Informatie en tips over De Sims FreePlay. Stel hier je vragen over het spel en vind nieuwe buren in het De Sims FreePlay burentopic.
In dit topic kan je alle nieuwe en aankomende updates en evenementen voor De Sims FreePlay bespreken.

Volgende update
De Pasen update is verschenen.
Spoiler: show
Oude updates
Momenteel is er bekend dat er een missie aankomt die kelders ontgrendeld (als vervolg op de veranda- en balkonmissies). Waarschijnlijk start deze woensdag, maar het kan ook iets later zijn. Voor deze missie heb je in ieder geval een huisdier nodig (hond of kat). Misschien werkt het ook met een huisdier van de buren. Als je deze missie binnen de tijd haalt dan ontgrendel je het Klushuis.

Verder start waarschijnlijk begin juni het kunstschaatsevenement. Dit evenement zal vergelijkbaar zijn met het evenement waarbij je met de hobby modeontwerpen kapsels kon vrijspelen en het slaapkledingevenement waarbij je met de modellenhobby slaapkleding kon vrijspelen. Om het kunstschaatsevenement te kunnen starten moet je het sneeuwpark hebben gebouwd. Ook is het handig om alvast minstens één Sim het hoogste niveau in kunstschaatsen te laten halen als je dat nog niet had. Het heeft overigens geen zin om de kunstschaatshobbycollectie bijna compleet te maken vlak voordat het evenement start, aangezien de collectie wordt herstart zodra je de uitdaging aangaat (net zoals bij de eerdere evenementen het geval was).

Advertentie

Afbeelding
Het kunstschaatsevenement start vrijdag 5 juni. Dit evenement gaat meteen van start ook al start je De Sims FreePlay niet op. Het is handig om voor die tijd het sneeuwpark te bouwen en een Sim het hoogste niveau in de hobby kunstschaatsen te laten bereiken. Door de collecties van deze hobby te voltooien kan je tijdens het kunstschaatsevenement de pingpongtafel, basketbalring en puttinggreen ontgrendelen.

Ziet er leuk uit. :mrgreen: Ik zie een aantal dingen die ook leuk waren geweest in De Sims 4 In de Natuur.
Hopelijk is het kampeerterrein niet al te duur (ik ben alvast aan het sparen :P) en moet je ook niet alle activiteiten apart ontgrendelen. Kan in ieder geval niet wachten tot de update. :D
@Yuppy73
Ik heb geen problemen met de update van vandaag. Heb je al eens geprobeerd om je apparaat helemaal af te sluiten, ongeveer 10 seconden te wachten en dan weer opnieuw op te starten?

Update: V Graag gedaan, fijn dat het heeft geholpen. :)
Maandag 20 juli start er weer een Lang Haar-evenement voor de mensen die nog niet de lange kapsels hebben vrijgespeeld. Als je deze kapsels nog niet had maar wel graag wilt hebben dan is het aan te raden om alvast 1 Sim niveau 6 te laten halen in de hobby modeontwerper zodat je straks makkelijker de collecties compleet kan maken.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 105