De Sims 3 70′s, 80′s, en 90′s Accessoires

Releasedatum: 24 januari 2013
Adviesprijs: € 19,99

PrijzenReviewMinimale vereisten
 
Reis terug in de tijd en geef je Sims de hipste kleding en coolste spullen met De Sims 3 70’s, 80’s en 90’s Accessoires voor de PC. Geef je Sims een jaren ’70 discolook in een jas met brede kraag en een strakke broek met wijde pijpen of ga voor de glamrockstijl uit de jaren ’80 met schoudervullingen en grote oorringen of kies een wilde grungelook uit de jaren ’90 met een vale flanellen blouse. Je kunt zelfs de huizen van je Sims de sfeer van het decennium geven! Met de Sterrenlicht Feestbol of de Neonis Tafelvoetbaltafel waan je je direct in het verleden. Breng maffe trends, zoals enorme kapsels en parachutebroeken, terug en beleef de afgelopen decennia samen met je Sims opnieuw.
 
 
De essentiële modeartikelen en trendy inrichting om je Sims en hun huizen de stijlvolle look van vervlogen decennia te geven.

De onwijs gave jaren ’70 Mode
Van jeans met wijde pijpen tot strakke stretchtopjes en schoenen met plateauzolen, je Sims zijn klaar om in stijl met de voetjes van de vloer te gaan. Draai muziek op het stereosysteem van je Sims en laat ze met hun moves en bijpassende kleding pronken. Zet wat te gekke spullen in het huis van je Sims zoals minimalistisch meubilair, een supertoffe discobal en nog veel meer. Helemaal te wauw, man!
 
 
De onwijs gave jaren ’80 Mode
Stroop je beenwarmers op, trek een tricotje aan, doe een haarband om en ga los in de sportschool. Of geef de carrière van je Sims een boost met een opvallend gesneden kostuum met schoudervulling. Wat je Sims ook doen, met deze heftige jaren ’80-kleding is succes verzekerd! Richt het huis van je Sims in met radicale pin-up-kunst, ouderwetse arcadespellen en een supercool entertainmentsysteem en laat ze de jaren ’80 in stijl opnieuw beleven.
 
 
De grunge uit de jaren ’90 Mode
Of je Sims zich nu de antimodieuze grungelook hebben aangemeten met versleten spijkerbroeken en topjes met laagjes of voor een casual-chique rok met asymmetrische zoom gaan, ze beschikken gegarandeerd over de te gekke onderdelen om zich naar het modebeeld van de jaren ’90 te kleden. Sleep het versleten meubilair naar binnen voor een industriële ‘metalen’ look die zegt dat je niets moet hebben van de gevestigde orde.
 
 
Nieuwe kapsels en gezichtsbeharing
Maak de retrolook van je Sims compleet met nieuwe haarstijlen uit hun favoriete decennium, van de enorme kapsels uit de jaren ’70 en het hoge haar uit de jaren ’80 tot een armoedige grungecoupe uit de jaren ’90.
 

 
EXCLUSIEF ORIGIN-VOORWERP: DE DECENNIA FLIPPERKAST
Als je De Sims 3 70′s, 80′s, en 90′s Accessoires bestelt via Origin, dan ontvang je gratis de Decennia Flipperkast (alleen geldig bij de digitale download). Geef je Sim een retrolook en probeer een topscore behalen. Beleef de hoogtijdagen van het flippertijdperk opnieuw met deze tijdloze klassieker en flipper je een weg naar de overwinning.