Hier kan je walkthroughs vinden voor de missies en evenementen in De Sims FreePlay.
Als een missie gestart kan worden (dus als aan alle vereisten voor het starten van de missie is voldaan), mag je ervan uitgaan dat je ook alle prijzen kan krijgen.

Kledingpakket 2 geeft, in tegenstelling tot kledingpakket 1, geen problemen, dus je mag aannemen dat dit echt een bug is.

Advertentie

Niobla » 23 maart 2018, 23:02 schreef:Misschien moet de missie van het winkelcentrum eerst afgerond zijn, en de catwalkmodel-hobby ook....
Dit is niet eens zo'n heel gekke gedachte, neem nu de robokat en hond die ook af en toe voorbij komen, zolang je de dierenwinkel niet gebouwd hebt, kan je deze niet claimen, datzelfde geld voor het varkentje.

Voor bepaalde sets zoals van de vishobby moet je de kostuum en feestkleding shop naast het restaurant gebouwd hebben anders komt deze niet beschikbaar in de kledingkast.
Zeker geen gekke gedachte.

Toch kunnen de spelmakers verwachten dat als ze bij een missie prijzen beloven, zonder op zijn minst vooraf te waarschuwen dat die prijzen alleen onder bepaalde voorwaarden verkregen kunnen worden, dat het klachten gaat regenen. Logischerwijs gaat iedereen eerst alles afzoeken om zijn prijs te vinden en tenslotte de vraag op forums stellen of rechtstreeks aan Firemonkeys.

Dit zullen de spelmakers toch wel willen voorkomen en mijn indruk is, dat ze dat ook wel proberen. Neemt niet weg dat ze af en toe iets kunnen overzien en iets vergeten af te grendelen of vooraf mee te delen.

In dit specifieke geval lijkt me het feit dat kledingpakket 2 wel ontgrendeld kan worden, hier zeer waarschijnlijk iets niet volgens planning loopt.
PineAquarius8221 » 25 mei 2018, 08:05 schreef:Hoi is er iemand bekend met de missie"leraars lieveling"?
viewtopic.php?f=48&t=2170" onclick="window.open(this.href);return false;
Helpt deze walktrough anders daar je vraag stellen
Vanaf niveau 6 krijg je een specialisatie vraag 1 sim kan dan verder groeien tot commisaris een andere sim tot rechercheur of zoals het in het spel heet buitengewoon agent.
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18