Overzicht van De Sims 3 Studententijd

Op deze pagina vind je een overzicht van de inhoud van de uitbreiding De Sims 3 Studententijd: kapsels, kleding, accessoires en de nieuwe voorwerpen in de koop- en bouwmodus. Meer informatie over De Sims 3 Studententijd kan je op onze De Sims 3 Studententijd informatiepagina vinden.

 

 

Creëer-een-Sim (CAS)

 

 

Levenswensen, eigenschappen en muziek

Er zijn in De Sims 3 Studententijd weer nieuwe levenswensen, eigenschappen en een nieuwe muziekstijl bijgekomen. De nieuwe muziekstijl is Nerdrock. Hieronder volgt een overzicht van de nieuwe eigenschappen en levenswensen.
 

Eigenschappen

Sociaal ongemakkelijk – Sociaal ongemakkelijke Sims proberen erbij te horen, maar soms zeggen ze de verkeerde dingen op het verkeerde tijdstip. Het is niet makkelijk om sociaal ongemakkelijk te zijn, maar het is wel ongemakkelijk!

Onweerstaanbaar
– Onweerstaanbare Sims zijn best charmant hoewel ze vaak meer krijgen dan waar ze om vragen! Afspraakjes zijn geen probleem en Sims staan in de rij om iets gezelligs met ze te doen!

Hip – Hippe Sims weten wat kunst is en wat niet, en ze vinden het niet erg om anderen dat fijntjes bij te brengen. Het is niet makkelijk om een hip type tevreden te stellen! Hippe Sims zullen profiteren van een graad in kunst aan de Sims Universiteit.

Wij hadden een Sim aangemaakt met de eigenschap ‘hip’ en hij ontving meteen een graffitikunsttas in zijn inventaris waardoor hij meteen aan de nieuwe vaardigheid straatkunst kon beginnen. Je kan de graffitikunsttas overigens ook vinden in de koopmodus of krijgen van de rebellen als je daar voldoende invloed hebt.
 
 

Levenswensen

Blogkunstenaar – Niveau 10 van sociale netwerkvaardigheid bereiken + Een vijfsterrenblog maken.
Maximale invloed bij alle sociale groepen bereiken – Maximale invloed bij alle sociale groepen bereiken.
Perfecte student – Een universitaire graad halen met een perfect GEM.
Straatreputatie – Niveau 10 van straatkunstvaardigheid bereiken + 7 meesterlijke schilderingen maken.
Vakidioot – Drie graden halen.
Wetenschappelijk specialist – Niveau 10 bereiken van wetenschappelijke, medische of zakelijke carrière + Niveau 10 bereiken van wetenschapvaardigheid.