De Sims Levensverhalen

De Sims Levensverhalen is het eerste deel van een splinternieuwe productlijn met de naam De Sims Verhalen. Beleef de hoogtepunten in het leven van je Sim in deze makkelijk speelbare versie van De Sims, die speciaal geschikt is voor laptops. In het nieuwe, meeslepende speltype ‘Verhaal’ leid je je Sim door een unieke, boeiende verhaallijn, die bol staat van de romantiek en onverwachte wendingen. Je kunt zelfs beloningen vrijspelen als je de vastgestelde doelen haalt. In het speltype ‘Vrij spelen’ creëer je zelf je Sims, voor wie jij beslist of en hoe ze hun dromen waarmaken op de beslissende momenten in hun leven. Terwijl je speelt kun je via e-mail en je eigen instant messenger bereikbaar blijven.

Releasedatum: 6 februari 2007

Kenmerken

  • Bepaal de levens van Manon en Vincent in twee complete verhalen in het gloednieuwe speltype ‘Verhaal’ – Leef mee met Manon, die terugkeert naar huis om een nieuw leven te beginnen met nieuwe vrienden, nieuwe ervaringen en spannende verrassingen. In het bonusverhaal grijp je in in het liefdesleven van Vincent, een amoureuze techno-nerd die tot nu toe niet bepaald gelukkig was in de liefde.
  • Creëer je eigen verhalen in het speltype ‘Vrij spelen’ – Je creëert zelf je Sims, je ontwerpt hun droomhuizen en je vervult hun verlangens (of je boort hun laatste hoop de grond in). Vertel hun verhaal en beleef de belangrijkste momenten in hun leven.
  • Mijlpalen in het leven van je Sims – Van het eerste afspraakje tot de eerste baan, van het vinden van de ware liefde tot het opbouwen van een familie met vele generaties, het is aan jou om je Sims een leven vol onvergetelijke ervaringen te bezorgen.
  • Spelen op je laptop was nog nooit zo makkelijk – Dit spel is speciaal ontwikkeld voor thuis en onderweg, en is bijzonder geschikt voor je laptop door de handige sneltoetsen en de nieuwe pauzemogelijkheid. Je kunt het spel eenvoudig onderbreken en hervatten door je laptop open en dicht te doen.
  • Hou contact tijdens het spelen – Tijdens het spelen kun je gewoon in contact blijven met je vrienden. Gebruik instant messenger, chat en e-mail terwijl je het spel speelt in een eigen venster.

ELK DEEL IN DE REEKS DE SIMS VERHALEN IS EEN OP ZICHZELF STAAND PRODUCT. UITBREIDINGS- OF ACCESSOIRES-PAKKETTEN VAN DE SIMS OF DE SIMS 2 WORDEN DOOR DEZE SPELLEN NIET ONDERSTEUND.