Hier kun je de laatste nieuwe mededelingen over de site en het forum vinden.
Op het gehele Pinguïntech-forum gelden de volgende aanvullende forumregels om alles gezellig en overzichtelijk te houden.

Berichten
Om het forum gezellig en overzichtelijk te houden hebben we een aantal simpele regels voor het plaatsen van berichten. Zo is het bijvoorbeeld niet te bedoeling om te gaan spammen of overvloedig gebruik te maken van forumfuncties. Het is niet de bedoeling dat je hele berichten in een andere tekstkleur of in het vet gaat zetten of je berichten vult met veel smileys. Daarnaast mogen berichten niet alleen bestaan uit smileys of minder dan vier woorden bevatten.

Leesbaarheid en duidelijke titels
Verder verwachten wij dat iedereen hun best doet om hun berichten leesbaar te houden. Dit betekent niet dat iedereen compleet foutloos moet kunnen schrijven, maar wel dat je berichten zonder al te veel moeite te begrijpen moeten zijn. Als je bijvoorbeeld een vraag hebt dan zorg je voor een duidelijke titel (dus bijvoorbeeld niet "Help!" of iets dergelijks) en omschrijf je het probleem waarbij je eventueel aangeeft wat je zelf zoal geprobeerd hebt om het probleem op te lossen. Dit houdt niet alleen het forum overzichtelijker maar het wekt ook in je eigen voordeel omdat mensen sneller geneigd zijn om te helpen als je het probleem duidelijk omschrijft en mensen niet eerst moeite moeten doen om je bericht te ontcijferen.

Dubbelposten
Het is niet toegestaan om meerdere berichten achter elkaar te plaatsen in hetzelfde onderwerp, tenzij er een lange periode verstreken is en/of er een andere reden is om een nieuw bericht te starten.

Houd het gezellig
Ons forum trekt ook veel jonge gebruikers en mede daarom willen wij dan ook geen smadelijke, aanstootgevende, pornografische of anderszins ongepaste bijdragen op dit forum. Het is evenmin de bedoeling om het forum als chatbox te gebruiken, off-topic discussies aan te gaan of andere forumgebruikers persoonlijk aan te vallen.

Illegale downloads
Het is niet toegestaan om het op ons forum te hebben of te vragen naar het illegaal downloaden van games. Hieronder valt ook het hebben over of linken naar cracks.


Twijfel je of bepaalde inhoud ongepast is? Stuur dan een privébericht naar één van de admins (Knijn of Nefje).


Deze regels kunnen op ieder moment nog aangevuld of aangepast worden.
Wij wensen iedereen veel plezier toe op het forum!

Advertentie

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten