Patches voor De Sims Middeleeuwen

Het is mogelijk om De Sims Middeleeuwen handmatig te updaten. Hieronder volgt een lijst met de links naar de patches voor de Windows versie van De Sims Middeleeuwen.

Patches lossen bepaalde fouten (ook wel bugs genoemd) op die kunnen voorkomen in het spel. Het kan echter altijd voorkomen dat een bepaalde patch verkeerde bijwerkingen heeft. Je kan patches nadat deze geïnstalleerd zijn niet meer op een normale manier verwijderen. Je zou dan het spel opnieuw moeten installeren (en vervolgens de patch niet meer uitvoeren) als je deze patch niet wenst. Een eventuele andere manier zou nog kunnen zijn om terug te gaan naar een herstelpunt voor het installeren van de patch met systeemherstel van Windows. Deze methode is echter niet aan te raden en kan soms het spel instabiel maken. Het opnieuw installeren van het spel heeft dan ook de voorkeur.

Het is om deze reden aan te raden om altijd een back-up te maken van je spelbestanden voordat je een patch installeert. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan kan je op dat moment nog je oude spelbestanden terugzetten bij een nieuwe installatie van het spel.

Nee, op deze pagina staan alleen links naar de bestanden op de server van EA Games. Deze bestanden zijn exact hetzelfde als de bestanden die je via het startprogramma kan installeren. Als EA Games besluit om bepaalde patches te verwijderen, dan zullen de links naar die patches om deze reden dan ook niet meer werken.
Als je een patch hebt gedownload, dan kan je deze vervolgens uitvoeren door er tweemaal op te klikken. Je kan ook met de rechtermuisknop op het bestand klikken en vervolgens kiezen voor ‘uitvoeren (als administrator)’. Spoedig zal daarna het scherm van De Sims Middeleeuwen updater starten waarna de patch automatisch geïnstalleerd zal worden.
Voor andere vragen kan je terecht op ons forum. Een account maken op ons forum is geheel gratis.

 

 

Patch 2.0

 

Patch 1.3

 
Patch 1.2

 
Patch 1.1