Deel hier alles over De Sims 3, uitbreidingen en accessoirespakketten.
Aangezien er veel vragen zijn over De Sims 3 Bovennatuurlijk, hebben we besloten dit topic te openen waarin je vragen kunt stellen. Wij zullen dan ons best doen om deze waar mogelijk zo goed mogelijk te beantwoorden. Voor een meer uitgebreid overzicht kan je ook onze informatiepagina of De Sims 3 Bovennatuurlijk Special lezen.


1. Kan je de Limited edition alleen aanschaffen via Origin?
Nee, ook winkels en webshops zullen de Limited edition van De Sims 3 Bovennatuurlijk verkopen. Echter kan je alleen via Origin het exclusieve decoratiepakket krijgen. Dit zijn een aantal extra decoraties die je naast de extra's van de Limited edition krijgt als je via Origin een digitale download aanschaft. Je kan op onze prijslijst bekijken welke winkels en webshops zoal de Limited Edition verkopen.

2. Heb je de erwtenschieter (peashooter) uit de Limited Edition nodig om zombies van je kavel te weren?
Nee. Allereerst kan je de optie voor zombies uitschakelen zodat er geen nieuwe zombies door het spel worden aangemaakt. Met de erwtenschieter is het gemakkelijker om zombies te verjagen, maar het is dus niet noodzakelijk om zombies te weren van je kavel.
SimGuruMegan schreef: @darkangel1434 Yes. Zombies are in the game no matter which version you get. Without the LE, tho, it won't be as easy to drive them away
3. Kan je bepalen welke bovennatuurlijke wezens er in je spel aanwezig zijn?
Er zal met de release van De Sims 3 Bovennatuurlijk een patch verschijnen die onder meer een optie bevat waardoor je de populatie kan beïnvloeden. Je kan dan bepalen of het spel automatisch nieuwe vampiers, feeën, weerwolven, heksen, dieren, paarden en beroemdheden in de wereld zal plaatsen of niet. Dit is overigens een algemene instelling die voor al je opgeslagen spellen zal gelden. Voor meer informatie over deze nieuwe optie kan je onze De Sims 3 Bovennatuurlijk Special lezen.


4. Kunnen alleen heksen de nieuwe vaardigheid alchemie leren?
Ook normale Sims die geen heks zijn kunnen de nieuwe vaardigheid alchemie leren en ontwikkelen. Voor meer informatie over deze vaardigheid en het maken van elixers kan je onze De Sims 3 Bovennatuurlijk Special lezen.


5. Zal het premiummateriaal uit De Sims 3 Store worden bijgewerkt?
Een aantal premiumvoorwerpen zullen inderdaad meer mogelijkheden hebben als De Sims 3 Bovennatuurlijk is geïnstalleerd. Zo zal het brouwen van toverdranken met de Heer Vladimirs Toverketel helpen om het vaardigheidsniveau van alchemie te verbeteren. Ook kan je met de Heer Vladimirs Toverketel ingrediënten maken die nodig zijn voor de elixers in Bovennatuurlijk.

Als je Sim een baan heeft in de nieuwe carrière geheimzinnige waarzegger, dan zal hij een prestatiebonus krijgen als ze de Glazen Bol voor Waarzeggers gebruiken.

Daarnaast zal het gebruik van de Zachte Na-Aap Voodoopop en de Vrouwe Ravendanser van de Kerkhofs boek met spreukjes en betoveringen ervoor zorgen dat de verborgen vaardigheid Spellcasting (toveren, toverspreuken uitspreken) verbetert. Je kan de Zachte Na-Aap Voodoopop ook gebruiken om andere Sims te vervloeken en ze in een zombie te veranderen. Daarnaast is het mogelijk om met behulp van de Zachte Na-Aap Voodoopop zombies te genezen zodat ze weer normale Sims worden. Als laatste heeft de Zachte Na-Aap Voodoopop ook nog een optie voor weerwolven en feeën om te transformeren. Als een weerwolf in zijn menselijke fase zit, dan zal hij dus transformeren in een weerwolf. Feeën zullen transformeren in een kleine elf.


