Hier kun je de laatste nieuwe mededelingen over de site en het forum vinden.
Forumupdate 5-7-2015
Vandaag hebben we twee nieuwe BBCodes toegevoegd waarmee je makkelijk op ons forum thumbnails kan maken. Wil je veel afbeeldingen plaatsen of vind je een afbeelding te groot en wil je niet het plaatje eerst zelf moeten verkleinen? Met deze nieuwe BBCodes worden de afbeeldingen automatisch verkleind.

Advertentie

Forumupdate 16-7-2015
Vandaag hebben we de Galerij toegevoegd. Je kan dit gedeelte onder meer bereiken via Profiel > Galerij boven aan de pagina en bij de favorieten onder aan het forum. We gaan de Galerij gebruiken voor wedstrijden als plek waar mensen hun inzending kunnen uploaden.
Forumupdate 28-7-2015
We hebben een nieuwe BBCode toegevoegd waarmee je livesteams en video's kan embedden. Je kan hiermee onder meer video's van youtube, vimeo, dailymotion en livestreams en video's van Twitch embedden.
Code: Selecteer alles
[video]url van video of stream[/video]
Siteupdate 16-8-2015
Vandaag hebben we twee kleine wijzigingen bij de site aangebracht. Allereerst hebben we het menu aangepast zodat het op de desktopweergave niet meer zo snel opent als je onbewust over een menu-item gaat met je muis. Daarnaast hebben we nu ook de tijdstippen (voorheen enkel de datum) toegevoegd aan de nieuwsberichten op de site. Dit was ook al zo bij het oude thema, maar bij het nieuwe thema stond er tijdelijk alleen de datum. Dat is nu dus aangepast.
Forumupdate 26-9-2015
Vandaag hebben we een aantal wijzigingen doorgevoerd op het forum. Zo zijn nu de social icons in de footer in dezelfde stijl als op de site. Verder hebben we een aantal aanpassingen gemaakt als je het forum bezoekt op je gsm.

De opties bij het navigatiemenu zijn iets gewijzigd:
Afbeelding
Voor

Afbeelding
Na

Nu kan je meteen de actieve onderwerpen zien als je het menu openklapt. De ledenlijst hebben we naar onder verplaatst aangezien deze optie minder vaak gebruikt wordt. Het gebruikerspaneel is uit het menu gehaald aangezien je iets daaronder al een optie hebt om naar je profiel te gaan. We wilden graag de belangrijkste functies wat meer aandacht geven. Mochten jullie liever andere opties bovenaan zien staan, dan horen we het graag. :)

Als laatste hebben we bij de mobiele weergave het aantal berichten dat er in een topic staan weggehaald. Er staat wel nog steeds hoeveel pagina's er in het topic zijn (zodat je makkelijk naar een andere pagina kan gaan), maar het totaal aantal berichten leek ons niet zo heel relevant waardoor we besloten hebben dat weg te laten op de mobiele weergave om ruimte te besparen.
Forumupdate 29-9-2015
Het Sims Verhalen forum heet voortaan Sims Verhalen en Screens. Voorheen stonden de screenshottopics elk in hun eigen subforum, maar het leek mij beter om alles onder te brengen onder De Sims Creaties :) Voortaan kan je dus naast je verhalen hier ook je screens kwijt.
Forumupdate 24-10-2015
Het forumoverzicht is vandaag behoorlijk veranderd. Allereerst hebben we het SimCity forum verplaatst zodat het nu een subforum van" Andere games" is. Het is nog wel direct vanuit het forumoverzicht te bereiken, maar aangezien het forum niet meer veel werd gebruikt vonden we het onnodig om een aparte plek te geven op het forumoverzicht.

Verder zijn er twee nieuwe fora: De Sims 4 Gidsen en De Sims 3 Gidsen. Hier zullen we later nog meer mee gaan doen.

Als laatste hebben we De Sims 4 Uitbreidingen, Game Packs en Accessoirespakketten een apart gedeelte gegeven zodat je sneller de onderwerpen kan vinden die je zoekt. We willen graag jullie mening of jullie het zo handig vinden werken of dat jullie misschien het liever zien als subforum. Je kan je mening hierover posten in het topic voor Forumfeedback en ideeën.
Forumupdate 11-12-2015
Vandaag hebben we een aantal kleine bugs op het forum opgelost. De belangrijkste bug die nu is opgelost is dat het menu onder "profiel" en "activiteit" en dergelijke niet meer zo snel open klapt. Bij de tabletweergave gebeurde het wel eens dat het lastig was om de forumnavigatie te gebruiken omdat het menu erboven open klapte. Dit hebben we nu opgelost.

Verder is de achtergrondafbeelding bij de banner verdwenen op kleine schermen en is het logo wat kleiner, omdat we het iets te veel ruimte vonden innemen op kleine schermen zoals een gsm.