De Sims 3 Beestenbende

Releasedatum: 20 oktober 2011
Adviesprijs: € 34,99

ReviewPrijzenLessenCheats Levenslange beloningenMinimale vereisten  
Het leven is een stuk leuker met huisdieren!

Voor de allereerste keer in de geschiedenis van de gamereeks kunnen spelers in de huid van hun huisdieren kruipen en zo hun levensverhaal beleven. Ze kunnen ook de karaktereigenschappen van hun huisdieren bepalen en zo het perfecte huisdier voor hun Sims vormen. De Sims 3 Beestenbende geeft spelers de mogelijkheid om een nieuw familielid toe te voegen aan hun huishouden, het huisdier te besturen en op geheel nieuwe wijze met het leven te spelen!

Het Uitbreidingspakket De Sims 3 Beestenbende is het nieuwste deel in de reeks Uitbreidingspakketten voor de populaire game De Sims 3 uit 2009. Met dit Uitbreidingspakket kunnen spelers het leven van hun Sims nog leuker maken, door hen huisdieren te geven! Spelers kunnen nu ook paarden adopteren. Dit is een nieuwe mogelijkheid binnen de reeks, die alleen beschikbaar is op PC en Mac. Spelers kunnen niet alleen bepalen hoe hun huisdieren er uit komen te zien, maar het is nu ook mogelijk om hen unieke karakters te geven!
 
 
Belangrijkste spelkenmerken

  • Huisdieren zijn net als Sims volledig bestuurbaar. Huisdieren kunnen bestuurd worden, zodat je de huisdieren van je Sims kunt laten jagen, klimmen, graven en meer. Wie weet wat voor ongein ze allemaal uithalen!
  • Geef je huisdieren karaktereigenschappen! Voor de eerste keer in de geschiedenis van De Sims, kun je met De Sims 3 Beestenbende je huisdieren karaktereigenschappen geven waarmee je unieke dieren met een eigen willetje kunt maken!
  • Nieuwe keuzemogelijkheden voor huisdieren! Sims kunnen bepaalde raskatten adopteren en kleine en grote honden uitkiezen op de verschillende platformen.
  • Sims kunnen hun huisdieren ook mee naar de stad nemen! Laat je hond uit in het park of neem je kat mee naar de bibliotheek.
  • Creëer een paard! Sims kunnen op de PC en Mac nu exclusief ook paarden adopteren, naast katten, honden, vogels, reptielen, knaagdieren en slangen.