6. Kunnen feeën hun vleugels verbergen?
Nee, feeën zullen hun vleugels niet kunnen verbergen. Je kan natuurlijk wel bovennatuurlijke Sims 'genezen' zodat ze weer normale Sims worden.
SimGuruMegan schreef: @Hydrosteel14 No, fairy wings can't be hidden. Besides, surely all fairies would want to show off their wings rather than hide them!

7. Kan je met deze uitbreiding bijen houden?
Ja, je Sims kunnen nu ook bijen houden. Als je goed voor ze zorgt kan je vervolgens honing en bijenwas verzamelen.
SimGuruMegan schreef:3. Will the beekeeping be similar to Sims 1 where we get honey and bees wax?
Yes! You can get honey and wax from your bees if you’re very nice to them.

8. Als je de uitbreiding Na Middernacht hebt, zullen er dan twee soorten vampiers zijn?
Nee. Er zijn wel nieuwe opties voor vampiers toegevoegd ten opzichte van de eerdere uitbreiding Na Middernacht, maar er zal slechts één type vampier zijn als beide uitbreidingen zijn geïnstalleerd. Vampiers zullen alleen met Bovennatuurlijk meer opties hebben.


9. Zal de peuter van de Goodfellow familie nog vleugels krijgen?
De kleine Fawn van de feeënfamilie heeft inderdaad geen vleugels en die zal ze ook niet krijgen. De tekst van de blog werkte misschien wat verwarrend, maar SimGuruBritt bedoelde dat Fawn geen fee is maar een normale Sim. In ons verslag van het Bovennatuurlijk evenement dat 1 augustus zal verschijnen zullen we vertellen of feeënpeuters ook vleugels zullen hebben en meer vertellen over wat ze zoal kunnen.
SimGuruBritt schreef:The Goodfellow family is known as the town pranksters. Flora, Pip and Dahlia just love humans (and pulling some major jokes on their unsuspecting neighbors)! The newest addition to the Goodfellow family, little Fawn, may not have her own wings, but her parents think she’s something super special.
SimGuruBritt schreef: Sorry, that came across as more confusing than I thought it would... I meant to imply that she’s human

Advertentie

In de eerste versie van een bepaalde patch zaten er bestanden verborgen van De Sims 3 Bovennatuurlijk. Sommige mensen hadden dat dus gezien en daar gaat die pagina op SimsVIP over (die pagina bestond al voordat bekend werd dat Bovennatuurlijk officieel is). Maar aangezien het nu officieel is dat De Sims 3 Bovennatuurlijk daadwerkelijk komt, hoeven we het niet meer te doen met zulke spoilers. Vanaf 1 augustus zal er overigens veel meer bekend worden over deze uitbreiding, aangezien dan de Nederlandse fansites mogen posten over het Bovennatuurlijk hands-on event. We mochten ook in-game screenshots maken, dus bereid je voor op veel nieuwe dingen. Het was overigens vanzelfsprekend wel nog niet de definitieve versie waarmee we konden spelen, maar we hebben nog steeds heel wat informatie kunnen krijgen. :)
Ok, bedankt. Ik snap het al.
1 augustus is wel lang wachten.. #pffff
Maar ik heb vakantie dus ik hou het wel vol. bedankt.

Dus jullie hadden een proefversie van het spel?


Ow, heb al gekeken bij de link. als jullie screen shots mogen maken zouden jullie dan wat screen shot kunnen maken van bvb; het nieuwe systeem waar je de populatie's kan beheren
over de feeén bos.. en over hoe ze konden krimpen
de nieuwe mogelijkheden van vampieren

Het hoeft niet, maar als je tijd hebt ;)

En sorry voor powerposten.. (daarvoor ben ik geband op de sims 3 site)
Laatst gewijzigd door Nefje op 11 jul 2012, 20:52, 1 keer totaal gewijzigd. Reden: Berichten samengevoegd.
Rechtsboven jouw eigen berichten zie je een knop 'wijzig' waarmee je dus berichten kan aanpassen en eventueel dingen toevoegen die je bent vergeten.

We zijn door EA uitgenodigd om bij hen op kantoor samen met een aantal andere fansites een presentatie bij te wonen en daarnaast mochten we even zelf het spel verkennen en konden we vragen stellen aan een producer van Bovennatuurlijk. Aangezien het spel nog niet af is, kregen we dus niet de uiteindelijke versie te zien. Vandaar dat we ook nog geen volledige review kunnen maken aangezien er later nog dingen aangepast en toegevoegd kunnen worden.

