Informatie en tips over De Sims FreePlay. Stel hier je vragen over het spel en vind nieuwe buren in het De Sims FreePlay burentopic.
Ik kan alleen nog aan deze uitstekende tip toevoegen dat er niemand aan het werk hoeft te zijn om een upgrade uit te voeren aan een van de onderdelen van politiebureau/filmstudio/ziekenhuis.

Helaas is het wel zo dat ik opdrachten krijg die ik niet kan uitvoeren omdat ik de ruimte wel ontgrendeld heb, maar nog niet gebouwd.

Advertentie

Ik heb nu pas alle sims op niveau 10. Alleen nog kamers upgraden van film en ziekenhuis... Ben er wel een beetje klaar mee.
Als je alle werkplekken hebt gebouwd en je laat je sim die niveau 10 heeft verouderen, dan gebeurt er niets toch?
Het duurt inderdaad erg lang, zeker als je ook aan al die marktplaatsevenementen meedoet waarbij je weer veel grondstoffen kwijtraakt. Tot nu toe heb ik alleen het politiebureau volledig geupgrade, maar met de andere twee werkplekken ben ik nog lang niet klaar.

Als je je Sim met level 10 laat verouderen, vrees ik dat je geen grondstoffen meer kan verzamelen die dit vereisen. Probeer het maar eens met een nieuwe Sim die nog geen ervaring heeft. Bij het politiebureau kan die dan alleen de basisopdrachten doen. Ik vrees dat dat bij die die twee andere werkplekken (ziekenhuis, film) net zo is.
Een tip die ik nog mis is deze: als je klikt op hoeveel sims een politieman/filmmaker/medisch personeel heeft gedaan, zie je wat de bonus is, die je krijgt wanneer je het maximum hebt geholpen binnen de dienst. Vaak is dat iets wat je dan net niet nodig hebt. Annuleer dan de dienst en begin weer met werken. At random krijg je een ander bonus. Herhaal dit net zo lang tot je de gewenste bonus krijgt.
Ik wilde van een van mijn level 8 agenten de dienst onderbreken en druk op het rode kruis in de rechter balk... waarschuwing klik ik weg... heb ik dus mijn level 8 sim met 5 badges teruggezet naar level 6 zonder specialisatie. Moet ik dus weer 3 + 4 + 5 badges gaan halen. Ik troost mezelf met dat het vast sneller gaat nu ik meer ervaring heb maar boehoe, het was al zo irritant om die badges te halen!!! Maar laat het een waarschuwing zijn voor anderen, de dienst breek je niet af in de beroepenkolom maar alleen linksonder, waar ook staat hoeveel Sims je al geholpen hebt.
Ik heb een vraagje.

Ik heb in het politiebureau net de surveillancewagen gebouwd. Alleen nu zou deze klaar zijn maar nu kan ik zowel in het politiebureau als op de filmset geen nieuwe dingen meer bouwen en ook de surveillancewagen niet gebruiken.

Ik heb nu ook elke keer als ik ergens anders naartoe ga krijg ik eerst een witte veeg door mijn scherm heen.

Weet iemand waarom ik nu niks meer kan bouwen?
Mogelijk moet je Sim op de werkplek eerst een nieuw niveau bereiken (door eerst alle 'badges' te verdienen) om een nieuw werkstation te ontgrendelen. Op de werkplek in het werkplekoverzicht kun je nakijken wat er nodig is om een bepaald werkstation te ontgrendelen.
Als je naar de Sim-tracker gaat en vervolgens op het tabblad 'beroepen' klikt, kun je bij de betreffende Sim zien wat er nodig is om de eerstvolgende 'badge' te verdienen.

Dat je de surveillancewagen niet kunt gebruiken nadat deze afgebouwd is, is wel vreemd. Wat gebeurt er precies als je deze probeert te gebruiken? Komen er voetstapjes in beeld? In dat geval kan het wel eens helpen om met je Sim ergens anders naartoe te lopen en nog eens te proberen. Anders wellicht het werk beëindigen en opnieuw naar het werk gaan.

Een witte veeg door het scherm na overschakelen is nieuw voor mij. Misschien wil er een advertentie starten die niet goed werkt. Als het niet te storend is, zou ik even afwachten of het vanzelf weer verdwijnt.

Als de problemen blijven, kun je even proberen het spel opnieuw te starten (als je dat nog niet gedaan had), of zelfs eerst je apparaat even opnieuw starten.
Als dat niet helpt, kun je misschien overwegen het spel op te slaan in de Cloud en een herinstallatie te doen.
Bedankt voor je antwoord.

Bij het politiebureau heb ik voor allebei de sims niveau 7 in verschillende dienstverband. Dus dan zou ik ook al andere werkplekken kunnen bouwen als het goed is.

Op de plek waar de surveillancewagen staat kan ik nu alleen op de parkeerplaats klikken en dan loopt hij er naartoe maar verder niks.

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 7 gasten