De Sims 3 Film accessoires informatiepagina

Vanaf 12 september is De Sims 3 Film accessoires verkrijgbaar! Dit nieuwe accessoirespakket voor De Sims 3 bevat kleding en decoraties geïnspireerd door legendarische filmthema’s en omgevingen.

Releasedatum: 12 september
Adviesprijs: € 19,99

PrijzenReviewMinimale vereistenBlogs

Sims 3 Film accessoires banner

Haal alle glitter en glamour van de betoverende filmwereld die Hollywood heet naar de huizen van je Sims met De Sims 3 Film Accessoires! Waan je in een filmstudio, waar de meest fantastische verhalen verteld worden aan de hand van decoraties, meubels en kostuums die geïnspireerd zijn op verschillende herkenbare filmstijlen. Vertel met behulp van talloze unieke voorwerpen, zoals een griezelig doodsbed of een enorme hoed, de verhalen van gemaskerde bandieten of cowboys (en cowgirls) uit het wilde westen. Er is zelfs voldoende inspiratie voor griezelige horrortaferelen.
 

Superheldenfilms

Mode — Je Sim kan in de huid van een heldhaftige superheld met een cape of de grootste superheld kruipen met deze fantastische en veel te strakke kostuums. Wat dacht je bijvoorbeeld van de stoere en mysterieuze Dappere Superlama?
Decoraties — Creëer een onderkomen of schuilplaats ideaal voor je gemaskerde held of diens aartsvijand en richt de ruimte in met standbeelden, aandenkens en nog veel meer spullen, die gebaseerd zijn op de meest geweldige superheldenfilms. Je Sims kunnen zelfs in hun rol blijven tijdens het douchen en hun geheime identiteit verborgen houden in een unieke telefoonceldouche!
 

Westernkleding

Kleding – Tijd voor een nieuw kloffie, jihaa! Dankzij broeken met franjes, kekke gilets en sierlijke Victoriaanse jurken zien je Sims eruit alsof ze net uit een stoffige Westernsaloon zijn gewandeld.
Decoraties — Tover het huis van je Sims om in dat van een echte cowboy of -girl. De antieke meubels, zoals een houten kaptafel en knusse schommelstoel, zullen de wereld van je Sims een klassiek vleugje westernstijl meegeven.
 

Enge onderdelen

Kleding — Jaag de buren de stuipen op het lijf met kostuums die zo griezelig zijn, dat het juist grappig wordt. De gotische kledingcollectie bestaat uit kledingstukken in duistere kleuren zoals zwart en karmozijn, die afgewerkt zijn met opvallende stiksels en een hoop rafels en scheuren, voor Sims die eruit willen zien alsof ze net uit het graf zijn gekropen.
Decoraties — Jaag je Sims de stuipen op het lijf… met flair. Het wordt eng leuk om de huizen van je Sims in te richten met maffe griezeldecoraties, zoals een doodenge boekenkast, een spinnenwebdeur en potjes vol mysterieuze zaken.
 

Nieuwe kapsels, hoeden en helmen

Maak de look van je filmsterrenSims compleet met een aantal verbluffende hoofddeksels en kapsels. Van een heldenhelm met vleugels tot een ingewikkeld gothickapsel en een spookachtige bruidssluier; jouw Sims zullen helemaal klaar zijn voor hun close-up.
 

 

Exclusieve Regieset als je reserveert bij Origin

Als je De Sims 3 Film accessoires reserveert bij Origin ontvang je als extra de exclusieve regieset.

Waan je op een echte filmset met de Regieset
Heb je net het perfecte decor gebouwd voor een echte Hollywoodklassieker, maar wil je er nog een schepje bovenop doen? Creëer het juiste sfeertje op de set met deze achter-de-schermen-spullen die exclusief verkrijgbaar zijn voor spelers die De Sims 3 Film Accessoires kopen via Origin. Op een echte filmset zorgen ze er natuurlijk voor dat deze voorwerpen nooit in beeld verschijnen, maar ze zijn essentieel als je de filmdromen van je Sims helemaal waar wilt maken!

• De zon schijnt altijd met de Zonnestraal Vloerverlichting. Dankzij meerdere schijnwerpers kun je het felle zonlicht nabootsen, terwijl de verlichting zelf buiten beeld blijft.
• De juiste belichting is essentieel als je de juiste sfeer wilt creëren op de set. Daarom kunnen Sims die de regie letterlijk in handen willen hebben niet zonder de Zonnestraal Lichtbak, de Professionele Sfeerverlichting en de Wilde Nacht Schijnwerper.
• Zorg dat de Sim die de regie in handen heeft af en toe even uit kan puffen op de comfortabele Barkruk voor Regisseurs.
• De filmset van je Sims zal er nog realistischer uitzien met de Filmrolkist en Filmaccessoires, zoals de klassieke Filmklapper. De camera loopt… en ACTIE!

Sims 3 Film accessoires Regieset

 

 


 
 

Tweets van SimGuru’s over De Sims 3 Filmaccessoires

SimGuruSarah: I’ll give you a freebie – this SP has new shoes!

SimGuruSarah: There is a mix. We’re focusing on 3 main themes (presented today) which are heroes and villains, western, and quirky horror.

Vraag: Woo! Also, any chance there will be a Maxis Man costume? 🙂
Antwoord SimGuruSarah: That is a great idea, maybe! There will definitely be hero/villain costumes 🙂

SimGuruSarah: There will be clothing options for Children, Teens, Young Adult/Adults, and Elders.

SimGuruSarah: The outhouse is a pretty cool (and funny!) object. When we decided to do Western I knew we had to have one! We are utilizing the tech for the All-In-One-Bathroom from IP to make one shaped like an outhouse 🙂

SimGuruSarah: There are currently no accessories or make-up planned, but anything could happen before we ship!

SimGuruSarah: No new traits, but we are working on having some new radio stations!