SimCity BuildIt informatiepagina

SimCity BuildIt is spel dat eind 2014 is verschenen voor tablets en smartphones. Deze game lijkt qua uiterlijk vrij veel op de pc-versie, maar er zijn op het gebied van gameplay een aantal grote verschillen. SimCity BuildIt is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Op ons SimCity BuildIt forum kan je informatie en tips vinden over het spel en nieuwe buren ontmoeten.

Kenmerken

  • Steden komen tot leven – Bouw je eigen unieke en prachtige stad waar iedereen wel zou willen wonen. Plaats je woonwijken, winkels en fabrieken zodanig dat je je inwoners gelukkig houdt en de belasting blijft binnenstromen.
  • Laat je macht gelden – Creëer en ruil goederen met vrienden en andere steden. Ontgrendel exclusieve gebouwen zoals de Big Ben en de Arc de Triomphe, of start natuurrampen!
  • Houd je inwoners gelukkig – Los typische stadsproblemen op zoals verkeer, brand en vervuiling. Zorg ervoor dat al je diensten op orde zijn om aan de behoeften van je inwoners te voldoen. Voltooi leuke uitdagingen om je stad te kunnen specialiseren en aan je samenleving vorm te geven. Kijk toe hoe je stad tot leven komt, zowel ’s nachts als overdag!
  • Zowel online als offline – Zoom in en uit en draai 360 graden terwijl je je stad waar je dan ook maar wilt bestuurt, zowel online als offline.