwe onbeperkte aanpasmogelijkheden – Pas alles, maar dan ook echt alles aan.
Bouw je droomhuis of ontwerp je ideale thuis. Pas alles aan, van vloeren tot bloemen, shirts tot sofa’s, behang tot gordijnen. Verander in een handomdraai kleuren en prints, zodat alles naar jouw smaak wordt ingericht. Natuurlijk kun je de buurt van je Sims ook volzetten met kant-en-klare huizen en meubels.
Welke Sims gaan wonen in een prachtige villa, een gave vrijgezellenstudio, een droomhuis of een goedkoop bungalowtje?
 
 
Gratis demo
Weet je nog niet zeker of De Sims 3 leuk zal vinden? Probeer dan nu de gratis demo van De Sims 3 om uit te testen of het spel je bevalt.