Overzicht van De Sims 3 Film Accessoires

Op deze pagina vind je een overzicht van de inhoud van het accessoirespakket De Sims 3 Film Accessoires. Meer informatie over De Sims 3 Film Accessoires kan je op onze De Sims 3 Film Accessoires informatiepagina vinden.
 
 

Kapsels voor vrouwen

 

 

Kapsels voor mannen

 

 

Kapsels voor kinderen

 

 

Kleding en schoenen voor vrouwen

 

 

Kleding en schoenen voor mannen

 

 

Kleding en schoenen voor kinderen

 

 

Koop- en bouwmodus

Op de eerste screen is een ‘alles-in-één badkamer’ in westernstijl te zien die zowel de behoefte blaas als hygiëne van je Sims vervult. Het voorwerp ernaast is een douchecabine in superheldenstijl.

Bekijk voor meer informatie onze De Sims 3 Film Accessoires Review.

 

 

Muziek

In de De Sims 3 Film Accessoires zijn er drie nieuwe muziekkanalen toegevoegd: griezelig, legendarisch en wilde westen. Elk met hun eigen nieuwe nummers zoals je hierboven kunt zien. De meeste nummers zijn vooral bedoeld om als achtergrondmuziek te gebruiken om een bepaalde sfeer te creëren. Bijvoorbeeld om een griezelige situatie te creëren of om te laten zien dat de superhelden zich klaar maken voor de strijd. Veel van deze deuntjes zal je dan ook niet gaan beluisteren via de stereo tijdens het spelen, maar ze zijn daarentegen wel erg geschikt als sfeermakers voor bijvoorbeeld het maken van video’s in het spel. Een aantal van deze nieuwe nummers kan je horen in onze video van De Sims 3 Film accessoires.