Hier kan je walkthroughs vinden voor de missies en evenementen in De Sims FreePlay.
Anouk175 » 18 jul 2018, 23:20 schreef:Kunnen door deze missie je Sims automatisch verouderen en dus dood gaan?
Ik heb liever dat al mn Sims gewoon volwassene blijven, is dit mogelijk?

Ja dat klopt en ja je kan elke sim in de door jouw gewenste leeftijdscategorie houden.
Je krijgt namelijk een extra optie een icoon in de vorm van een zandloper daarmee zet je een sim terug naar het begin van de leeftijdscategorie. Met platina levensbollen daar moet je er dan wel genoeg van verzamelen kan je jouw sims zelfs de eeuwige jeugd geven, deze pauzeren het verouderings proces.

Advertentie

Al je Sims zullen dan automatisch verouderen en als je dat toelaat, uiteindelijk doodgaan. Vroeger kon je dat niet tegenhouden, maar daar is toen veel kritiek op gekomen.

Inmiddels hebben de spelmakers een en ander aangepast. Hoewel het verouderen nog steeds automatisch gebeurt, kun je per Sim op ieder gewenst moment het verouderingsproces gratis weer in de beginstand zetten. Zelfs als je je in eerste instantie vergist bij een oudere Sim en deze dreigt te sterven, krijg je nog een kans om dit (gratis) terug te draaien.

Het is wel handig om minstens één of twee Sims te reserveren die je steeds laat verouderen en uiteindelijk sterven. Dit is nodig om levensbollen bijeen te krijgen, die je onder andere nodig hebt om op het grote eiland de kermis, de gokhal etc. te kunnen bouwen.

Edit: Galdor was me al voor :)
Er zal nu een zilveren levensbol verschijnen die je later aan een Sim met het Nerd-karakter kan toewijzen of gebruiken om speelhal IJsaap te bouwen (je hebt dan ook nog een bronzen levensbol nodig).

Wat is Nerd-karakter en hoe krijg je dat?
ANONIEME SIMS SPELER » 18 mei 2019, 13:08 schreef:Er zal nu een zilveren levensbol verschijnen die je later aan een Sim met het Nerd-karakter kan toewijzen of gebruiken om speelhal IJsaap te bouwen (je hebt dan ook nog een bronzen levensbol nodig).

Wat is Nerd-karakter en hoe krijg je dat?

Een levensbol of een karakter eigenschap wijs je onder andere via de kledingkast toe.
Nerd is één van vier opties.
Afbeelding
Klik je op een van deze kan kan je de daarbij horende levensbol toewijzen als je deze hebt.
Afbeelding

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 4 gasten