Overzicht van De Sims 3 Vooruit in de Tijd

Op deze pagina vind je een overzicht van de inhoud van de uitbreiding De Sims 3 Vooruit in de Tijd: kapsels, kleding, accessoires en de nieuwe voorwerpen in de koop- en bouwmodus. Meer informatie over De Sims 3 Vooruit in de Tijd kan je op onze De Sims 3 Vooruit in de Tijd informatiepagina vinden.

Koop- en bouwmodus

De nieuwe glazen vloeren zijn een soort panelen die je kan vinden in de koopmodus. Er zijn drie verschillende formaten en het kleinste formaat is één tegel groot. Je kan ze zowel op een plat dak als op een verdieping plaatsen.

De nieuwe zodenkleden zijn onze favoriete nieuwe toevoeging in de koopmodus. Op deze groene matten kan je alle bomen en planten plaatsen inclusief de planten die je kan oogsten. Op deze manier kan je makkelijk en zonder cheats een tuin of kas aanleggen in een woning. Je kan overigens ook de kleur van de zodenkleden aanpassen naar bijvoorbeeld donkerbruin zodat het meer op aarde lijkt.

Er zijn ook nieuwe speciale lichten in drie verschillende kleuren: roze/paars, lichtblauw en donkerblauw. Deze lampen zijn er in verschillende formaten en kan je tegen muren of ramen plaatsen. Dit geeft vooral ’s avonds bij grote ramen een echt mooi effect en pas geweldig bij veel hypermoderne huizen in Oasis Landing.

 

 

Creëer-een-Sim (CAS)

Kapsels voor vrouwen
 

Kapsels en gezichtsbeharing voor mannen
 

Kleding voor vrouwen
 

Kleding voor mannen
 

Kapsels en kleding voor kinderen en peuters
 

Schoenen en accessoires
 

Make-up
 

Tatoeages
 

 

Levenswensen, eigenschappen en muziek

Er zijn in De Sims 3 Exotisch Eiland weer nieuwe levenswensen, eigenschappen en een nieuwe muziekstijl bijgekomen. De nieuwe muziekstijlen zijn Eilandleven en Strandfeest. Hieronder volgt een overzicht van de nieuwe eigenschappen en levenswensen.
 

Eigenschappen

Plumbotfan
Door alle technologische ontwikkelingen in de Plumbotwereld zijn er heel wat Sims gefascineerd en geïntrigeerd geraakt door deze complexe machines. De meeste Sims zijn nog steeds tevreden over hun biologische lichamen, maar er zijn ook een aantal Sims ervan dromen om zelf een Plumbot te zijn.

– Je Sim zal de botbouwvaardigheid sneller ontwikkelen.
– Je Sim kan een Plumbotoutfit dragen.
– Je Sim kan beter overweg met de Botbouwwerkbank.

Sims die de eigenschap Plumbotfan hebben kunnen zich verkleden als een Plumbot met de nieuwe optie Robotmodus activeren. Als ze weer het pak uit willen doen dan klik je op de optie biologische modus activeren. De robotmodus heeft verder geen effect op het humeur. Het is gewoon een grappige outfit die je Sims kunnen dragen.

Instabiel
Losse onderdelen die in het rond ratelen in het hoofd van een Sim kunnen tot instabiliteit leiden. Sims die instabiel zijn vertonen onvoorspelbare karaktereigenschappen en kunnen danig in de war zijn.

– Je Sim kan na het ontwaken ’s ochtends de kluts kwijt zijn.
– Je Sim kan zodanig verward zijn, dat de karaktereigenschappen permanent kunnen veranderen.

Als je Sim de kluts kwijt is dan kunnen ze even diep in en uitademen in een papieren zakje of ze kunnen zich laten opnemen in het ziekenhuis vanwege instabiliteit. Hierna zal de gemoedstoestand dat ze de kluts kwijt zijn weer verdwijnen.
 
 

Levenswensen

Hightech-verzamelaar
De meeste Sims gebruiken moderne technologieën en sommigen begrijpen er misschien wel een snars van, maar er zijn maar weinig Sims die zo van technologie houden als jij. Door je collectie van geliefde apparaten steeds maar verder uit te breiden, kun je straks misschien een compleet museum inrichten vol mooie machines!
– Niveau 10 van geavanceerde technologievaardigheid bereiken
– Een Zweefbord, DroomPod, Voeldselsynthese, Holodisk en Jetpack bezitten

Mijn tijd optimaal benut
Er zijn maar weinig Sims die de kans krijgen om door de tijd te reizen en jij bent vastbesloten om eruit te halen wat erin zit! Het spreekt voor zich dat je met alternatieve tijdlijnen wilt rommelen, maar zou het niet mooi zijn als je jezelf ook onsterfelijk kunt maken door het eeuwige respect van de gemeenschap te verdienen?
– Alle alternatieve toekomsten beleven
– Geëerd worden met een Erfenisstandbeeld

Meer dan een machine
Door lang en hard te studeren, kun je uiteindelijk hopelijk geweldige Plumbots bouwen. Je moet op zeer speciale wijze geïnspireerd zijn om ze echte gevoelens te kunnen geven! De verbluffende wezens die deze kloof weten te overbruggen, zijn rolmodellen voor zowel Sims als bots; zij zijn het toonbeeld van een beschaving die wij allen delen.
– Niveau 10 van botbouwvaardigheid bereiken
– Een Plumbot een chip voor gevoel geven

 

 

Levenslange beloningen

Sim van de toekomst – 5.000
Word vandaag nog de Sim van de toekomst! Je krijgt een nieuwe telefoon, waarmee je in Oasis Landing beter op je plek bent.

Portaal-immuniteit – 10.000
Je hoeft nooit meer bang te zijn dat je last krijgt van de Tijdziekte tijdens een reis door de tijd!

Eigenschappenchips-bundel – 10.000
Schaf een bundel met verscheidene Eigenschappenchips voor je Plumbots aan, zonder dat je ze hoeft te ontwerpen of creëren!

Afstandsbediening voor de tijd – 25.000
Jij hebt de macht in handen om de tijd te bepalen! Hiermee kun je met één druk op de knop Oasis Landing in een utopische, dystopische of normale stad veranderen.

Onderhoudsmeester – 15.000
Alleen voor Plumbots
Een Plumbot die het tot Onderhoudsmeester heeft geschopt hoeft zich geen zorgen meer te maken over het eigen onderhoud!