We zijn helaas vergeten om een screenshot te maken van het menu waar je de populatie kan beheren. Maar zoals de producers al zeiden werkt dat dus met 'checkboxes'. Je kan dan apart voor de vampiers, feeën, weerwolven, heksen, dieren, paarden en beroemdheden aan- en uitvinken welke wezens automatisch door het spel worden aangemaakt. Heb je bijvoorbeeld heksen uitgevinkt, dan komen die er niet meer automatisch bij in het spel. Je kan echter nog wel zelf heksen maken als je wilt. Ook zullen de reeds aanwezige heksen in het spel niet verdwijnen. Het gaat er dus puur om dat er niet meer wezens in het spel komen als je die hebt uitgeschakeld.

Voor de heksen en vampiers geldt overigens een apart embargo. We mogen daarover niets posten tot 13 augustus omdat er die dag door EA een aantal dingen worden onthuld.
Ja, dat was afgelopen dinsdag. Vandaag zijn geloof ik de Franse sites aan de beurt. Die zullen waarschijnlijk hetzelfde embargo hebben. Maar met zoveel fansites zal er dus begin augustus erg veel bekend worden over De Sims 3 Bovennatuurlijk. :mrgreen: Kan niet wachten om te zien wat de andere fansites hebben ontdekt (je kan namelijk nooit alles zien in die paar uur).
Zeker. :) De Sims 3 Bovennatuurlijk ziet er geweldig uit. We zullen 1 augustus (en 13 augustus voor heksen en vampieren) laten weten wat we allemaal hebben ontdekt. We hebben in ieder geval in CAS gekeken, bij verschillende families een kijkje genomen, gekeken wat er zoal in de koopmodus zit en natuurlijk met de bovennatuurlijke wezens gespeeld.


Afbeelding
Aangezien ik heb gemerkt dat er verwarring is omtrent welke wezens je kan aanmaken in CAS heb ik deze afbeelding van CAS vergroot en iets bewerkt, zodat je beter kunt zien wat het laatste wezen is. Zoals de producers in de livechat ook al aangeven is de bovenste rij van links naar rechts: een normale Sim, weerwolf, fee en heks. Op de onderste rij staat de vampier en geest. Het laatst icoontje is nog niet behandeld door een van de SimGuru's, dus dat mogen we waarschijnlijk ook niet bespreken. Het is in ieder geval geen zombie (die kunnen niet gemaakt worden in CAS) en ook geen wezen dat in Bovennatuurlijk zit aangezien er alleen weerwolven, feeën, heksen, vampiers en zombies zullen zijn.


De volgende vraag hadden we al op Facebook beantwoord, maar het leek me handig om 'm bij dit overzicht te plaatsen.

9. Zal de peuter van de Goodfellow familie nog vleugels krijgen?
De kleine Fawn van de feeënfamilie heeft inderdaad geen vleugels en die zal ze ook niet krijgen. De tekst van de blog werkte misschien wat verwarrend, maar SimGuruBritt bedoelde dat Fawn geen fee is maar een normale Sim. In ons verslag van het Bovennatuurlijk evenement dat 1 augustus zal verschijnen zullen we vertellen of feeënpeuters ook vleugels zullen hebben en meer vertellen over wat ze zoal kunnen.
SimGuruBritt schreef:The Goodfellow family is known as the town pranksters. Flora, Pip and Dahlia just love humans (and pulling some major jokes on their unsuspecting neighbors)! The newest addition to the Goodfellow family, little Fawn, may not have her own wings, but her parents think she’s something super special.
SimGuruBritt schreef: Sorry, that came across as more confusing than I thought it would... I meant to imply that she’s human
Ok, ik dacht ze is een tovenaar of weerwolf of zo, ik heb ergens gelezen dat die laatste een wensgeest is (daar lijkt het wel op), en dat je die alleen kan creëren als je showtime hebt..

Zijn er veel verschillen tussen vampieren van late night en de (ge-update) versie van bovennatuurlijk? :geek: