De Sims 3 Creëer een Wereld-tool

Creëer je eigen werelden voor De Sims 3

De macht om werelden te scheppen ligt in jouw handen! Creëer unieke nieuwe werelden met behulp van de De Sims 3 Creëer een Wereld-tool – BETA en deel deze online met anderen. Download deze tool nu gratis en kruip in de huid van het team van ontwikkelaars van De Sims 3, door dezelfde hulpmiddelen te gebruiken als het team heeft gebruikt om werelden en steden te bouwen voor De Sims 3. Ontwerp en bouw volledige werelden voor je Sims, of gebruik de kant-en-klare terreinen van Sunset Valley of Riverview als basis voor je creaties. Laat je creativiteit de vrije loop en deel je creaties online via De Sims 3 Uitwisseling.

  • Ontwerp complete werelden voor je Sims en kies terreinpatronen en wegen voor het plaatsen van kavels, planten en accenten in de buurt, zoals watertorens en vuurtorens.
    Begin met een leeg canvas, of bewerk het terrein dat al gevormd is als de basis voor Sunset Valley of Riverview.
  • Gevorderde ontwerpers kunnen echt helemaal los gaan met hun creaties en ontwerpen uit Photoshop en andere grafische programma’s importeren.
  • Breid je landschap- en bouwmogelijkheden uit met De Sims 3 Creëer een Wereld-tool – BETA, het uitbreidingspakket De Sims 3 Wereldavonturen of voorwerpen uit De Sims 3 Store.
  • Deel je werelden via De Sims 3 Uitwisseling.

Downloadlink


Gids over De Sims 3 Creëer een Wereld-tool

De Sims 3 Creëer een Wereld-tool EA heeft een handige pdf gemaakt met veel informatie over De Sims 3 Creëer een Wereld-tool. Sommige informatie is iets verouderd omdat er intussen verschillende uitbreidingen en updates zijn verschenen, maar zeker voor beginners bevat het nog steeds veel handige informatie om je op weg te helpen met De Sims 3 Creëer een Wereld-tool.