SimCity Steden van de toekomst

Releasedatum: 14 november 2013
Adviesprijs: € 39,99
Review: SimCity Steden van de toekomst Review

SimCity Steden van de toekomst is een uitbreidingspakket voor SimCity. Je hebt dus SimCity nodig om deze uitbreiding te kunnen spelen.

Hoe ziet de toekomst van jouw stad eruit?

Bouw je een utopische samenleving die wordt ondersteund met schone energie of laat je een enorme corporatie de omgeving plunderen en vervuilen om de onstilbare consumptiedrang van je Sims te kunnen blijven voeden? Behalve uitbreiding naar de zijkanten, is het ook mogelijk om de hoogte in te gaan met enorme megatorens met meerdere zones. Onderwijs en onderzoek helpen bij het ontdekken van nieuwe technologieën waarmee je steden minder vervuilen, minder afhankelijk zijn van natuurlijke grondstoffen. Ook wordt het dagelijkse onderhoud uitgevoerd door robots, maar daardoor loopt je stad wel het risico op een grondstoffenverslindende aanval door een gigantische robot. Naarmate de bevolking toeneemt, wonen, werken en spelen je Sims steeds dichter op elkaar. Of dat in harmonie en welvaart is of als uitgebuite arbeiders is aan jou.

BELANGRIJKSTE ONDERDELEN
· Bouw de hoogte in — Creëer enorme Megatorens met meerdere zones waarin jouw Sims kunnen wonen, werken en spelen zonder ooit een voet op de grond te zetten.
· Corporatieve consumptiedrang tegenover groene utopie — Speel twee nieuwe stadsspecialisaties vrij waarmee je een grondstoffenverslindende megacorporatie kan opbouwen die draaiende wordt gehouden door onderbetaalde arbeiders of een stedelijke utopie die schone energie ontwikkeld en waar de rijken de dienst uitmaken.
· Nieuwe tijden, nieuwe mogelijkheden — Kijk toe hoe je stad transformeert als hij zich aanpast aan veranderende tijden, met nieuwe mogelijkheden gebaseerd op bestaande technologieën zoals Mag Levs die boven straten en kleine gebouwen zweven, hypermoderne voertuigen en onderhoudsrobots.
· Nieuwe ramp — Zet je schrap voor een nieuwe ramp die past bij een hightech-economie: een enorme robot die je stad aanvalt!


SimCity Steden van de toekomst Limited Edition

Exclusief bij reserveren
Je krijgt de content alleen als je de Limited Edition reserveert.

Ruimtetoerisme komt naar SimCity met de Lanceringsarcologie! Verdien extra geld door je Sims op een fantastisch ruimte-avontuur te sturen. Bouw dit splinternieuwe monument en beslis iedere lancering welke delen van je bevolking (goed of slecht) de ruimte in worden geschoten. Sta versteld van het wonderlijke spektakel wanneer je je Sims het onbekende instuurt.

SimCity Steden van de toekomst Limited Edition


Exclusief op Origin verkrijgbaar materiaal

Lok toeristen. Maak meer winst. Haal de Skyclops-achtbaanbonus binnen!
Wil je meer toeristen? Deze futuristische achtbaankroon kun je boven op Megatorens zetten voor een verbluffende toeristische trekpleister! Bespaar ruimte en verdien geld met deze hightech achtbaan!

Belangrijkste eigenschappen:
Toeristische trekpleister: stimuleer toerisme met een betere doorstroming van het verkeer.
Megatorenfunctie: stop een Megatoren vol met arbeiders en winkelaars en zet er dan een SkyClops-achtbaankroon bovenop. Toeristen besteden geld op winkelverdiepingen in de Megatoren die eronder zit!
Meer regionale winst: dankzij deze exclusieve kroon maken alle toerismekronen in de regio meer winst.

SimCity Steden van de toekomst Origin materiaal


Prijsvergelijker SimCity Steden van de toekomst
Winkel of webshopVersiePrijs Verzendkosten (NL)Prijs (totaal)
Bol.comfysiek*€ 27,99gratis€ 27,99

* SimCity Steden van de toekomst is een Code in a Box. Dat betekent dat er in het hoesje een blaadje zit met daarop het serienummer zodat je ‘m via Origin kan downloaden.